Evo da nas opet pocnu ucenjivati kao sto i cine svaki put oko te evropske unije.
Kunem vam se da sam ja neko i nesto pa oterao bih u piz...du materinu svakoga iz te iste unije.
Rekao bih mu otvoreno da nas ta unija ne zanima.
Ispostavio bih im racun za sve one bombe i stetu koju su nam napravili.
Trazio bih da nam se sve plati.
I to ne na nivou drzave, ne nego na nivou stete koja je pricinjena pojedincima.
Organizovao bih drzavne advokatske kancelarije koje bi davale savete i svu strucnu pomoc svakom nasem ostecenom gradjaninu kojeg su Nato zlocinci ostetili po bilo kom osnovu.
Ok znam da od toga placanja sigurno ne bi bilo nista...ali nikad se ne zna.
Pa amerikanci su se okomili na onog naseg tabadziju sto je isamarao njihovog gradjanina studenta i sto je zbrisao u Srbiju.
Podigla se silna frka i od toga je napravljena citava afera.
Ovi nasi politicari poltroni odmah su se dali u uvlacenje u dupe olosima nudeci novcanu satisfakciju porodici ostecenog.
Pa kad je tako za samare Amerika agilna ajde da mi lepo vidimo koliko kosta jedno dete koje su oni ubili na nosi u kupatilu jadne porodice u Batajnici.
Da vidimo koliko ce to da ih kosta.
Da vidimo koliko kostaju zivoti poginulih putnika u Grdelickoj klisuri.
Da izracunamo mi koliko je kostalo to sto nismo imali ni jedan most u Novom Sadu koji su oni zlikovci porusili.
Mostovi nisu vojni ciljevi.
Vojska moze i bez mostova.
To je bio direktan atak na nas gardjane.
Mostove su mogli u krajnjoj liniji i onesposobiti sa delimicnim rusenjem.
Oni su Zezeljev most bukvalno razorili u paramparcad.
Hteli su da ga potpuno uniste.
To je obest, to je hir zlikovca koji nece da te ubije nego hoce da te satre da te unisti da te izbrise, da ne postojis.
I ja sad treba da te iste zlikovce zovem u svoje drustvo i da sa njima budem u nekoj uniji.
Zasto, sta ce mi, da me sledeci put jos gore i vise uniste.
Ovi nasi bednici jaucu i kukaju od MMF_a da dobiju pomoc.
Koja pomoc....neka nam plate odstetu za ono sto su unistili.
Mozemo da trazimo koliko god pomislimo.
Ko ce da obracuna strah i patnju neduznih ljudi koji su propatili za to vreme kad su se izivljavali nad nama i kad su hteli da nam ukinu i pravo na zivot.
Kako da se obracuna bombardovanje sa osiromasenim uranijumom.....ta ista unija uvodi neke ekoloske standarde o zastiti svoje zivotne sredine i prirode....a sta je sa nama.....

Da nas oni smatraju ozbiljnim kandidatima i delom svoje unije zar bi dozvolili da se deo te nazovi unije zatruje na period od 200 do 1000 goidina.
Ljudi ne zanosimo se vise...imao bih toliko toga da kazem ali ne mogu da se smirim i razlozno opisem kako se osecam kad pocnem dijalog sa nekim ljudima koji dolaze iz te iste unije.
Nemaju ni jedan jedini argument, nemaju na cega da se pozovu osim na argument da je tako htela Amerika...i da su oni zbog njih imali obavezu da ucestvuju u tom bombardovanju....i da su u sustini oni nama prijatelji.

..ali akd se mora onda se mora.....tako je zahtevala najmocnija sila Amerika.....i NAT-o.
E kad im ja kazem kako bi bilo da ja njih isprebijam jer tako od mene zahteva neki profesor sa fakuleteta .. ja ih inace ne bih mlatio..... ali profa je bog....zao mi je nisu mi nista krivi..... cak su mi i simpaticni...ali sta se mora mora se....ali cim ih isprebijam icemo da se druzimo ......

....e tu se situacija odmah menja....