Postujem ljubav zena prema motorima i motoklubovima. U dobrim sam odnosima sa clanicama
moto kluba Ladies iz Novog Sada. Moje licno misljenje je (sto ne znaci da ispravno razmisljam)
da treba da postoje cisto zenski motoklubovi i cisto muski moto klubovi. Iz vise razloga, zene i
muskarci imaju drugacije poglede na svet, drugacije ponasanje i donose drugacije odluke za istu stvar
uvek ce se lakse dogovoriti, zena sa zenom i muskarac sa muskarcem nego zena sa muskarcem. U mom
klubu nema zena ali imamo jako puno zenskih simpatizera koje su dobile od kluba, klubsku majcu na poklon i koje su uvek prisutne sa nama na nama bitnim desavanjima. Druga stvar je meni licno motoklub sluzi da "pobegnem" od svoje zene da malo odmorim i da se druzim sa prijateljima bez pardona i ustogljenog ponasanja, da mogu da se napijem, da izvinete da prdnem ili podrignem kad mi to odgovara, to su neke
stvari koje sebi mogu da dopustim sebi u muskom drustvu a nikako u zenskom, sto ce reci nemogu se maksimalno opustiti kada sam u zenskom drustvu.