Ajde da se predstavim posto me mnogi ne znaju jer smatram da je to bitno za ovu temu.
Ja sam Nemanja Brkic zvani Brrka, inace sam iz Mladenovca i imam 20 godina (1988 godiste).
Po skupovima idem vec 3-4 godine.
Nisam isao po svim skupovima zbog obaveza i nekih drugih problema ali kad sam slobodan uvek idem negde i ne gledam gde je, bitno mi je da idem negde i da se vozim, da se nesto desava.
Ne mogu da kazem da poznajem mnogo ljudi koji su redovni na skupovima jer je to veliki pojam (za nekoga je 100 ljudi mnogo a za nekoga je 1000 ljudi malo) ali mozda bas iz tog razloga hteo bi da otvorim jedan moto klub u Mladenovcu, da bi se vise druzili.
Mozda ovo vama deluje smesno zato sto su mi mnogi rekli da sam ja mnogo mlad za te stvari ali smatram da svet ostaje na mladjima pa zato i pokrecem ovu temu.
Inace, ne znam od kog znacaja je ovo ali Mladenovac je vec imao nekih pokusaja otvaranja moto kluba ako mogu tako da nazovem ali koliko sam ja mogao da primetim iz nekog ugla, samo iz licne koristi.
Ali necemo o tome jer to nije nasa stvar.
Inace, imao je i registrovan sportski klub ali je zatvoren.
E sada, posto dosta drugara ceka na mene (posto radim posao koji je vezan za motore pa stoga znam mnogo vise ljudi nego oni), ja sam resio da pokrenem tu temu pa da vidimo da li ima sanse da napravimo nesto novo, lepo i korisno u nasem gradu Mladenovcu ali da to bude ono pravo ili ne?
Hteo bi da se otvori jedan klub "uduzenja gradjana" ili kako vi to vec zovete ali me zanima da li jedan takav klub moze da bude registrovan i kao sportski klub zbog ljudi koji su vec neko vreme zagrejani za trke kod nas?
Ili je to praktivno nemoguce?
Onda da li je bolje registrovati klub odmah (zbog odnosa sa vlastima grada ili sta ti ja znam) ili jednostavno kao sto su mi vec neki rekli da napravimo svoje boje i da se vozimo pa da vidimo kako ce to da zazivi a ako bude kako treba onda da registrujemo klub?
Takodje me zanima kako izgleda jedan klub u svojoj unutrasnjosti?
Kako funkcionise, koja su pravila (znam da pravila pise svaki klub posebno ali zanima me neki pravilnik da bi znao od cega da se krene), kako se gleda da li primiti novog clana ili ne itd, itd.
Ima tu jos mnogo pitanja koja me zanimaju ali kako se bude razvijala tema pisacemo dalje...
Zanimaju me prvo ove najosnovnije stvari.
Nemojte mi zameriti ako sam pitao nesto sto ne treba ili rekao nesto smesno, u pitanju je samo ne znanje, nista vise...