Ja pouzdano znam da su nekim ljudim koji su ovde na forumu a inace su vozili nekad harlije ispadale plombe iz zuba a da ne pricamo o delovima usput ,tako da .....ne vuci me za jezik da ti pricam o manam harlija.Harli generalno nema problem za agregatom (radilica ,klipovi,karike) ali ostalo ....bog neka je u pomoci onome ko to vozi ,pogotovu stariji modeli.Naravno ovo je samo moja preporuka koja nikoga ne obavezuje ni na sta .
Kada sam pitao dali ti sve ovo pricas iz iskustva ili ne, uopste mi nije bila namera da polemisem ili da branim odredjene marke motora.
Posto je tema ova sto jeste, jednostavno sam mislio da si ti sve gore navedene motocikle vozio, imao ta losa iskustva, pa ih nama ne preporucujes. A ti citao...
Ti, naravno, imas pravo da mislis da stotine hiljada vlasnika GS-ova imaju problem sa kardanom na svojim motorima, ili da su nekoliko stotina hiljada vlasnika Ducatija, svi mehanicari pa ih sami popravljaju, ja u to sumnjam, ali nemam iskustva sa tim motorima pa ne mogu da tvrdim.
Sto se tice Harley-a, ja nikada nisam rekao da je perfektan i da nema mana. Ima ih,posebno oni stariji modeli, ali mnogo manje nego sto sam cuo i citao.
A, verujte mi,u odnosu na price koje sam cuo o Harley-u i BMW-u, one lovacke i ribolovacke su "sitna riba"!!