Korisničko ime
Lozinka
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Citat: urke Februar 05, 2008, 10:43:40 posle podneBrate ženin auto ti poštujem do neba-vidi se da žena ima ukusa-ne znam samo gde je tebe našla A što se tiče tog tvog BMW-a mogu i da izvadim jedan klip i opet da me ne vidiš E nek' si mu rekao,pa on ne zna da prebroji te lipicanere ( a i tebi fali jedan do ovih mojih ) Sad nešto gledam,ako saberemo konjiće na dva i četiri točka....SVI STE DONJI
Brate ženin auto ti poštujem do neba-vidi se da žena ima ukusa-ne znam samo gde je tebe našla A što se tiče tog tvog BMW-a mogu i da izvadim jedan klip i opet da me ne vidiš
Citat: FERDINAND Februar 06, 2008, 12:37:26 pre podneCitat: urke Februar 05, 2008, 10:43:40 posle podneBrate ženin auto ti poštujem do neba-vidi se da žena ima ukusa-ne znam samo gde je tebe našla A što se tiče tog tvog BMW-a mogu i da izvadim jedan klip i opet da me ne vidiš E nek' si mu rekao,pa on ne zna da prebroji te lipicanere ( a i tebi fali jedan do ovih mojih ) Sad nešto gledam,ako saberemo konjiće na dva i četiri točka....SVI STE DONJI CIM PADNE KISA TRKAM SE SA OBOJICOM I TO U SISANJE NA NULARICU
Citat: DEKI FAMILIJA Februar 10, 2008, 03:54:23 posle podneCitat: FERDINAND Februar 06, 2008, 12:37:26 pre podneCitat: urke Februar 05, 2008, 10:43:40 posle podneBrate ženin auto ti poštujem do neba-vidi se da žena ima ukusa-ne znam samo gde je tebe našla A što se tiče tog tvog BMW-a mogu i da izvadim jedan klip i opet da me ne vidiš E nek' si mu rekao,pa on ne zna da prebroji te lipicanere ( a i tebi fali jedan do ovih mojih ) Sad nešto gledam,ako saberemo konjiće na dva i četiri točka....SVI STE DONJI CIM PADNE KISA TRKAM SE SA OBOJICOM I TO U SISANJE NA NULARICU E ako je tako odustajem odmah
to je promenljivo stanje, ali vozim hondu crx, 140konjica, a za "merak" peugeot 304 cabriolet, 65 konjica iz 1972.god. neki od vas nisu tada ni bili rodjeni.
a jel glupo da kazem YUGO kad nisam bila pametna sad bi to bila CORSICAKAO GOD STIZE SE