Pre par godina sam video coveka kako ima na sebi majicu sa natpisom AKO SI MI DRUG NE TRAZI KRUG.
Sta da kazem ne moze covek biti pametan sta uraditi.
Ako znas coveka i ako si siguran da je dobar vozac,...onda mozda..kazem mozda jer sam ne volim da trazim ni od koga motor da ga provozam.
Pre kad sam bio mladji uzimao sam motor od prijatelja i na svu srecu nije bilo padova ili kvarova ali uvek sam bio spreman ako se nesto desi da otkupim motor,kazem otkupim a ne platim popravku i zato su mi ga uvek i davali, a ja sam se revansirao sa podelom troska za servis ili zamenu gume.
Uvek sam gledao da vratim i pun rezervoar goriva i da ga operem u detalje.
Par puta sam se u skorije vreme vozio sa motorima od prijatelja i bas tad sam vozio duplo sporije i pet puta pazljivije nego kad vozim svoj bajk i opet je bilo kiks situacija gde sam se izvukao za dlaku.
Ima tu neki baksuz i neki maler koji te obavezno potera kad uzmes nesto tudje.
E onda sam povukao crtu i rekao sebi dosta,neces uzeti vise tudji motor i tacka.
Mogu sesti na njega pogledati ga i to je sve necu preci ni jedan jedini metar to je princip...da princip.....imam svoj bajk i tu je tacka.
Znam coveka koji je polupao motor dobrom prijatelju i od tad se pravi blesav.
Stalno ga je zavlacio za delove ,danas sutra i na kraju covek od besa proda motor onako polupan.
Dao ga je bud zasto i od tad vise nije seo na motor.
A onaj klipan i dalje uzima bajkove od drugih......

. kad covek nema karaktera i obraza to je najgore.