Mart 29, 2026, 06:40:44 posle podne

Autor Tema: Uhapsen motociklista  (Pročitano 4500 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Uhapsen motociklista
« Odgovor #20 poslato: Februar 21, 2009, 07:56:26 posle podne »
evo ga ,procitaj prethodne komentare pa opleti Oblace ,majstore

http://www.dj-media.net/moduli.php?naziv=prilozi&file=clanak&sid=4203

..oblak.

• Gost
« Odgovor #21 poslato: Februar 21, 2009, 08:09:17 posle podne »
evo ga ,procitaj prethodne komentare pa opleti Oblace ,majstore

http://www.dj-media.net/moduli.php?naziv=prilozi&file=clanak&sid=4203

Sac"e da im reknem :)

..oblak.

• Gost
« Odgovor #22 poslato: Februar 21, 2009, 08:34:52 posle podne »
Napisah al tesko da ce neko to da chita al za svaki slucaj neka i nasha glas da je tu :)

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #23 poslato: Februar 21, 2009, 09:13:49 posle podne »
Napisah al tesko da ce neko to da chita al za svaki slucaj neka i nasha glas da je tu :)

xexexexe  vrlo diplomatski,nema sta ;D

Van mreže Gsxr maniac

• Moto Manijak
  • Suzuki racing team
« Odgovor #24 poslato: Februar 22, 2009, 07:12:54 pre podne »
Evo sad imamo  i oblaka da nas brani,dobar tekst oblace *605

Van mreže Damir-Junior

• Totalni Moto Manijak
  • Vozi srcem i dusom
« Odgovor #25 poslato: Februar 22, 2009, 01:45:40 posle podne »
Sto se tice saobracaja svi su krivi, i taj sta prelazi gde mu nije mesto. Nisam ninacijoj strani, a to moze svakom da se desi. Kako na motoru tako i u kolima mali momenat nepaznje i veca brzina ode i ti i neko drugi. Trebalo bi svi da vode racuna, ali jebiga kad kako se okrenes svi ce kriviti tebe zbog motora.

Van mreže Ale

• Vozac
  • *
    • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #26 poslato: Februar 22, 2009, 03:10:08 posle podne »
Pa ljudi pročitao sam komentare i bogami izgleda da se situacija od pre 15-20 godina nije promenila u stavu običnih ljudi prema bajkerima mada smo sad KAO civilizovaniji hehehe... hteo sam da kažem da nas obični ljudi u globalu nikad neće prihvatiti onakve kakvi u stvari jesmo . Ocenjuju nas i blate jer se tu i tamo pojavi neko sranje i da ga baš zasere motociklista i eto dovoljno za javni linč bez obzira šta su bajkeri,ko su i kakav im je kod ponašanja i moralnosti. Dali bi pravi bajker pobegao sa mesta udesa??? Ja znam da ja ne bih. I još nešto, mi se okupljamo na moto skupovima i žurkama jel tako... e pa takvi događaji ponekad broje i po par hiljada motocikala a zamislite koliko onda ljudi ima i koliko prodefiluje kroz kamp. MNOGOOO... i poenta da nema incidenata među bajkerima i svi se drže zajedno, a za razliku tome obični ljudi budu pozvani na slavlje (veridba,svadba...itd) da domaćinu uveličaju veselje a šta oni naprave ... polupaju sve ... potuku se ... i ko zna ŠTA JOŠ... mislim.... blate nas bezveze jer nas se u stvaari boje a ujedno i zavide... jer mi imamo nešto što oni nikad neće imati . Daali ste primetili koliko je motocikala i kineza prodano prošle godine? Pa bre svi oće da budu bajkeri breeeeee....
Biker forever....

Van mreže Damir-Junior

• Totalni Moto Manijak
  • Vozi srcem i dusom
« Odgovor #27 poslato: Februar 22, 2009, 05:52:50 posle podne »
Pa ljudi pročitao sam komentare i bogami izgleda da se situacija od pre 15-20 godina nije promenila u stavu običnih ljudi prema bajkerima mada smo sad KAO civilizovaniji hehehe... hteo sam da kažem da nas obični ljudi u globalu nikad neće prihvatiti onakve kakvi u stvari jesmo . Ocenjuju nas i blate jer se tu i tamo pojavi neko sranje i da ga baš zasere motociklista i eto dovoljno za javni linč bez obzira šta su bajkeri,ko su i kakav im je kod ponašanja i moralnosti. Dali bi pravi bajker pobegao sa mesta udesa??? Ja znam da ja ne bih. I još nešto, mi se okupljamo na moto skupovima i žurkama jel tako... e pa takvi događaji ponekad broje i po par hiljada motocikala a zamislite koliko onda ljudi ima i koliko prodefiluje kroz kamp. MNOGOOO... i poenta da nema incidenata među bajkerima i svi se drže zajedno, a za razliku tome obični ljudi budu pozvani na slavlje (veridba,svadba...itd) da domaćinu uveličaju veselje a šta oni naprave ... polupaju sve ... potuku se ... i ko zna ŠTA JOŠ... mislim.... blate nas bezveze jer nas se u stvaari boje a ujedno i zavide... jer mi imamo nešto što oni nikad neće imati . Daali ste primetili koliko je motocikala i kineza prodano prošle godine? Pa bre svi oće da budu bajkeri breeeeee....

Slazem se da nam zavide, ali ja znam dosta ljudi koje sam slucajno upoznao i poceo neobavezno da pricam o motoristima kao da nemam pojma o tome, i imao sam sta da cujem. Sve sa kojima sam pricao kazu isto, da ne mrze bajkere vec sminkere. Sto se i ja slazem nisu bajkeri krivi sto "SMINKERI" prave probleme sto vecina ljudi zna i svesni su toga ali zbog takvih sminkera u ocima drugih ispastaju svi motoristi.

Van mreže činčin

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #28 poslato: Februar 25, 2009, 05:52:11 posle podne »
pa kanijoni .lova lova .dobri motori a život je brzi onda opa lezi lezi .

najžalosnije je što kodnas nema .javne pouke ima ali to je ništa .slabo

pa da dobije 25godina robije za te stvari bilo bi drugačije .

pa zato postoje klubovi i boje .pa se zna ko je ko

imam jedno pravilo kojega se pridržavam.uvek gledam .ko je rekao a ne šta je rekao .

ljubomora prema bajkerima je sve veca .da se nebi neko naljutijo .ti pojedini  po mestima prave problem .za to policija .i cuti

to mi se nije svidelo .treba se znati šta kao i gde pa da mi je rodjeni brat .teško ali istinito.i sa ti se moramo pomoriti.

vozite i pamet u glavu .
činčin

Van mreže BorisMotoMiric

• Dobar Vozac
  • **
  • CBR 600 F2
« Odgovor #29 poslato: Mart 23, 2009, 03:01:47 posle podne »
Ma koji je diler droge u Srbiji dobio neku ozbiljniju robiju, sve je to kod nas drzavni posao i takvi likovi se uvek izvuku sa nekim smesnim kaznama spram dela koje pocine.
Po nasim zatvorima robijaju uglavnom amrginalci dok se krupne zveri i kriminalci velikog kalibra tu zadrze vrlo kratko cistod ase odmore pa kad izadju  nastave jos zesce sa kriminalnim aktivnostima.
Muka mi je i da komentarisem koliko je sve ovde korumpirano i pokvareno do srzi.
Zato sto je pregazio coveka nemam komentara.
Moglo se to desiti svakome, jer ni taj pesak nije bezgresan.
Ukoliko je bio drogiran kad je to uradio ili pijan rebnuo bih ga na maksimum.
Ali za drogu koju diluje ja bih ga rebnuo na 40 godina i to ne smao njega nego svakoga kod koga bi se pronasla droga pa bilo to 2 grama ili 2 tone.
Tad bi se ljudi dobro preracunali da li im se isplati da rade to sto rade.

Tako je!
BorisMotoMiric-MK Vrsac