Mart 30, 2026, 11:35:17 pre podne

Autor Tema: Daj da probam jedan krug  (Pročitano 6663 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Daj da probam jedan krug
« Odgovor #20 poslato: April 02, 2009, 08:19:07 pre podne »
@ Rendi
Strasilo ti si bre ko nasi Pirocanci kad ti dodju gosti pitas da li su za neko osvezenje. Ako jesu viknes zeno otvori prozor da udje svez zrak.

*302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302
Koju životinju Piroćanci najviše vole da čuvaju?
Žirafu
Čuvaš je kod tebe u dvorištu ,a pase kod komšije
 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302

strasilo

• Gost
« Odgovor #21 poslato: April 02, 2009, 03:35:32 posle podne »
ok ok , malo šale nije nikoga ubilo .... ali ipak se ne osjećam ugodno ako se netko odveze na mom motoru ...

Ako ću biti potpuno iskren, pa makar me i popljuvali, jako malo ljudi je vozilo moj motora i od ovih što su ga vozili, malo je onih do kojih mi je stalo više nego do motora...

Nedajbože da netko padne s motora, ali ako padne s mog, i ne bude mu ništa, ja ću ga tući dok ne dođe hitna.... a ako mu se nedajbože nešto desi, pa ozdravit će jednog dana, pa ću ga onda tući dok ne dođe hitna.... Ako razumijete šta želim reći ...

Naravno da mi nije motor važniji od ljudskog života, bio bih totalni kreten da je ... Ali da se ja cijelu sezonu ne vozim radi nečijeg hira i zajebancije... stani malo ... Ostavi mi ključeve i papire svog motora (pod uvjetom da je vrijedniji od mog) i odi se pošteno provozati ... ako treba i cijeli dan ... Ali napraviti krug dva oko kružnog toka.... ma nema šanse ...  ;) .... najveća sranja se dese upravo na "daj samo da ga probam niz ulicu" ... "šta se može desiti" ..... e pa može... i to VELIKO sranje ...

Ko još može PROBATI motor u 5 minuta i znati dali je to za njega ili ne ... ma stari moj, dok ne sjedneš i ne zarundaš bar 50-100 km u komadu, nemaš pojma o tom motoru... ni kako ide ni kako se ponaša.. NIŠTA ...

Ja inače popravljam motore i vrlo često sam u situaciji da moram probati motor prije i poslije servisa, pogotovo ako se rade neki veći zahvati ... i moram priznati da mi je vrlo neugodno voziti tuđe motore... i to napravim samo onoliko koliko moram da čujem ako ima nekih zvukova koji ne trebaju biti ili ako se motor ne ponaša kako treba.. i to je to... NIKAD bespotrebno vozikanje na tuđim motorima... NIKAD

e sad, svatili vi mene ili ne... jebiga.. takav sam ..

Van mreže Boban

• Moto manijak u usponu
  • Africa RD07
« Odgovor #22 poslato: April 02, 2009, 04:24:56 posle podne »
Ne da te shvatam strasni, nego vidim da smo istomisljenici povodom tih stvari. Takodje sam davao motor (i davacu) nekom malom broju ljudi, kako je neko ranije pomenuo-takvim da i ako bude nesto necu se ljutiti na sebe. A drugima, pogotovo ljudima koje vidim prvi put ili za koje znam da nisu vozaci fino kazem: izvini, nemam obicaj da dajem drugima motor. Nemoj se ljutiti nije nista licno...
I obicno se i ne naljute.

Van mreže Peđa Soko

• Nedostizni Vozac
  • BMW K 1200 RS, BMW R 1150 GS, SACHS MAD ASS 125
« Odgovor #23 poslato: April 02, 2009, 09:43:52 posle podne »
Motor dajem samo poznatim ljudima.Onima koji  ga mogu kupiti u slucaju eventualnih ostecenja! :D :D :D :D

• Ultimate Biker
« Odgovor #24 poslato: April 03, 2009, 10:26:39 pre podne »
ok ok , malo šale nije nikoga ubilo .... ali ipak se ne osjećam ugodno ako se netko odveze na mom motoru ...

Ako ću biti potpuno iskren, pa makar me i popljuvali, jako malo ljudi je vozilo moj motora i od ovih što su ga vozili, malo je onih do kojih mi je stalo više nego do motora...

Nedajbože da netko padne s motora, ali ako padne s mog, i ne bude mu ništa, ja ću ga tući dok ne dođe hitna.... a ako mu se nedajbože nešto desi, pa ozdravit će jednog dana, pa ću ga onda tući dok ne dođe hitna.... Ako razumijete šta želim reći ...

Naravno da mi nije motor važniji od ljudskog života, bio bih totalni kreten da je ... Ali da se ja cijelu sezonu ne vozim radi nečijeg hira i zajebancije... stani malo ... Ostavi mi ključeve i papire svog motora (pod uvjetom da je vrijedniji od mog) i odi se pošteno provozati ... ako treba i cijeli dan ... Ali napraviti krug dva oko kružnog toka.... ma nema šanse ...  ;) .... najveća sranja se dese upravo na "daj samo da ga probam niz ulicu" ... "šta se može desiti" ..... e pa može... i to VELIKO sranje ...

Ko još može PROBATI motor u 5 minuta i znati dali je to za njega ili ne ... ma stari moj, dok ne sjedneš i ne zarundaš bar 50-100 km u komadu, nemaš pojma o tom motoru... ni kako ide ni kako se ponaša.. NIŠTA ...

Ja inače popravljam motore i vrlo često sam u situaciji da moram probati motor prije i poslije servisa, pogotovo ako se rade neki veći zahvati ... i moram priznati da mi je vrlo neugodno voziti tuđe motore... i to napravim samo onoliko koliko moram da čujem ako ima nekih zvukova koji ne trebaju biti ili ako se motor ne ponaša kako treba.. i to je to... NIKAD bespotrebno vozikanje na tuđim motorima... NIKAD

e sad, svatili vi mene ili ne... jebiga.. takav sam ..

potpuno si u pravu

Van mreže serginho

• Bajker Bez Granica
  • Uzivaj dok si jos ziv.
« Odgovor #25 poslato: April 04, 2009, 02:28:24 pre podne »
Težko je odbiti  sve, tako da ja stojim za tezu sto stariji bajker, veca je mogucnost  da dobije krug.A i da ga dobro znam kao bajkera. *3

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #26 poslato: April 07, 2009, 05:06:04 posle podne »
sta je to krug............. >:D >:D
SMEDEREVO SRBIJA

Zmajcek79

• Gost
« Odgovor #27 poslato: April 07, 2009, 07:19:53 posle podne »
 Samo par ljudi sam dozvolio da se provoza, i to u one u koje sam bio skoro apsolutno siguran da im se nece nesto desiti. Mada opet kazem skoro, jer u svakom slucaju to nije igracka i ne volim kad mi neko turira motor. Nekim ljudima ne mogu da dokazem da to nije APNac, i ljutili se neljutili nemere na moje magare.
 Jednom sam dao Yaworiku i zavrsio sam sa polomljenom viljuskom menjaca i od tad vise niko osim mene nije seo na nju da je vozi. Sad je ovaj provozalo par ljudi (ne mogu mom matorom da kazem da nemoze  :) ), i to sam ih pustio dok nisam uradio servis. Caleta sam ponovio tako da sad ima svoj motor i moze da se djira, tako da na mom vise nema sta da trazi.  ;D

Van mreže serginho

• Bajker Bez Granica
  • Uzivaj dok si jos ziv.
« Odgovor #28 poslato: April 08, 2009, 12:13:46 pre podne »
Deki, krug ti je giro (ali ne oko italije).  *3

• Ultimate Biker
« Odgovor #29 poslato: April 08, 2009, 08:49:33 pre podne »
Deki, krug ti je giro (ali ne oko italije).  *3

uglavnom je jedan krug brži nego na trkama,pa ko preživi,pun gas....

Zverka

• Gost
« Odgovor #30 poslato: April 08, 2009, 10:58:39 pre podne »
moj  motor  je  sem mene provozao  moj  muz ...i  to  na svega  5 minut a...koliko  da savlada  prve korak e na istom ...i  juce ...dooobar  drugar  ...al  sam mu  predhodno  rekla  " brate nedaj  boze" ja  ce te  dokusurim...."...decko  ga  je  bukvalno  provozo  50-100m i  to je  to
 ;D ;D

kako  ono  neko  rece motor i zenu  nedam nikome  ;D ;D ;D ;D

strasilo

• Gost
« Odgovor #31 poslato: April 08, 2009, 03:45:18 posle podne »
moj  motor  je  sem mene provozao  moj  muz ...i  to  na svega  5 minut a...koliko  da savlada  prve korak e na istom ...i  juce ...dooobar  drugar  ...al  sam mu  predhodno  rekla  " brate nedaj  boze" ja  ce te  dokusurim...."...decko  ga  je  bukvalno  provozo  50-100m i  to je  to
 ;D ;D

ajde neka sad on tebi objasni, pa ti nama prenesi šta je on u tih 50-100 metara mogao zaključiti o motoru, vožnji, ljubavi, ....  ???

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #32 poslato: April 08, 2009, 10:13:22 posle podne »

Sreca tvoja pa nemas zenu. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #33 poslato: April 08, 2009, 10:22:24 posle podne »

A ja sam mislio da se kaze:

"Motor i bicikl ne uzimam ni od koga!"  >:D ;D ;D ;D
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Moto Laci

• Bajker Bez Granica
  • Stara Pazova
« Odgovor #34 poslato: April 09, 2009, 11:33:14 posle podne »
cesto se desi da ostanes i bez druga i bez motora .Zato stara YU izreka tudje necu svoje nedam!

Zverka

• Gost
« Odgovor #35 poslato: April 13, 2009, 10:50:11 pre podne »
strasilo ... nemam pojma sta  je  mogo da oseti na tih  par  metara .... al  meni reko da mu to bilo dosta...

cesto se desi da ostanes i bez druga i bez motora .Zato stara YU izreka tudje necu svoje nedam!

svaka cast !!

Van mreže Bobysha

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #36 poslato: April 15, 2009, 09:38:35 posle podne »
Da se i ja malko nadovezem i to opsirnije...  Ja vise NEDAM MOTOR NI RODJENOM OCU!!! NI U DVORISTU DA GA MRDNE !!!
Kad kupac dodje nek stavi parice na sto pa nek proba, ako ce da proba da valja nek sipa 8l goriva i nek zukne do Divcibara i nazad, ako napravi i ogrebotinu spali motor ja parice uzeh a ostali NEMOZE!!!
Sto?
- Pa da krenem od davnih osamdesetih, ja klinac dobio automatika Tomosa novog sa paocima, migavcima i bisagama, moja boja, plava met. za odlican uspeh, tj. kuko kao kukavica da mi kupe... Sav srecan vozao se tamo vamo od pocetka letnjeg raspusta i posle par nedelja dodje moj ujak, gradski mangup, sad Taksista (da ne komentarisem) i samo da covek ode do bazena i nazad, zaboravio kljuceve (dobro nije glavu), vraca se on posle 3 sata i kao e zadrzao sam se malo sa drustvom. Ja to nekako precutim al kad sam izasao napolje CUDO, maska izguljena, levi migavac visi na zicama a retrovizora nema, ja da se ubijem a on mrtav ladan, posle nekog vremena je on to popravio al meni bilo krivo mog tesko stecenog ljubimca. Sledi Sestica Tomos, dao drugaru na dan, znao sam da mu treba, da neduzim al on covek prepakovao 20 % delova sa nekih krseva UFFF!!! ne govorimo od tada... Sledi CTX isto Tomos, jedva ga docekao, isao u Lipovacke Sume na pumpu da ga kupim na kevine cekove, pocetak krize 90-ih i kraj vremena Ante Markovica :) jaoj moje srece :))) Naspram sestice Azzdaja, od semafora do semafora stoja, skace, rita se, nemoz` ga obuzdati, opet moj ujak, hoce da se provoza sa njegovim mangupima, doduse ovaj put nije pao elem desilo se da je doterao motor i sve je bilo ok ali ja sednem sutradan na motor i polako hladnjikav motor jos, krecem iz ulice, prva, druga, tre... puce viljuska menjaca, tj. biraca. Slovenci vise nisu slali delove tako da sam molio pola Krusika da mi obradi i okali glupo parce gvozdja. Onda pauza... Presao na vespu, nju nisam davao drugima i bez ijedne ogrebotine je prodao :))) kupio pre tri godine Burgmana 400 azdajica :) Nabacio Givi vizir, kofer, ma motor do j... sretnem drugara na ulici posle 5-6 godina e, desi, sta ima i sl. vauu, dobar motor i sl. vozi covek motor (vozio nekad od kad se znamo) dadoh mu i on se sjeba u raskrsnici sa 10 na sat, puce Givi, izguli se kofer, malo i farbe sa boka, stisnuo covek prednju na mokroj zebri...jooj tesko mi kad se secam... otisao Burgman uzeo Apriliju, operisao zuc pa nisam mogao da potezem tesko a motor u dvoristu, hoce kisa i moj cale da ga pretera ugasenog po dvoristu, krete covek i ispusti, jeste trava al ima i po koji kamicak ispod, napuce stitnik za ruke, ja cutim, posle par dana isto al na drugu stranu, ja dreknem da vise ni ne pogleda motor, on se naljuti...
I eto ja vise motor ni rodjenom ocu i to naj ozbiljnije...
Smorih ja vas ovom pricom al sam se osetio malo obaveznim da sve ovo napisem...
Pozdrav...

• Ultimate Biker
« Odgovor #37 poslato: April 15, 2009, 10:47:46 posle podne »
auuuu brate al si ti u maleru sa davanjem motora,c,c,c

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #38 poslato: April 16, 2009, 02:16:45 pre podne »
Da se i ja malko nadovezem i to opsirnije...  Ja vise NEDAM MOTOR NI RODJENOM OCU!!! NI U DVORISTU DA GA MRDNE !!!
Kad kupac dodje nek stavi parice na sto pa nek proba, ako ce da proba da valja nek sipa 8l goriva i nek zukne do Divcibara i nazad, ako napravi i ogrebotinu spali motor ja parice uzeh a ostali NEMOZE!!!
Sto?
- Pa da krenem od davnih osamdesetih, ja klinac dobio automatika Tomosa novog sa paocima, migavcima i bisagama, moja boja, plava met. za odlican uspeh, tj. kuko kao kukavica da mi kupe... Sav srecan vozao se tamo vamo od pocetka letnjeg raspusta i posle par nedelja dodje moj ujak, gradski mangup, sad Taksista (da ne komentarisem) i samo da covek ode do bazena i nazad, zaboravio kljuceve (dobro nije glavu), vraca se on posle 3 sata i kao e zadrzao sam se malo sa drustvom. Ja to nekako precutim al kad sam izasao napolje CUDO, maska izguljena, levi migavac visi na zicama a retrovizora nema, ja da se ubijem a on mrtav ladan, posle nekog vremena je on to popravio al meni bilo krivo mog tesko stecenog ljubimca. Sledi Sestica Tomos, dao drugaru na dan, znao sam da mu treba, da neduzim al on covek prepakovao 20 % delova sa nekih krseva UFFF!!! ne govorimo od tada... Sledi CTX isto Tomos, jedva ga docekao, isao u Lipovacke Sume na pumpu da ga kupim na kevine cekove, pocetak krize 90-ih i kraj vremena Ante Markovica :) jaoj moje srece :))) Naspram sestice Azzdaja, od semafora do semafora stoja, skace, rita se, nemoz` ga obuzdati, opet moj ujak, hoce da se provoza sa njegovim mangupima, doduse ovaj put nije pao elem desilo se da je doterao motor i sve je bilo ok ali ja sednem sutradan na motor i polako hladnjikav motor jos, krecem iz ulice, prva, druga, tre... puce viljuska menjaca, tj. biraca. Slovenci vise nisu slali delove tako da sam molio pola Krusika da mi obradi i okali glupo parce gvozdja. Onda pauza... Presao na vespu, nju nisam davao drugima i bez ijedne ogrebotine je prodao :))) kupio pre tri godine Burgmana 400 azdajica :) Nabacio Givi vizir, kofer, ma motor do j... sretnem drugara na ulici posle 5-6 godina e, desi, sta ima i sl. vauu, dobar motor i sl. vozi covek motor (vozio nekad od kad se znamo) dadoh mu i on se sjeba u raskrsnici sa 10 na sat, puce Givi, izguli se kofer, malo i farbe sa boka, stisnuo covek prednju na mokroj zebri...jooj tesko mi kad se secam... otisao Burgman uzeo Apriliju, operisao zuc pa nisam mogao da potezem tesko a motor u dvoristu, hoce kisa i moj cale da ga pretera ugasenog po dvoristu, krete covek i ispusti, jeste trava al ima i po koji kamicak ispod, napuce stitnik za ruke, ja cutim, posle par dana isto al na drugu stranu, ja dreknem da vise ni ne pogleda motor, on se naljuti...
I eto ja vise motor ni rodjenom ocu i to naj ozbiljnije...
Smorih ja vas ovom pricom al sam se osetio malo obaveznim da sve ovo napisem...
Pozdrav...
Maler u pm. :icon_scratch:

Van mreže HD

• Dobar Vozac
  • **
  • HD Dyna Low Rider
« Odgovor #39 poslato: April 16, 2009, 10:25:57 posle podne »
Niti uzimam, NITI DAJEM!!!