Mart 29, 2026, 12:27:17 pre podne

Autor Tema: UKRADEN MZ ETZ 250  (Pročitano 2646 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
UKRADEN MZ ETZ 250
« poslato: Jun 14, 2009, 10:56:48 posle podne »
MZ ETZ 250   SD 10-238    na levoj strani kod filtera stojali su inicijali AK kao nalepnica.
Motor je ukraden u subotu uvece u kampu u Smederevskoj Palanci 13.06.2009. oko 21 cas.
Potpuno je isti kao na slikama i na zadnjem delu je imao plasticni kofer srednje velicine ne znam tacno od koliko litara.
Decko je prijavio policiji i sve zivo smo pretrazili sa organizatorima skupa u Palanci ali nista.
Molim ovom prilikom sve koji cuju nesto u vezi ovog motora ili ga vide na putu da jave prvoj stanici milicije ili na mob  064/ 63 99 789 Krle ili putem PP

Van mreže boskegsxr

• Dobar Vozac
  • **
Odg: UKRADEN MZ ETZ 250
« Odgovor #1 poslato: Jun 14, 2009, 11:14:05 posle podne »
dacemo sve od sebe ako se bilo sta sa njega pojavi u palanci znacete,nego momak cije motor mi rece da mu je i kaciga ostala u koferu pa ako moze neki opis ili slika,ponudice je neko da je proda i pao je odmah,inace je momku iz mladenovca ukraden motor kad je bio skup na bazenima i nasao sam ga u jednom obliznjem selu,posto ja drzim servis za motore i skutere pa tako naidju da mi ponude neki deo
samo polako i pun gas

• Ultimate Biker
« Odgovor #2 poslato: Jun 14, 2009, 11:26:31 posle podne »
Kaciga crne boje (no name) pisalo na njoj falkon,zelene rukavice kao pecaroske i crni pojas,to je sve bilo u koferu. To je sve bilo sa kacigom u koferu.
Hvala ti brate na trudu i sekiraciji svi ste dali sve od sebe da se motor nadje,znam i sam,video sam.
To je uradio neki ljudski smrad i jajara i nije ni svestan da je isto delo i ista zakonska kazna i za ETZ i za suzukija K9 ili sl,dabogda ga uhvatili kad je kokosar...
Krivo mi zbog Krleta ,decko se obradovao kad je kupio motor i ovo mu je bio prvi skup da je isao kao simpatizer kluba sa jos 24 motora iz Smedereva ali ,jbg sta cemo. Dace Bog da ga nadjemo i bas bi voleo da mu vidim facu i .....

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #3 poslato: Jun 15, 2009, 07:48:35 pre podne »
Ma bude se pojavio negde,inace je etz mnogo lep!Zato su ga i digli!Ako se pojavi na mojoj teritoriji javljam!
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže Gsxr maniac

• Moto Manijak
  • Suzuki racing team
« Odgovor #4 poslato: Jun 17, 2009, 10:20:41 posle podne »
Akoi se pojavi u okolini Kostolca i Pozarevca javljam...nigde nisam cuo da je nekom nestala ni kaciga na skupu,ni bilo sta od opreme,ovo me bas izbedaci.

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #5 poslato: Jun 17, 2009, 10:45:17 posle podne »
Ako ga vidim u Jagodini MOJ JE pa boziji...
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #6 poslato: Jun 24, 2009, 05:13:29 posle podne »
Iskreno u Užicu nisam video nijedan MZ kao da ih uopšte nema....  :o

• Ultimate Biker
« Odgovor #7 poslato: Jun 26, 2009, 12:01:44 pre podne »
Iskreno u Užicu nisam video nijedan MZ kao da ih uopšte nema....  :o

Jbg,mi nemamo razvijen turizam pa vozimo jevftinije mopede  :D

• Ultimate Biker
« Odgovor #8 poslato: Septembar 29, 2009, 10:51:03 posle podne »
dacemo sve od sebe ako se bilo sta sa njega pojavi u palanci znacete,nego momak cije motor mi rece da mu je i kaciga ostala u koferu pa ako moze neki opis ili slika,ponudice je neko da je proda i pao je odmah,inace je momku iz mladenovca ukraden motor kad je bio skup na bazenima i nasao sam ga u jednom obliznjem selu,posto ja drzim servis za motore i skutere pa tako naidju da mi ponude neki deo

:icon_scratch:  prodje sezona i ni traga ni glasa  :-\

Van mreže Moto Laci

• Bajker Bez Granica
  • Stara Pazova
« Odgovor #9 poslato: Januar 05, 2010, 12:41:16 pre podne »
Obično svaki motor koji sepojavi uS.Pazovi dođe moj servis na pregled .za sada takvog nema u okolini,niti se čerupa u delove jer ponude i delove  za prodaju.REZIME u mojojoj okolini ga nema.