Mart 29, 2026, 06:43:17 posle podne

Autor Tema: Uhapsen motociklista  (Pročitano 4504 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Žena
Uhapsen motociklista
« poslato: Februar 19, 2009, 11:06:39 posle podne »
NOVI SAD - Posle pet dana potrage, novosadska policiaj uhapsila je motociklistu Gorana E. (1985) iz Novih Kozaraca u okolini Kikinde, koji se sumnjiči da je motociklom naleteo na penzionera Ilu Špirića, nanevši mu fatalne povrede. On je uhapšen jutros oko 8 u organizovanoj akciji novosadske kriminalističke policije”.

Pronađen je i motor, marke suzuki, kojim je upravljao kobnog dana, sa vidnim oštećenjima od udarca. Fantomski motocikl, kojim je kako se pretpostavlja upravljao Goran E. kada je naleteo na Ilu Špirića prošle nedelje konačno je identifikovan. Crni motor marke Suzuki je bio sakriven u garaži jednog Goranovog prijatelja u Bačkoj ulici u novosadskom naselju Detelinara.

Inspektori kriminalističke policije su maltene istovremeno lišili slobode osumnjičenog Gorana i pronašli njegov Suzuki, koji je imao vidna oštećenja od udarca. Cela desna strana motocikla, zaštitna plastika na kojoj piše “Corona” otpala je, a u prilog tome da je upravo ovaj motor učestvovao u saobraćajnoj nesreći govori i podatak da su prilikom uviđaja, forenzičari pronašli deo plastike pored tela preminulog Ila Špririća, na kojoj je bilo naslikano slovo “C”. Tačno taj deo fali na motociklu koji je pronađen.

Opsežna potraga za Goranom, otkrila je mnoge detalje u vezi sa njim. Svega dva dana posle saobraćajne nesreće, operativci kriminalističke policije uhapsili su tri osobe koje se terete da su pomagali Goranu posle izvršenja krivičnog dela, a slobode je lišen i Marko B. iz Banatskog Velikog sela protiv kojeg je podneta prijava za krivično delo neovlašćenje proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga. Naime, kako se navodi u zvaničnom saopštenju Policijske uprave u Novom Sadu, glavni osumnjičeni Goran E., drogu, 387 grama heroina, je ostavio Marku na čuvanje, koji ju je sakrio u protiv-požarnom hidratnu svega 2 metra od ulaznih vrata u njegov stan na četvrtom spratu zgrade u ulici Vojvode Bojovića.

On je zadržan u policijskom pritvoru, a u zakonskom roku biće priveden istražnom sudiji na saslušanje uz prijave za krivična dela teške povrede bezbednosti javnog saobraćaja, kao Iizbog neovlašćenje proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga.

http://www.nskriminal.net/vest/464
Never ride faster than your angel can fly!

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Uhapsen motociklista
« Odgovor #1 poslato: Februar 20, 2009, 01:35:53 pre podne »
Pa njega je trazila policija zbog udesa ali su ga znali od ranije kao dilera,mislim da za udes nije kriv kako sam cuo na tv deda je prelazio put bez pes. prelaza a teretice ga za nepomaganje povredjenom u saobracaju a to za drogu posebno.

Van mreže Gsxr maniac

• Moto Manijak
  • Suzuki racing team
« Odgovor #2 poslato: Februar 20, 2009, 11:37:24 pre podne »
Kakve veze ima sto je penzioner prelazio van pesackog prelaza?Nije valjda tom liku dozvoljeno da udari i zgazi bilo kog pesaka koji je van prelaza?Nema branjenja za ovakav postupak.Druga je prica sto on nije hteo da robija za penzionera,pa je pobegao...Ali svi bajkeri moraju mnogo vise da paze na celokupan tok i odvijanje saobracaja od bilo kojih drugih ucesnika.Bas zbog onih kratkih ubrzanja,zaista tako moze da izleti neko i da ga ne vidimo.Ali,bilo kako bilo vozac motocikla je kriv.To je moje misljenje,a vi ako se ne slazete,recite svoje vidjenje.

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #3 poslato: Februar 20, 2009, 02:17:24 posle podne »
Pa njega je trazila policija zbog udesa ali su ga znali od ranije kao dilera,mislim da za udes nije kriv kako sam cuo na tv deda je prelazio put bez pes. prelaza a teretice ga za nepomaganje povredjenom u saobracaju a to za drogu posebno.

U sustini, sad mu se sve skupilo na gomilu, bice veselo.... ;D

paperinos

• Gost
« Odgovor #4 poslato: Februar 20, 2009, 02:47:32 posle podne »
Ma koji je diler droge u Srbiji dobio neku ozbiljniju robiju, sve je to kod nas drzavni posao i takvi likovi se uvek izvuku sa nekim smesnim kaznama spram dela koje pocine.
Po nasim zatvorima robijaju uglavnom amrginalci dok se krupne zveri i kriminalci velikog kalibra tu zadrze vrlo kratko cistod ase odmore pa kad izadju  nastave jos zesce sa kriminalnim aktivnostima.
Muka mi je i da komentarisem koliko je sve ovde korumpirano i pokvareno do srzi.
Zato sto je pregazio coveka nemam komentara.
Moglo se to desiti svakome, jer ni taj pesak nije bezgresan.
Ukoliko je bio drogiran kad je to uradio ili pijan rebnuo bih ga na maksimum.
Ali za drogu koju diluje ja bih ga rebnuo na 40 godina i to ne smao njega nego svakoga kod koga bi se pronasla droga pa bilo to 2 grama ili 2 tone.
Tad bi se ljudi dobro preracunali da li im se isplati da rade to sto rade.

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #5 poslato: Februar 20, 2009, 03:16:50 posle podne »
I pored svog naseg truda da se prikazemo u najboljem svetlu dovoljan je samo pojedinac da sve to sutne i prosipa.Ispada generalizacijom motorciklista da smo svi isti! >:(
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #6 poslato: Februar 20, 2009, 05:28:08 posle podne »
Ma koji je diler droge u Srbiji dobio neku ozbiljniju robiju, sve je to kod nas drzavni posao i takvi likovi se uvek izvuku sa nekim smesnim kaznama spram dela koje pocine.
Po nasim zatvorima robijaju uglavnom amrginalci dok se krupne zveri i kriminalci velikog kalibra tu zadrze vrlo kratko cistod ase odmore pa kad izadju  nastave jos zesce sa kriminalnim aktivnostima.
Muka mi je i da komentarisem koliko je sve ovde korumpirano i pokvareno do srzi.
Zato sto je pregazio coveka nemam komentara.
Moglo se to desiti svakome, jer ni taj pesak nije bezgresan.
Ukoliko je bio drogiran kad je to uradio ili pijan rebnuo bih ga na maksimum.
Ali za drogu koju diluje ja bih ga rebnuo na 40 godina i to ne smao njega nego svakoga kod koga bi se pronasla droga pa bilo to 2 grama ili 2 tone.
Tad bi se ljudi dobro preracunali da li im se isplati da rade to sto rade.

RESPECT !
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Peđa Soko

• Nedostizni Vozac
  • BMW K 1200 RS, BMW R 1150 GS, SACHS MAD ASS 125
« Odgovor #7 poslato: Februar 20, 2009, 09:17:42 posle podne »
PROBLEM JE STO CE NARKO DILERA TRETIRATI KAO MOTOCIKLISTU,A ZLOBNICI ODMAH DOVESTI U VEZU GUDRU I MOTORE! TO SE VIDI I IZ OVOGA NASLOVA,UHAPSEN MOTOCIKLISTA!

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #8 poslato: Februar 20, 2009, 09:39:25 posle podne »
Da, na primer dovoljno je pogledati ova dva komentara ispod teksta, oni pokazuju koliko ljudi imaju predrasude o svim bajkerima...

***Jos jedan od dokaza da su 99% motordzija najobicnije budaletine i krimosi***

***Da, vecina su nabedjeni frajeri ''face'' brzo zive, brzo voze i brzo zavrse u bolnici ili zatvoru***

http://www.dj-media.net/moduli.php?naziv=prilozi&file=clanak&sid=4203

Znaci strasno ::)

kuratista

• Gost
« Odgovor #9 poslato: Februar 20, 2009, 10:12:59 posle podne »
Bitnije mi je KO je rekao nego STA je rekao!!!! I biciklista i vozac automobila i traktora nekad udare pesaka i pobegnu pa niko sve ove vozace ne proziva da su budale vec samo onu budalu koja je to ucinila i pobegla!!! ;)

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #10 poslato: Februar 21, 2009, 08:36:53 pre podne »
Da, na primer dovoljno je pogledati ova dva komentara ispod teksta, oni pokazuju koliko ljudi imaju predrasude o svim bajkerima...

***Jos jedan od dokaza da su 99% motordzija najobicnije budaletine i krimosi***

***Da, vecina su nabedjeni frajeri ''face'' brzo zive, brzo voze i brzo zavrse u bolnici ili zatvoru***

http://www.dj-media.net/moduli.php?naziv=prilozi&file=clanak&sid=4203

Znaci strasno ::)

Ajde sad svi tamo na komentare,branite ugled.
Ti mala kad si vec videla da postoji mesto za komentarisanje sto nisi napisala koju rec odbrane nego places tu...

Van mreže Gsxr maniac

• Moto Manijak
  • Suzuki racing team
« Odgovor #11 poslato: Februar 21, 2009, 09:59:30 pre podne »
Ja sam bacio komentar takodje...kakvi kreteni,mnogo je losa svest ljudi o nama svima i mrze nas...ali nadajmo se boljim vremenima

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #12 poslato: Februar 21, 2009, 10:06:26 pre podne »
Mamu im njihovu. Samo znaju da seru po motorasima.

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #13 poslato: Februar 21, 2009, 10:21:10 pre podne »
Mamu im njihovu. Samo znaju da seru po motorasima.

Pa ko moze da sere,samo neka iskompleksirana i ljubomorna budala ......niko pametan ne moz da ima nesto protiv nas.
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #14 poslato: Februar 21, 2009, 11:06:40 pre podne »
E zaboravljate gde zivite u SRBIJI koja je gora od divljeg zapada.

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #15 poslato: Februar 21, 2009, 03:34:00 posle podne »
Ja mislim koliko god se mi pravdali i radili dobre stvari za narod i drzavu uvek ce nas pljuvati. A ovo malo seratora koji kometarisu mislim da to rade namerno i zbog njih se ne treba uzrujavati. Oni ujutru mrze sebe a poslepodne ceo Svet. Ima ona nasa cuvena "Ma ko ih j..e"

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #16 poslato: Februar 21, 2009, 06:43:46 posle podne »

Ajde sad svi tamo na komentare,branite ugled.
Ti mala kad si vec videla da postoji mesto za komentarisanje sto nisi napisala koju rec odbrane nego places tu...

Gle coveka al me napade...  ::) zanimljivo je bas kako ja to placem ovde stvarno... ma ostala sam bez teksta...  :icon_scratch:
A naravno da mi nije problem da napisem koju rec odbrane, evo bas cu sada to uraditi...

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #17 poslato: Februar 21, 2009, 06:46:54 posle podne »

Gle coveka al me napade...  ::) zanimljivo je bas kako ja to placem ovde stvarno... ma ostala sam bez teksta...  :icon_scratch:
A naravno da mi nije problem da napisem koju rec odbrane, evo bas cu sada to uraditi...

;D ;D ;D ;D ;D

..oblak.

• Gost
« Odgovor #18 poslato: Februar 21, 2009, 07:49:04 posle podne »

dal link gde moze da se napishe neka rech u nashu odbranu!! Sace Oblak da ih oplete ima da se medjusobno poubijaju posle >:D >:D >:D >:D ;D ;D ;D

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #19 poslato: Februar 21, 2009, 07:55:23 posle podne »