ali zasto je ova tema sticky?
meni ovo lici na divljaka motor
a i ko sa 2 grama mozga da dvojici da odu da se voze i ostave neki krs u zalog 
Ja sam dao motor, ne dvojci, nego jednom liku, koji je bio u tankoj majcici, bez kacige i opreme, jedne prohladne veceri, a drugi lik (za kojeg nisam ni znao da je tu) ga je cekao na izlazu iz grada u kombinezonu i full opremi i jos jednom kacigom i jaknom za njega... Auto koji je ostavio nisam uzeo u zalog, jer ja nisam u tom krimi - tripu i nije na prvi pogled izgledao bezvredno, ali je kako se posle pokazalo bio ukraden u Beogradu, a tablice su zamenjene drugim skinutim sa juga sa parkinga. Samnom je bio drugar sa drugim motorom i mi smo ubrzo potom krenuli za njima, jer je posle 5min stigla patrola koja je bila u poteri za tom ukradenom "alfom" i tada sam i shvatio da su me izvarali. Jurili smo u pravcu BGa dok nismo shvatili da je uzalud i da su mogli da se odvoje za Pancevo, Novi Sad, a odatle za bilo gde, ili da sidju sa puta u grmlje do kasno u noc kad se sve smiri... Tada smo krenuli nazad i zaustavili su nas nasi inteligentni saobracajci kojima je slucaj prijavljen i maltretirali 2 sata kao i svakog drugog motociklistu koji je prolazio tim putem u bilo kom pravcu, jer su samo obavesteni da je negde neki motor ukraden i mislili su da smo to mi, a lopovi su im na zadnjem tocku sa 250km/h proleteli pored patrolnog auta dok su oni pokusavali da ih zaustave sa onom sugavom crvenom lampom - umesto da su napravili blokadu na putu...ali ne, oni su reagovali kao babe i docekali da maltretiraju mene u povratku iz potere koji sam u toj prici najebao i prijavio njima celu stvar - al aj ti to dokazi coveku bez dva grama mozga. Ja imam bar 2grama mozga, imao sam ih i tada, samo tada sam imao i poverenje u ljude, veru u cast i postenje, a sada sve to mogu da kazem samo za NEKE ljude. Inace vidim da se pitas da li je motor bio divljak - ako divljakom smatras motor stranih registarskih tablica za koji nije placena carina u Srbiji - onda je bio divljak, a ako mislis da je vec jednom bio ukraden onda ti ja kazem da nije. Ja sam taj motor posteno kupio od svojih para i vozio po svim skupovima i kada se to desilo okacio slike na ovom forumu koji se cita u celom regionu. Za tim motorom ne place niko osim mene, to ti ja garantujem. A tema i treba da bude lepljiva, da se to sutra ne bi desilo tebi ili nekom trecem. Ja sam taj R1 vec prezalio i kupio drugi motor - hvala bogu, ali ne mora jos neko da plati. Na greskama se uci, ali pametan covek gleda da uci na tudjim, a ne svojim! Ziv bio!