Mart 29, 2026, 11:57:36 posle podne

Autor Tema: Hajka na Oca Branislava Peranovica  (Pročitano 5144 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • YAMAHA FJR 1300A
Hajka na Oca Branislava Peranovica
« poslato: Maj 29, 2009, 07:27:30 posle podne »
 Nevidjena prasina i hajka se ovih dana digla oko naseg brata-bajkera,clana MK Gonzales iz Lesnice,Oca Branislava Peranovica !
 U medijima se pojavio snimak,napravljen jos pre dve godine,na kome se moze videti deo vaspitne obrade inace "bezgresnih,prostodusnih,samilosnih i nadasve postenih i pravednih" mucenika i bolesnika-narkomana u Centru za odvikavanje Crna Reka!
 I odjednom sve nedace i problemi ove zemlje odose u drugi plan(SEKA,nezaposlenost,inflacija,siromastvo...) !!!
 Podize se kuka i motika,NVO sektor,gay i lezbos organizacije,kojekakvi obdusmani,branitelji i cuvari ljudskih prava,vrhunski psiholozi i psihijatri sa epohalnim rezultatima od celih 1,5 izlecenih narkosa !
 I svi hoce na krst da ga razapnu,mantiju da mu strgnu,bradu pocupaju,na kolac nabiju,a sve u cilju ocuvanja ljudskih prava i dostojanstva onih koji su vec sami to davno sebi oduzeli,i sebi i svojim bliznjima i daljnjima !!!
 Jedino ga u zastitu uzese roditelji njegovih sticenika i neki od onih koje Brana vrati na put dostojan coveka!!!
 I naravno neki njegovi prijatelji i drugovi,koji zajedno sa njim jezde na dva tocka ovozemaljskim drumovima!!!

Brate Brano !
 Ja ti mozda u ovom trenutku ne mogu mnogo pomoci,ali zelim bar da znas da te u potpunosti podrzavam i delim svo osecanje gadosti prema licemerstvu nevidjenih razmera koje ovih dana tutnji zemljom Srbijoim! 
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
Odg: Hajka na Oca Branislava Peranovica
« Odgovor #1 poslato: Maj 29, 2009, 08:28:15 posle podne »
podržavam.....

ako ih i jeste tukao,a pomoglo je.....onda ih treba sve tući.....

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #2 poslato: Maj 29, 2009, 08:32:25 posle podne »
Potpuno podrzavam metode naseg svestenika i opravdavam njegove postupke .Imam brata od ujaka koji je bio narkoman skoro 2o godina upropastio je svoje roditelje i svoje zdravlje sada je tezak alkoholicar i pored toga sto ima porodicu ,valjda neumerenim kolicinama alkohola nadomescuje drogu.

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #3 poslato: Maj 29, 2009, 08:33:11 posle podne »
 Na žalost, nije me to začudilo, imajući u vidu ko vlada ovom državom! Lično, mnogo sam revoltiran ovim što se dešava Ocu Branislavu. PUNA PODRŠKA SA MOJE STRANE njemu i njegovim saradnicima.  Bitno je da ga razumeju oni koji treba da ga razumeju i njegovi rezultati se vide, dok ova propala država ništa ne radi, niti je uradila po pitanju suzbijanja narkomanije. Naprotiv, narkomana je sve više - nažalost.

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #4 poslato: Maj 29, 2009, 08:49:25 posle podne »
Nista cudno za ovu nasu drzavu pocim nesto zaseru odmah pronadju nekoga za zrtveno jagnje, tako da je sada na redu otac Branislav Peranovic. Kad svi normalni cute u ovoj drzavi e onda stupaju na snagu svi sljamovi ovoga sveta. I moja podrska nasem bratu.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #5 poslato: Maj 29, 2009, 08:50:26 posle podne »
 Link za download emisije koja je emitovana na RTS-u,autorke Olivere Kovacevic, DA MOZDA NE

http://www.rts.rs/upload/storyBoxFile/361128/Da%20mozda%20ne%20-%202705.flv
« Poslednja izmena: Maj 29, 2009, 09:14:47 posle podne od strane vudu »
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #6 poslato: Maj 29, 2009, 09:13:54 posle podne »
Žao mi je što će ova priča o fizičkom kažnjavanju narkomana na
kraju završiti loše po samog oca Branislava... dok će problem
narkomanije i dalje za našu državu biti "Sizifov posao"...
    Jedino što mu ja zameram je to što nije kažnjavao unošenje
mobilnih telefona pa je sad umesto da radi svoj posao, vezan na
stub srama da se na njega obruše razni dušebrižnici i moralisti...  :( 

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #7 poslato: Maj 29, 2009, 09:40:04 posle podne »
U potpunosti se slazem sa prethodnim postovima i podrzavam oca Branu.

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #8 poslato: Maj 29, 2009, 09:46:54 posle podne »
Svi bi trebali da znamo da se ovde vode neke politicke igre, najverovatnije protiv vladike Artemija, a da je otac Branislav uzet kao neko koga treba diskreditovati kao najlakse resenje. Mislim da je on kolateralna steta tih politickih igara. Znam momka koga je otac Branislav izlecio, i zato mu skidam kapu i klanjam mu se, jer dobro znam kako je mukotrpan posao bar jednog narkomana vratiti u normalan zivot. Zao mi je sto su sve te igre natovarile na njegova ledja, ali s obzirom i da je sa tezim problemima izasao na kraj, verujem da ce iz ovoga izaci jos jaci i mudriji. Svak ti cast oce Branislave.

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #9 poslato: Maj 29, 2009, 09:51:25 posle podne »
Normalno da u svemu podrzavam oca Branu. Secate se proslogodisnjeg slucaja kada je ocajni otac drzao sina narkomana zakljucanog u sobi u pokusaju da ga izleci, kad mu je doneo hranu sin ga je ubio. Pitali se neko dali bi i sin i otac sad bili srecniji da je sin dobio malo batina i mozda se povratio u normalni svet, ovako je upropastio naj manje dva a ko zna koliko jos zivota.

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #10 poslato: Maj 29, 2009, 10:05:04 posle podne »
Imao sam cast da prosle godine u Sapcu upoznam oca Branislava i stegnem mu ruku i izrazim svoje divljenje za ono sto radi.
Nadam se da ce prebroditi krizi i da ce hajka brzo proci jer svako cudo tri dana pa i ovo.
Inace samo nenormalni ljudi mogu da imaju nesto protiv skidanja od droge.Metode oca Branislava su bas po meri onima kojima to treba,da ih vrati u normalu  ukoliko je to moguce ,a moguce je svidelo se to nekome ili ne.
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #11 poslato: Maj 29, 2009, 10:54:09 posle podne »
Oca Brasnislava sam upoznao iz razlicitih emisija. Pojavljivao se na RTS-u, Utisak nedelje kod  Olje Beckovic-B92, Avali, Studio B, covek je javno govorio da  se primenjuju metode batinanjem po zasluzi.(fizikalna terapija)
Cudno mi je to da se posle nekih godinu dana ovolika hajka podigla za vec poznatu stvar.
Verujem da ovo ima jednu veliku politicku pozadinu.
Ocigledno je da nekome u ovoj zemlji ne odgovaraju metode do izlecenja ili sam centar Crna Reka, jer radi potpuno besplatno.. Predpostavljam da postoji i komercijalna nota u celoj prici. Mozda neki centri mogu da izlece po nekim "humanim" metodama gde se mora platiti pa im Crna Reka konkurent!
U svakom slucaju velika se prasina podigla. Verijem da ce otac Branislav izaci iz ovoga najmanje prasnjav i cistoga obraza.
Verujem da su njegove metode izlecenja uspesnije nego bilo gde i od mene ima veliku podrsku.
--------------------------

--------------------------
Podrska centru Crna Reka!
http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=79778562402&ref=share
« Poslednja izmena: Maj 29, 2009, 11:14:03 posle podne od strane Misa Pacov »
Небитни пролазник

Van mreže ĆORA ŠABAC

• Suvozac
  • *
« Odgovor #12 poslato: Maj 30, 2009, 01:51:35 pre podne »
Naravno podrška za ono što čovek radi nepravda je to što mu se sad dešava.Moj predlog je da se kad bude trebalo organizujemo i da mu pokazemo da nije sam ipak je on bajker tj. jedan od nas.

Van mreže serginho

• Bajker Bez Granica
  • Uzivaj dok si jos ziv.
« Odgovor #13 poslato: Maj 30, 2009, 03:09:18 pre podne »
Evo i od mene podrska,jer ako je izlecio samo jednog narkomana po batinama pobedio je!
A mi svi znamo, da ih ima sigurno i vise izlecenih na ovakav nacin.
Tako nesto slicno ima i kod nas komune koje se nalaze po celoj Evropi.Samo sto se u komuni leci na racun radova oko zemlje,kuce i zivotinja i na disciplini. Ideju za komunu, dobio je otac Don Pierino,koji isto sada ima  velikih problema kao otac Branislav.
Na kraju samo jos to da kazem, jedino tvrda ruka tu pomaze,jer dokaz su mi nekoliko ljudi kojih znam (sada bivsih narkomana) i na srecu izleceni!

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #14 poslato: Maj 30, 2009, 09:28:17 pre podne »
Nista cudno za ovu nasu drzavu pocim nesto zaseru odmah pronadju nekoga za zrtveno jagnje, tako da je sada na redu otac Branislav Peranovic. Kad svi normalni cute u ovoj drzavi e onda stupaju na snagu svi sljamovi ovoga sveta. I moja podrska nasem bratu.

naravno puna podrska i samo tako radna terapija lopatom utice pozitivno na sve koi se late  narkomanije ;)

Van mreže cybertoy

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #15 poslato: Maj 30, 2009, 12:08:25 posle podne »
Puna podrska ocu Brani ..Gledao sam emisiju na RTS i mogu vam reci da sam bio ogorcen na voditeljku i na onog ljigavca koji propagira ljudska prava.
Trenutno sam toliko iznerviran svom medijskom halabukom na oca Branu da se plasim da ne napisem nesto sto ne prilici kulturnom coveku...
Svaka cast oce Brano,ima mnogo ljudi koji su uz tebe!!!
Pozdrav

Van mreže MISIRAC

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #16 poslato: Maj 30, 2009, 09:36:48 posle podne »
Oca Branislava poznajem licno , cesto navrati kod mene u radnju , suvisno je govoriti koliko je VELIKI covek , glasam za Corin predlog da se organizujemo i pokazemo da Branislav nije sam u ovoj namestaljci koju su mu podmetnula gomila  dusebriznika iz razlicitih NVO i zastitari ljudskih prava .
NE DAJ SE BRANISLAVE
godine te ne cine mudracem nego starcem :)

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #17 poslato: Maj 31, 2009, 03:55:36 posle podne »
Ma samo ih peglati,puna podrska ocu Branislavu. ;) *605 *605 *605 *605

Van mreže Ale

• Vozac
  • *
    • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #18 poslato: Maj 31, 2009, 06:16:20 posle podne »
Podrška oče brano... žao mi je što te prekidaju u svetom poslu spašavanja mladih života. Dao bog da uvide slepci da je to dobar način rešavanja problema takve prirode i da te više ne gnjave.
Biker forever....

kuratista

• Gost
« Odgovor #19 poslato: Jun 01, 2009, 12:07:38 pre podne »
PODRSKA!!!! ;)