Mart 30, 2026, 10:00:55 pre podne

Autor Tema: Vikendom sa motorom-nesto normalno!  (Pročitano 4184 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nandy

• Gost
Odg: Vikendom sa motorom-nesto normalno!
« Odgovor #20 poslato: Maj 28, 2009, 12:25:45 posle podne »
Uglavnom vozim vikendom ili popodne preko nedelje.Svaki dan na posao vozim sluzbeni auto koji parkiram kuci.Zna se koji auto je naj bolji na svetu.Pa tatin i sluzbeni.Na skupove idem sam(srecan).Zena bi isla samnom kad bi kupio copera jer nevole R-ove.Sta znaci da copera skoro necu uzeti ;D.

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #21 poslato: Maj 29, 2009, 03:53:51 posle podne »
Hmmmm moje radno vreme je od 8h-18h na papiru a uglavnom radim duze. U vecini slucajeva do 22-23h. Po neku subotu i odem da se provozam do nekog skupa ali uglavnom sam nedelju kod kuce. Ipak supruga mi je trudna tako da moram malo i sa njom da budem.

Van mreže MAGNUM

• Totalni Moto Manijak
  • HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER
    • MP MOTOR
« Odgovor #22 poslato: Jun 12, 2009, 12:04:36 posle podne »
NESTO NEMAM VREMENA DA RADIM,MORAM NA SKUPOVE DA IDEM PA SAM UZEO ODMOR NEKIH PAR GODINA
MK SPID

Zverka

• Gost
« Odgovor #23 poslato: Jun 12, 2009, 01:13:32 posle podne »
malo  mi  glupo  da komentarisem al  aj  sta  dr. da radim dosadno  mi  na poslu...
sad  jedno  pitanje  jel moguce da vas zene toliko  dave...
ja  npr...svaki dan imam slobodan ( sto se tice muza ) mogu gde hocu kad hocu itd isto tako  i on ... X puta se desilo da eto ode u voznju .... ko i  meni
sto se skupova tice ...malo  su mi presli preko  glave...onako  najiskrenije tako da solo za sebe svaki  vikend organizujem oko 300km...sva sreca pa radim u drzavnoj  firmi gde  mi  je  subota BRATE SUBOTA :D
a nedeljom je  obavezan porodican rucak ...pa posle  toga  opet  neka   mini voznjica ( oko 100tinjak km) jer  muzonja je jos taze  u svemu tome ...

jedini skup -zurku koji je zasluzio moju paznju jeste KOVIN i to samo ZBOG jednog  VELIKOG  COVEKA inace me ni tamo  nebi  bilo
malo mi je  muka od guzvi i dranja i  pucanja  motora  meni  pored glave ... tako da  onih 300km tako slatko  zamene ceo  vikend ( skup ) da je  to taman

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #24 poslato: Jun 12, 2009, 01:27:32 posle podne »
.... inace me ni tamo  nebi  bilo
malo mi je  muka od guzvi i dranja i  pucanja  motora  meni  pored glave ... tako da  onih 300km tako slatko  zamene ceo  vikend ( skup ) da je  to taman

pa kad ta tvoja krawa ne može da puca........ :D :D :D

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #25 poslato: Jun 13, 2009, 01:41:28 pre podne »
malo  mi  glupo  da komentarisem al  aj  sta  dr. da radim dosadno  mi  na poslu...
sad  jedno  pitanje  jel moguce da vas zene toliko  dave...
ja  npr...svaki dan imam slobodan ( sto se tice muza ) mogu gde hocu kad hocu itd isto tako  i on ... X puta se desilo da eto ode u voznju .... ko i  meni
sto se skupova tice ...malo  su mi presli preko  glave...onako  najiskrenije tako da solo za sebe svaki  vikend organizujem oko 300km...sva sreca pa radim u drzavnoj  firmi gde  mi  je  subota BRATE SUBOTA :D
a nedeljom je  obavezan porodican rucak ...pa posle  toga  opet  neka   mini voznjica ( oko 100tinjak km) jer  muzonja je jos taze  u svemu tome ...

jedini skup -zurku koji je zasluzio moju paznju jeste KOVIN i to samo ZBOG jednog  VELIKOG  COVEKA inace me ni tamo  nebi  bilo

Zveri tebi mnogo dosadno. :-* :-*