Mart 30, 2026, 12:09:38 pre podne

Anketa

Da li ste za legalizaciju marihuane?????

Da, svakako
11 (39.3%)
Ne, nikako
17 (60.7%)

Ukupno glasova: 21

Anketa završena: Mart 11, 2009, 06:49:09 posle podne

Autor Tema: Legalizacija marihuane???  (Pročitano 10402 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Alexandar 666

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Suzuki M800 Intruder
Odg: Legalizacija marihuane???
« Odgovor #60 poslato: April 28, 2009, 11:22:41 posle podne »
cigaru je lako nabaviti,mnogo lakse nego alkohol i marihuanu,ako pitas nekog na ulici da ti da cigaru verowatno ce ti dati posto pusaca ima milion,a ako pitas za alkohol ili marihuanu tesko da ces dobiti ,a marihuana  nije nimalo zavisna kao heroin, kokain..,cak je manje zavisna nego cigarete ..a ove jake droge su preskupe pa zato ljudi kradu itd....
VOZI BRZO, ALI NE BRŽE OD TVOG AN

paperinos

• Gost
« Odgovor #61 poslato: April 29, 2009, 12:46:28 pre podne »
Ma jel to jos neko cita??? :icon_scratch: ;)

Izgleda da neko i cita.....  nisu svi presli u sljokare zderatore i duvace.
« Poslednja izmena: April 29, 2009, 01:36:11 pre podne od strane paperinos »

paperinos

• Gost
« Odgovor #62 poslato: April 29, 2009, 01:35:44 pre podne »
E sad posto ima i onih kojima je travka pobrljavka nekako pri srcu i koji se zalazu da se to smece legalizuje mislim da bi najpametnije bilo da se istim omoguci neograniceno  besplatno  duvanje.

Znaci mogli bi da dodju i uzmu trave i ostalog sranja koliko god to pozele ...ali da je tamo na licu mesta konzumiraju u toj ustanovi bez ogranicenja.

Znaci neka se otkidaju od trave do mile volje, treba im dati i droge koliko god pozele, Hoces kilo da usmrces..izvoli smrci, rokni se sa litar droge...navali...eh ali uz  jedan uslov.
Takvim likovima da se ukinu sva gradjanska prava, kao i pravo na porodicu.
Ako su vec oni sami retardirani zavisnici,  treba da se spreci da se ta anomalija ne siri i na potomstvo i ostali deo drustva.

Problem bi bio resen ekspresno, znaci narkomani ne bi imali razlog da pljackaju i unesrecuju druge pod izgovorom da to rade zbog droge ili  neke apstinentne krize.

Uvek bi mogli da odu  do ustanove  koja bi radila dan i noc i da se roknu.....a ako i pored te pogodnosti naprave neku pljacku...znaci istog trena da se obese na banderu naglavacke i ostave tako dok ne crknu.

Van mreže riderlady

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • Moto Klub VARJAK Srbija
« Odgovor #63 poslato: April 29, 2009, 09:34:29 pre podne »
Ogorčena sam jer sam se mnogo trudila oko nekih ljudi (koji mi mnogo znače u životu) da im pomognem i otrgnem od marihuane i težih droga tako da više nemam snage a ni volje jer na kraju uvek ja budem izigrana. Teško je kada vas neko gleda u oči, kune se i laže...Više me ne zanimaju ti ljudi neka rade šta god hoće a meni ostaje samo da odplačem ako im se nešto ne daj Bože desi.  :'(
ZABRANJENO VOĆE JE UVEK SLADJE...Sve što je normalni i legalizovanu narodu dosadi... Što se mene tiče nemam ništa protiv legalizacije, ja ne konzumiram nikakvu vrstu opijata (ako ne računamo rakiju hahaha), ali u svakom slučaju i da ne bude legalizovana uvek ima onih koji će je koristiti. Tako da.. što da ne... ja da se pitam legalizovala bih i kokain i heroin, pa tu bi država zaradila gomilu para na budalama, ako neko hoće da uništava svoj život mi skoro i da ne možemo da im pomognemo, samo napred...  *8 *24 ;D
A što se tiče dece i marihuane pa koliko ja znam njima ne bismo smeli da prodajemo ni alkohol ni cigare pa opet svi prodavci to rade, zar će onda dileri poštedeti neko dete, bila ona legalna ili ne ??? ??? ??? Na žalost NE!
Moto Klub VARJAK Srbija

Van mreže Alexandar 666

• Profi Vozac
  • **
  • Suzuki M800 Intruder
« Odgovor #64 poslato: April 29, 2009, 02:56:30 posle podne »
E sad posto ima i onih kojima je travka pobrljavka nekako pri srcu i koji se zalazu da se to smece legalizuje mislim da bi najpametnije bilo da se istim omoguci neograniceno  besplatno  duvanje.

Znaci mogli bi da dodju i uzmu trave i ostalog sranja koliko god to pozele ...ali da je tamo na licu mesta konzumiraju u toj ustanovi bez ogranicenja.

Znaci neka se otkidaju od trave do mile volje, treba im dati i droge koliko god pozele, Hoces kilo da usmrces..izvoli smrci, rokni se sa litar droge...navali...eh ali uz  jedan uslov.
Ako su vec oni sami retardirani zavisnici,  treba da se spreci da se ta anomalija ne siri i na potomstvo i ostali deo drustva.

Problem bi bio resen ekspresno, znaci narkomani ne bi imali razlog da pljackaju i unesrecuju druge pod izgovorom da to rade zbog droge ili  neke apstinentne krize.

Uvek bi mogli da odu  do ustanove  koja bi radila dan i noc i da se roknu.....a ako i pored te pogodnosti naprave neku pljacku...znaci istog trena da se obese na banderu naglavacke i ostave tako dok ne crknu.
delimicno se slazem sa tobom....
VOZI BRZO, ALI NE BRŽE OD TVOG AN

Van mreže riderlady

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • Moto Klub VARJAK Srbija
« Odgovor #65 poslato: April 29, 2009, 03:39:20 posle podne »

Navodno sve trudnice rade raznorazne testove ali šta to vredi kada je jednoj narkomanki ipak dozvoljeno da radja decu koja su na samom startu začeća već otrovana drogom i pitanje je da li će jednog dana zbog toga imati posledice ili ne. I ja sam za to da se svim narkomanima oduzme pravo na stvaranje potomstva.
Moto Klub VARJAK Srbija

Van mreže serginho

• Bajker Bez Granica
  • Uzivaj dok si jos ziv.
« Odgovor #66 poslato: April 30, 2009, 03:49:47 pre podne »
ja sam za legalized! *3 Pusim travu ponekad ali mogu reci nisam ovisan!

Van mreže BorisMotoMiric

• Dobar Vozac
  • **
  • CBR 600 F2
« Odgovor #67 poslato: Maj 01, 2009, 12:12:33 posle podne »
Ja licno mislim da ipak treba da se legalizuje sve to, pa ko voli nek izvoli, i ovako se 50 posto sranja desava zbog toga sto gudra nije legalizovana...

Tako da, nek oni to sve legalizuju pa ovi narkomani nek se iznabadaju i nek pocrkaju ako im zivot nije mio.
BorisMotoMiric-MK Vrsac