Mart 30, 2026, 08:28:51 pre podne

Autor Tema: Odg: Crna Reka  (Pročitano 21929 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

zodiac

• Gost
Odg: Crna Reka
« poslato: Septembar 12, 2009, 10:26:57 pre podne »
Tema je vracena  ;)

Jeste, vracena u vidu Grunfovog obavestenja, i odmah zakljucana, po nekakvom 'dogovoru'. Mislim da su mere reciprociteta neophodne - na MAS-ovom forumu ne treba da se nadje nista vise sem obavestenja o BJB akcijama. I to zakljucanog, i da ne bude sticky, kako bi tema sto pre pala u zaborav. Ne znam odakle vam ideja da se sa tim covekom i njegovom privatnom firmom uopste moze saradjivati.

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #1 poslato: Septembar 12, 2009, 10:45:59 pre podne »
Jeste, vracena u vidu Grunfovog obavestenja, i odmah zakljucana, po nekakvom 'dogovoru'. Mislim da su mere reciprociteta neophodne - na MAS-ovom forumu ne treba da se nadje nista vise sem obavestenja o BJB akcijama. I to zakljucanog, i da ne bude sticky, kako bi tema sto pre pala u zaborav. Ne znam odakle vam ideja da se sa tim covekom i njegovom privatnom firmom uopste moze saradjivati.

Pa ovde se i ne postavljaju nikakva obaveštenja vezana za AMS-BJB  ;)

zodiac

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Septembar 12, 2009, 10:53:58 pre podne »
Odlicno. Tako treba i da ostane. Posto su sve te price o saradnji i razumevanju najobicnija sarena laza, AMS pokusava da zauzme mesto MAS-a, i to na vrlo perfidan nacin. Sta ce na MAS-ovom sajtu obavestenja o akcijama fantomsko-virtuelne organizacije od sest ziliona clanova koje niko nikada nije video u grupi vecoj od dvadeset, uostalom?

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
« Odgovor #3 poslato: Septembar 12, 2009, 11:10:55 pre podne »
Unapred se izvinjavam što postavljam linkove sa omraženog vam sajta, ali čisto da znate i vidite šta fantomska organizacija radi sa malo više od 20 motora  ;)

Deda mrazovi 2009 104 motora
http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=29481.0

BJB reli- oko 102 motora (od čega oko 50 iz inostranstva)
http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33816.0

Uskrsnja akcija NACRTAJ OSMEH- ne znam broj motora, ali bilo je dosta
http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33796.0

Vikend vožnje
http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&board=66.0

Akcije dobrovoljnog davanja krvi sa minimim 30 prikupljanih jedinica
Pomoć deci u Kulini-Niš

i još dosta akcija i vožnji...

Eto toliko, i pošto će sad svi da krenu da pričaju kako sam ja ovde da nekoga ''podjebavam'' i slično ako vam se ne svidja moj post i linkovi koje sam postavio onda ga obrišite to bar nije problem  ;)

Pozdrav!

zodiac

• Gost
« Odgovor #4 poslato: Septembar 12, 2009, 11:19:10 pre podne »
U pravu si, evo sad cu da zamolim Trikesa da ti odmah obrise post. Jer, kao sto vec rekoh, RECIPROCITET JE NEOPHODAN. Svako ko je na BJB-u makar i pokusao da kaze bilo sta sto se nije dopalo gazdi, ekspresno je i trajno banovan sa sajta. Pravo na sopstveno misljenje postoji, ali samo pod jednim malim uslovom - da nije ni u najblazoj koliziji sa gazdinim. U suprotnom, slede sankcije.

Meni je drago sto ste vi nasli novog Slobu da vas vodi na radne zadatke, lepo je sto ga slusate i sto ste svi kao jedan, verujem da mu u kucama i sliku umesto ikone drzite. Sto se mene tice, BJB je najbicnija sekta, okupljena oko diktatora kome je dobrobit motociklista zadnja rupa na svirali. Alviroviceva skola.

Usput, koliko vidim, najuspesnija akcija vam je privukla 104 motora, sa sve vozacima i suvozacima. Znaci, 200 ljudi plafon. Koliko BJB ima clanova?

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #5 poslato: Septembar 12, 2009, 11:34:22 pre podne »
Ovde se ne brišu postovi  ;)
Idi begaj Bane, deda-mrazove samo LA Moto koji je čalan MASa imao više nego cela bjb zajednica, zimus za novu godinu.
30 jedinica krvi daju 2 srednja (po broju članova) kluba iz MASa iz zezanja i ne kače slike da bi primali aplauze klinaca na skuterima, daj molim te pretera sa veličanjem nečega što nije vredno TOLIKOG veličanja. Naravno da je svaka akcija za pohvalu ali je ne treba meriti na kantar koja je veća jer ovde ima klubova koji prave akcije i jednostavno neće da se reklamiraju
Glupo je zagovarati bilo kakvu podelu na  "ove" i "one", a ti imaš baš neodoljivu potrebu da to radiš  :-\

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
« Odgovor #6 poslato: Septembar 12, 2009, 11:40:39 pre podne »
Nema potrebe nikog da moliš da briše moj post sam ću to uraditi, ako ti izbrišeš onu laž da nas niko nije video u grupi većoj od 20 motora

Što se BJB-a tiče trenutno ima registrovanih 8308 članova, a forum svakodnevno poseti preko 800 članova

Tvoje mišljenje o BJB-u je tvoje, ali mi samo nije jasano poreklo tog animoziteta prema BJB-u, ne razumem čega se plašite kada toliko pljujete po svemu što se radi za dobrobit motorciklizma u Srbiji.

Ajde ti meni molim te navedi razloge tvog animoziteta možda i ja shvatim  :icon_scratch:

Predložio bih ti i da ovu raspravu nastavimo preko PP-a čisto da ne bi offovali temu

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
« Odgovor #7 poslato: Septembar 12, 2009, 11:48:20 pre podne »
@Ivta

Ivto, nemam ja potrebu da zagovaram podelu i bilo šta već samo odgovorim kada neko krene da pljuje po BJB-u.

Reci mi šta bi ti radio kada bi neko napisao kako je tvoj klub Extrim jadan i kako na vožnjama imate 3 motora i slično, a ti sam znaš da to nije istina

Ono što bi ja najviše voleo je da 2 organizacije rade zajedno za dobrobit motorciklizma u Srbiji, ali kako je to nemoguće (živela zemlja Srbija) onda bar ne treba da se svadjaju. Ja na BJB-u nisam pročitao ni jednu lošu reč o MAS-u i svaka akcija koja je organizovana i koja je treažila pomoć tu pomoć je i dobila

Eto toliko od mene i pozdrav

zodiac

• Gost
« Odgovor #8 poslato: Septembar 12, 2009, 11:53:20 pre podne »
Evo korigovacu: niko vas nije video u grupi vecoj od 104 motora. Jel sad ok? A sad mi objasni kako to zajednica od 8000+ motociklista, koja na sajtu ima bar 800 poseta clanova dnevno, ne moze da okupi vise od 104 motora, ili sakupi vise od 30 jedinica krvi? Cela vasa prica je najobicniji fake, isto kao sto su i ti silni nalozi fake. Ne vidim drugo objasnjenje.

Nema potrebe da se dopisujemo preko PP, ovo nije off, ovo je moja reakcija na otvoreno miniranje akcije MAS-a od strane urednickog tima BJB-a, koji se sastoji od jednog coveka, i grupice koja striktno misli i radi ono sto on kaze.

Sto se animoziteta tice, jesi li ikada pokusao da suprotstavis svoje misljenje Pablovom? Ne bi opstao vise od 5 sekundi, to ti garantujem.

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #9 poslato: Septembar 12, 2009, 12:13:03 posle podne »
dr.Bane,toliko toga ste obrisali sa vaseg foruma da ni sam nisi svestan.A ovde se pojavis sa vremena na vreme kao krtica da bi nesto pokusao da lupetas,zamolio bih te da mi ne reklamiras tvoj BJB, kako ti kazes ako ti se ne svidja nase misljenje i stav sta trazis ovde.
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #10 poslato: Septembar 12, 2009, 12:15:14 posle podne »
I da dodam ako ti je tesko da obrises svoj nalog uradicu to ja sa velikim zadovoljstvom,jer smo mi ljudi velikog srca i ljubavi a ne kao ti i ne provociramo nikoga.Toliko od mene.

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
« Odgovor #11 poslato: Septembar 12, 2009, 12:17:12 posle podne »
Sto se animoziteta tice, jesi li ikada pokusao da suprotstavis svoje misljenje Pablovom? Ne bi opstao vise od 5 sekundi, to ti garantujem.

Ne volim da na pitanje odgovaram pitanjem, ali da li si ti upoznao Pabla, e ja jesam i skroz je Ok i svakako da ako su mi argumenti jači da će poslušati moj predlog, a odbaciti svoj, ali se to još nije desilo jer se uvek nadje neka sredina gde su na kraju svi zadovoljni

A sad mi objasni kako to zajednica od 8000+ motociklista, koja na sajtu ima bar 800 poseta clanova dnevno, ne moze da okupi vise od 104 motora, ili sakupi vise od 30 jedinica krvi? Cela vasa prica je najobicniji fake, isto kao sto su i ti silni nalozi fake. Ne vidim drugo objasnjenje.

Ja sam rekao da ima registrovanih 8000+ članova od toga je bar 50 naloga od Gordana MG koji izgleda ne shvata da je negde nepoželjan, ali to je njegov problem. Članovi BJB-a su iz cele Srbije i uostalom iz celog sveta ima članova (kada kažem članovi mislim na registrovane na forumu da ne bude zabune).
Opet ne čitaš lepo, napisao sam minimum 30 jedinica krvi (podebljao sam da ti bude uočljivije)  ;)
i akcija se organizuje 3 puta godišnje i ovo su podatci samo za Beograd, a slične akcije se organizuju i u Novom Sadu i mislim i u Temerinu

Ajde ti meni sad reci koliko MK Familija okupi ljudi na svojoj voznji kad se podsmevaš za ovih 104 motora koji su izašli na -4Co u centru grada, a -12 u Sremčici

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
« Odgovor #12 poslato: Septembar 12, 2009, 12:28:10 posle podne »
dr.Bane,toliko toga ste obrisali sa vaseg foruma da ni sam nisi svestan.A ovde se pojavis sa vremena na vreme kao krtica da bi nesto pokusao da lupetas,zamolio bih te da mi ne reklamiras tvoj BJB, kako ti kazes ako ti se ne svidja nase misljenje i stav sta trazis ovde.

Ti kao urednik verovatno možeš da vidiš da svaki dan posećujem ovaj forum i to nekoliko puta dnevno, a retko pišem iz prostog razloga što mi se skupovi i ne svidjaju previše te iste ne posećujem previše često, a ovde je većina postova vezana za skupove.

To šta je brisano sa foruma BJB-a nije moja stvar, ali sve što je obrisano je verovatno bilo u suprotnosti sa pravilima foruma. Pogledaj pažljivo temu i vidi ko je prvi ovde pomenuo BJB pa sam ja odgovorio i tebi bih postavio isto pitanje kao i Ivti da neko krene da pljuje po tvom klubu šta bi uradio?

I još jedno pitanje jel vaš stav i mišljenje kao organizacije MAS o AMS-BJB-u ovaj koji je izneo zodiak?

I da dodam ako ti je tesko da obrises svoj nalog uradicu to ja sa velikim zadovoljstvom,jer smo mi ljudi velikog srca i ljubavi a ne kao ti i ne provociramo nikoga.Toliko od mene.

Nikada nisam ni želeo da brišem svoj nalog na ovom forumu, ne znam odakle ti to, ali koliko vidim bilo bi ti dargo, dobro to je tvoje i ja to poštujem

a ovo da ne provocirate nikoga to možeš da kažeš u svoje ime, ali evo zodiakovog posta pa sam protumači

Odlicno. Tako treba i da ostane. Posto su sve te price o saradnji i razumevanju najobicnija sarena laza, AMS pokusava da zauzme mesto MAS-a, i to na vrlo perfidan nacin. Sta ce na MAS-ovom sajtu obavestenja o akcijama fantomsko-virtuelne organizacije od sest ziliona clanova koje niko nikada nije video u grupi vecoj od dvadeset, uostalom?

zodiac

• Gost
« Odgovor #13 poslato: Septembar 12, 2009, 12:31:29 posle podne »
Ja bih na tvom mestu poveo racuna kada, kako i u kom kontekstu pominjem ime MK Familija. Sad si vec na prilicno klizavom terenu, savetovao bih ti da ne preterujes. A Pabla nisam hteo da upoznam ni kad mi je bio u blizini, ja svoje drustvo pazljivo biram. I zabole me da sto ti mislis da je on 'skroz ok'. Njegovi postupci govore nesto sasvim drugo.

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #14 poslato: Septembar 12, 2009, 12:35:39 posle podne »
Na svakoj vasoj akciji bilo je nekoliko ljudi iz Mas-e,dok vi nase akcije brisete sa foruma.Cak niste podrzali ni jednu od akcija Mas-e.Nemoj da pricamo nesto bezveze.

zodiac

• Gost
« Odgovor #15 poslato: Septembar 12, 2009, 12:37:15 posle podne »
I još jedno pitanje jel vaš stav i mišljenje kao organizacije MAS o AMS-BJB-u ovaj koji je izneo zodiak?

Ne, ovde je dopusteno da ljudi imaju SOPSTVENI STAV I SOPSTVENO MISLJENJE, za razliku od organizaciije i sajta koji ovde pokusavas da reklamiras. Obzirom na to odakle dolazis, sasvim mi je jasno zasto to ne mozes da razumes. Sto se tice tih vasih dogovora, sto ne pokusate da se dogovorite oko necega sto Pablo NECE? To bih bas voleo da vidim.

zodiac

• Gost
« Odgovor #16 poslato: Septembar 12, 2009, 12:53:35 posle podne »
Usput, i dalje nisam video odgovor na pitanje koje sam ti vrlo jasno postavio: kako organizacija motociklista koja okuplja 8000+ clanova, pristajem i da se oduzme tih 50 Gordanovih naloga, ne moze da okupi vise od 104 motocikala na jednom mestu? Reci cu ti ja: zato sto Gordan mozda ima 50 fake naloga, ali ih Pablo ima bar 5000. Citava prica je najobicnija prevara, a vi me demantujte time sto cete okupiti bar 800 motora na jednom mestu. Do tada nema price, organizacija je mala i fantomska, bezvredna i bez uticaja, kao sto sam vec rekao. Pogledaj samo kakve budalastine se tamo proturaju, kao, ako imas nalepnicu BJB-a, panduri ne samo da ne pisu kazne i maltretiraju, vec valjda salutiraju kad prolazite, nude pice i klopu, sta li? Koga bre pravite budalama vise? Meni je stvarno zao sto ljudi podlezu ovakvim manipulacijama. Takvo ponasanje nece nista dobro doneti motociklistima u Srbiji. Ali ce se zato neciji dzep dobro napuniti.

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #17 poslato: Septembar 12, 2009, 01:11:03 posle podne »
Momci, zasto se ova tema pretvorila u raspravu o BJB i MAS.
Otvorite novu temu ,po mom misljenju u OFF Topic, pa tamo recite otvoreno svima sta imate.

Zamolio bih nekoga od administratora da sve ovo sto se ne tice teme Crna Reka , prebaci u Off Topic/neka nova tema/
Naravno, ukoliko se ostali slazu!

Ne zaboravite da se vratite na temu Crna Reka.
Небитни пролазник

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
« Odgovor #18 poslato: Septembar 12, 2009, 03:47:48 posle podne »
Na svakoj vasoj akciji bilo je nekoliko ljudi iz Mas-e,dok vi nase akcije brisete sa foruma.Cak niste podrzali ni jednu od akcija Mas-e.Nemoj da pricamo nesto bezveze.

To je tačno da na svakoj našoj akciji bude i neko ko je član nekog moto kluba a time i MAS-a, ali nemožeš reći da mi nismo podržali ni jednu vašu akciju. Prvo DDK u vašoj organizaciji od kad je forum osnovan bilo je nekoliko ljudi sa BJB-a pa i ja, kao i protest za smanjenje registracije gde su momci obezbedjivali kolonu a i ja sa njima opet onda je bila još neka protesna vožnja u organizaciji grada Beograda i MAS-a koju smo takodje podržali svojim prisustvom po nekom pljusku tako da ovo što pričaš nema veze sa životom ;)

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
« Odgovor #19 poslato: Septembar 12, 2009, 03:57:25 posle podne »
@ zodiak

Ti očigledno imaš neki problem sa BJB-om koji te muči i to je Ok, ja stvarno ne znam koliko je fake naloga na BJB-u ali znam da ga dnevno poseti više od 800 ljudi (da napišem da ovaj forum ima ukupno 1328 članova a koliko je fake od toga ne znam). Ovo što si rekao za policiju je ne znam čitao sam isto koliko i ti, ali mogu da ti kažem moje iskustvo kada me je zaustavio policajac na NBGD-u kod buvljaka i video BJB nalepnice pregledao mi je dokumenta i rekao svaka vam čast momci čuo sam za vaše akcije i srećan put. Inače nikada nisam imao problema sa policijom kad jurcam i kad me zaustave napišu kaznu ili prodjem sa jednom crvenom i to je to, sam sam kriv.

Da ne dužim više, tebi lep pozdrav i puno bezbednih kilometara, ako te BJB ne dira, nemoj ni ti njega, a ako se sretnemo u gradi ili negde na putu ja ću ti sigurno trubnuti iako ne znam ko si, a ti kako hoćeš

Pozz