Mart 28, 2026, 02:38:18 posle podne

Autor Tema: Fantomski MK klubovi  (Pročitano 18082 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Pol: Muškarac
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
Odg: Fantomski MK klubovi
« Odgovor #40 poslato: Februar 23, 2009, 10:05:39 pre podne »
Na zalost ja imam problem sa takvim klubom koji se skoro oglasio kao MK.Kod nas u klubu prvo pravilo je :SAMO GRADSKI MOMCI,od table do table grada!Vise od 5 ljudi sam isterao zbog nedolicnog ponasanja u gradu,jako su nekulturni i dzovanski nastrojeni.Piju,padaju sa motora po gradu,ludiraju se po ulicama a narocito pored skola jer misle da se klinke pale na to,ustvari samo dovode u rizik neciji zivot.Zbog takvih smo i uveli ovo pravilo.E,takvi dzovani su se sada skupili i kao osnovali klub koji nigde nije ni registrovan,nose samo majce i voze se.Nemaju ni svoje prostorije,a najcesce se mogu videti u kaficima po centru grada jer jedino tako mogu da se pokazuju i hvale sa svojim masinama od po 20-30 godina koje su im dovezli rodjaci iz "shvice".Nemaji nikakve ciljeve i zadatke,cak nemaju ni sataut i pravila kluba.Brukaju nas klub svojim postupcima jer ljudi misle da smo to mi.Par puta sam bio i u stanici policije i objasnjavao da mi imamo nasa obelezja i kulturu i da se po tome poznajemo i razlikujemo od njih.
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #41 poslato: Februar 23, 2009, 11:14:37 pre podne »
izvini marko nesto te nisam razumeo ,kao vi gradski momci ste povlasceni
u odnosu na druge,i te masine starije ,netreba da se voze ili sta vec,
 nesto sve si to svrstao da te nerazumem
pa kakav vam je to klub,od table do table,tu vam fali malo,ako nista drugo onda
postovanje,prema drugima koji nisu izmedju tih tabli,valjda je druzenje i postovanje bitno
a ne da li si u gradu ili na periferiji
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže ssaallee

• Profi Vozac
  • **
  • night wolves mc
« Odgovor #42 poslato: Februar 23, 2009, 11:28:04 pre podne »
  Populacija bajkera i Klubova u zemlji Srbiji je relativno mlada i kao takva mora da prođe još pregršt 'kaljenja' i bivstvovanja (čast pojedincima, na njih se ovaj post ne odnosi).
 Većina vas je, predpostavljam, gledala the wilde one, videli ste kada su Ameri imali boje na leđima, za one koji nisu gledali to je bila više nego daleka '53,...prema tome proći će još dosta vremena dok se situacija neiskristališe i kvalitet ne potisne kvantitet.
  Sami smo svedoci kojekakvih situacija (vezanih za ovu temu), ali jednostavno ljudima treba pružiti priliku i vreme će sve pokazati.
 ;)
''...Krim - Rusija, Ukrajina - Rusija, Aljaska - Rusija, Sve - Rusija, osim Kosova, Kosovo je Srbija...''

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #43 poslato: Februar 23, 2009, 11:53:45 pre podne »
  Populacija bajkera i Klubova u zemlji Srbiji je relativno mlada i kao takva mora da prođe još pregršt 'kaljenja' i bivstvovanja (čast pojedincima, na njih se ovaj post ne odnosi).
 Većina vas je, predpostavljam, gledala the wilde one, videli ste kada su Ameri imali boje na leđima, za one koji nisu gledali to je bila više nego daleka '53,...prema tome proći će još dosta vremena dok se situacija neiskristališe i kvalitet ne potisne kvantitet.
  Sami smo svedoci kojekakvih situacija (vezanih za ovu temu), ali jednostavno ljudima treba pružiti priliku i vreme će sve pokazati.
 ;)

U pravu si sale dali jedan papir moze da regulise status obicnog bajkera ili ne registrovanog kluba.
dali taj jedan papir moze da utice na druzenje izmedju onih koi su samostalni ili onih koi nece ni u jedan klub ili onih koi ne zele da placaju namet drzavi kao klub?

to je veoma diskutabilna tema treba je razmotriti ....

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #44 poslato: Februar 23, 2009, 12:05:15 posle podne »
Hm nisam baš siguran da si Klan u temi,odnosno smisao polko gubiš.
Druženje i drugarstvo je sasvim drugo,ipak čovek pita šta je sa "klubovima" koji imaju doživotnog predsednika i podpredsednika ženu,babu,sestru.... istomišljenika kao i on sam.
Lično znam da je tvoj klub sastavljen izmedju drugara i da ne podpada pod ovaj smisao "doživotni",ali ti takodje doooobro znaš šta je čovek hteo da kaže ovom temom.

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #45 poslato: Februar 23, 2009, 12:27:08 posle podne »
Znaci bice bolje za 20 godina :icon_scratch: :icon_scratch:

Van mreže ssaallee

• Profi Vozac
  • **
  • night wolves mc
« Odgovor #46 poslato: Februar 23, 2009, 12:35:23 posle podne »
Pa i ako se šališ, tako je!  :-[

Ali to je i normalno!  :-\
''...Krim - Rusija, Ukrajina - Rusija, Aljaska - Rusija, Sve - Rusija, osim Kosova, Kosovo je Srbija...''

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #47 poslato: Februar 23, 2009, 12:39:39 posle podne »
E jbg to ti je ono nelipsi magarce do zelene trave nezezam se. ;)

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #48 poslato: Februar 23, 2009, 01:18:00 posle podne »
 Mislim da je malo bez veze da MAS proverava spiskove clanova moto klubova. Koliko je klub jak pokazuje se u odlascima na moto skupove i na nekoliko akcija koje MAS organizuje tokom godine, jer na muci se poznaju junaci.
 Drugo, moj klub je brojao prosle godine 70 clanova. Nisu svi aktivni i nemogu bas svi da idu svuda. Ideja je bila da se klub omasovi i to smo postigli, dobili smo kvantitet a sada trebamo raditi na kvalitetu. Pripremamo novi pravilnik koji ce podeliti clanove na cetri grupe : podmladak (mladji od 18), pripravnici( novi clanovi), pocasni ( clanovi bez motora i clanovi koji se nalaze na privremenom radu u inostranstvu) i punopravni clanovi. Sve grupe imaju svoje obaveze,zadatke i privilegije shodno svojim mogucnostima.
 Trece, ove godine na skupstini ja sam podneo ostavku (zbog prezauzetosti) na mesto predsednika kluba i imali smo problem, niko nije hteo da se prihvati te funkcije (citaj odgovornosti). Maltene smo naterali Velju da se prihvati ovog posla. Inace mi praktikujemo da se predsednik menja na godinu, najvise 2. Dok se kod drugih osnivaju novi klubovi zbog toga sto stari predsednik ne da fotelju, mi imamo problem jer niko ne zeli da sedne na tu fotelju...

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #49 poslato: Februar 23, 2009, 02:11:07 posle podne »
Druženje i drugarstvo je sasvim drugo,ipak čovek pita šta je sa "klubovima" koji imaju doživotnog predsednika i podpredsednika ženu,babu,sestru.... istomišljenika kao i on sam.
Lično znam da je tvoj klub sastavljen izmedju drugara i da ne podpada pod ovaj smisao "doživotni",ali ti takodje doooobro znaš šta je čovek hteo da kaže ovom temom.

znam kume nego se nisam dobro odrazio ;D ;D ;D

Van mreže Peđa Soko

• Nedostizni Vozac
  • BMW K 1200 RS, BMW R 1150 GS, SACHS MAD ASS 125
« Odgovor #50 poslato: Februar 23, 2009, 10:22:32 posle podne »
POSTOJI LI TAKAV KLUB U MAS-u?

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #51 poslato: Februar 24, 2009, 09:42:08 pre podne »
izvini marko nesto te nisam razumeo ,kao vi gradski momci ste povlasceni
u odnosu na druge,i te masine starije ,netreba da se voze ili sta vec,
 nesto sve si to svrstao da te nerazumem
pa kakav vam je to klub,od table do table,tu vam fali malo,ako nista drugo onda
postovanje,prema drugima koji nisu izmedju tih tabli,valjda je druzenje i postovanje bitno
a ne da li si u gradu ili na periferiji
Jeste,ako su ti momci ok,ali ja sam napisao da u glavnom prave probleme u gradu zbog kojih odgovaramo mi,jer u gradu postoji jedan klub i sve pada na njega i nas gledaju ako se nesto desi,a ne njih.... :-[
Nase postovanje je uvek bilo na nivou druzenja,ali jbs druzenje ako mene startuju zbog nekog dzovana koji ne zna sta je to... ;) razumes? ;) :)
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #52 poslato: Februar 24, 2009, 10:20:01 pre podne »
Jeste,ako su ti momci ok,ali ja sam napisao da u glavnom prave probleme u gradu zbog kojih odgovaramo mi,jer u gradu postoji jedan klub i sve pada na njega i nas gledaju ako se nesto desi,a ne njih.... :-[
Nase postovanje je uvek bilo na nivou druzenja,ali jbs druzenje ako mene startuju zbog nekog dzovana koji ne zna sta je to... ;) razumes? ;) :)

razumem ja tebe i slazem se delimicno,samo mi nije jasno da ste vi u gradu disciplinovani
a ostali nisu,to mi je vrlo tesko da shvatim,jer znam i tvrdim da je maltene u svakom gradu isto
i drugo ako je tako ko sto kazes,onda vas startuju bez obzira da li je taj neko u klubu ili u gradu,ili nije
vi ste u klubu krivi, to je zabluda jer vas koliko ima nemozete da budete krivi za sve,
vec je to opste misljenje koje vlada o nama motoristima,a pogotovo pred policijom .samo mislim da si se pogresno izrazio
inace krusevac poznajem sestra mi je udata tamo,i cesto odlazim,kod nje.kad budem dolazio javljam se pa mozemo da popijemo pice .....i da diskutujemo......... :D :D
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #53 poslato: Februar 24, 2009, 11:15:54 pre podne »
POSTOJI LI TAKAV KLUB U MAS-u?
Mislim da nema vise!
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #54 poslato: Februar 24, 2009, 11:24:26 pre podne »
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #55 poslato: Februar 24, 2009, 12:15:13 posle podne »
 Mozda jos par, ali odlaze polako i neka im je srecan put.

sd r65

• Gost
« Odgovor #56 poslato: Februar 24, 2009, 04:43:09 posle podne »

u principu dozivotni predsednici prelaze nedeljno kilometrazu koju ostali koji se k.... prelaze godisnje, pa stoga i treba da budu dozivotni a nisam upoznao jos ni jednog cija baba jase nesto osim dede.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #57 poslato: Februar 24, 2009, 05:54:25 posle podne »
a ti si mangup pa se predstavljas sa sd r65,sta ti je to neka sifra gluposti?
Velicaj ti tvog dozivotnog predsednika do groba i dizi mu spomenik,a za kilometrazu dodji da ti pokazem kolika je od 1989 (to je sa ETZom pre toga ne racunam) dok jos ti i tvoj dozivotni niste imali ni trotinete

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #58 poslato: Februar 24, 2009, 07:32:31 posle podne »
u principu dozivotni predsednici prelaze nedeljno kilometrazu koju ostali koji se k.... prelaze godisnje, pa stoga i treba da budu dozivotni a nisam upoznao jos ni jednog cija baba jase nesto osim dede.
A ti poznajes jahace *48 *89

Van mreže Peđa Soko

• Nedostizni Vozac
  • BMW K 1200 RS, BMW R 1150 GS, SACHS MAD ASS 125
« Odgovor #59 poslato: Februar 25, 2009, 12:09:07 pre podne »
Mozda jos par, ali odlaze polako i neka im je srecan put.
ZASTO NE NAPISETE O KOJIM JE KLUBOVIMA RIJEC?ZASTO IH SKRIVATE?