Mart 30, 2026, 01:24:48 pre podne

Autor Tema: Odg: Crna Reka  (Pročitano 21645 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Crna Reka
« Odgovor #40 poslato: Septembar 14, 2009, 07:27:41 posle podne »
Nema potrebe TRIKES da se nerviras ;)
Mislim da ce i Banetu neke stvari biti jasnije uskoro i da ce uvideti da je gresio u nekim stavovima, a daleko od toga da to prenosite na licne prepirke. Braca smo po motoru.

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #41 poslato: Septembar 14, 2009, 07:36:07 posle podne »
Ko kume ja sam hladan kao spricer  ;D ;D ;D
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
« Odgovor #42 poslato: Septembar 14, 2009, 08:06:43 posle podne »
Već ste me odbanovali, eeeeeee baš ste neki, mislio sam da sam zaradio bar 7 dana  :D :D :D

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #43 poslato: Septembar 14, 2009, 08:11:53 posle podne »
Nismo mi takvi ljudi kao sto ti mislis.
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #44 poslato: Septembar 14, 2009, 08:15:16 posle podne »
ma svakom je sve jasno
nego bane ti da dodjes u sd........na zurku ,pa posle da preneses utiske
a mogao bi da povedes jos nekog sa bjb-a na dobrovoljno davanje krvi
pa posle da se lepo  provedemo i ispricamo.........
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
« Odgovor #45 poslato: Septembar 14, 2009, 08:29:28 posle podne »
Hvala na pozivu, ali mi je ispitni rok i ne mrdam nigde, a i 19.og je BJB akcija DDK, ali ću sigurno doći do Ade oko 10h pa vas pozdravim i poželim vam srećan put ka Crnoj reci

pozdrav!!!

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #46 poslato: Septembar 14, 2009, 08:38:49 posle podne »
Hvala na pozivu, ali mi je ispitni rok i ne mrdam nigde, a i 19.og je BJB akcija DDK, ali ću sigurno doći do Ade oko 10h pa vas pozdravim i poželim vam srećan put ka Crnoj reci

pozdrav!!!

zurka je 26 u smederevu ,i dobrovoljno davanje krvi.....
SMEDEREVO SRBIJA

zodiac

• Gost
« Odgovor #47 poslato: Septembar 14, 2009, 09:59:34 posle podne »
Pa ako vam je takvo mišljenje o forumu BJB-a i ljudima koji ga posećuju šta ste onda digli toliku frku i paniku kada su vam obrisali temu o Crnoj reci i što vam je onda toliko stalo da ta tema stoji tamo na forumu pa je postavljate po 100 puta ako su tamo samo ljudi bez motora i skuteraši i neki koji vam nisu ni prineti.

Mnogo si naivan ako zaista mislis da je neko tamo stvarno trazio podrsku bilo kakve vrste. Zasto onda? Odgovoricu ti ja, mada slabo sta kapiras, to je vise nego ocigledno: da bi urednistvo BJB po ko zna koji put demonstriralo od kakvog je materijala sacinjeno. Operacija je sasvim uspela, pokazali su se u pravom svetlu, podanicki mentalitet o kakvom bi i sam Pinoce mogao samo da sanja. Samo tebi i dalje nista nije jasno, penis i prosipas ovuda kao da te neko za to placa. Dzabe sto si doktor, onaj tamo je doktor za sve vas. Vi ste najobicnije marionete, a kad to konacno ukapirate i pokusate da se batrgate, sutnuce vas i zameniti novim naivcima. Nece biti prvi put. Ipak, nadam se da ces za svoj nesebicni angazman u odbrani te tuzne organizacije na ovom sajtu dobiti bar zahvalnicu AMS, znam da bi ti znacilo. Ako te se sete za dan bezbednosti.

Kako ono bese, too bad ignorance isn't painful? Veliki mudrac koji je ovo stavio u svoj potpis morao bi da se valja od bolova dan i noc.

Too bad, indeed...

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #48 poslato: Septembar 14, 2009, 11:22:04 posle podne »
Mislim i da su sve raspravke suvisne,umesto da se svi ujedine svi se razjedinjavaju,,,,i u mas u postoje vozaci motorciklisti koji voze motore tek godinu ili dve,,pa sta sad.jel treba da ih izbacite iz mas a,,,,..ima ih i na bjb u,pa sta,jel treba da ih izbace sa bjb a,,zapitajte se kako je izgledalo kad ste pocinjali vi da vozite.....svaki veliki i dugacak put se zapocinje jednim sitnim malim prvim korakom....ako neko neide na skupove i nepije pivo i nije u klubu jel manje motorciklista od nekog drugog.... :) ili manje vredi kao covek...... :)
« Poslednja izmena: Septembar 15, 2009, 12:18:13 pre podne od strane vudu »
brm brmmmmmmmm

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #49 poslato: Septembar 15, 2009, 12:43:48 pre podne »
Ko kume ja sam hladan kao spricer  ;D ;D ;D
Trajko opusteno. *67 *61

• Ultimate Biker
« Odgovor #50 poslato: Septembar 15, 2009, 12:45:51 pre podne »
Ne znam ko brise postove ovde ali nije u redu to sto radi  >:(
Koliko se secam dogovoreno je da se ne brise niti jedan post, ili se mozda varam  :icon_scratch:
Ovakvim stvarima se poistovecujemo sa drugim forumima, a nisam bas siguran da je to dobro.

zodiac

• Gost
« Odgovor #51 poslato: Septembar 15, 2009, 12:52:33 pre podne »
Brisanje onakvog sadrzaja je bilo vise nego neophodno, veruj mi. Onakve gluposti ne zasluzuju da ostanu zabelezene na forumu, niti iko zasluzuje da bude prozvan na takav nacin. Ruzno je, nisko, i nije ljudski. Da ne pricam o tome da nema apsolutno nikakve veze sa temom.

• Ultimate Biker
« Odgovor #52 poslato: Septembar 15, 2009, 12:59:10 pre podne »
Mozda si u pravu, mada mislim da svako ima pravo na svoj komentar pa kakav god da je....

ICA FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #53 poslato: Septembar 15, 2009, 02:03:54 pre podne »
Već ste me odbanovali, eeeeeee baš ste neki, mislio sam da sam zaradio bar 7 dana  :D :D :D

PA NISMO OD ONIH STO TI GLUME PRIJATELJE, POMOGNU U ORGANIZACIJI PROTESTNE VOZNJE PA POSLE PAR MESECI KADA SE SVE ODAVNO ZAVRSILO SREDE I PRIJAVU KOD SUDIJE. JEDNO JE SIGURNO KO SA DJAVOLOM TIKVE SADI O GLAVU MU SE OBIJAJU.
 ZA RAZLIKU OD DRUGIH CLANOVA MAS-a JA POSTUJEM SVE CLANOVE I UREDNIKE BJB-a IMA TU KVALITETNIH LJUDI I STETA JE STO AUTOKRATIJA JEDNOG CRVA (TAKO NAZIVAM LJUDE KOJI KADA RAZGOVARAJU SA MNOM GLEDAJU U POD A NE U OCI) SPRECAVA JEDINSTVO SVIH MOTORISTA. DA JE MOJA GLAVA, T.J.KRUNA NA NJOJ CENA JEDINSTVA I PROSPERITETA SVIH MOTORISTA ODAVNO BI SE POVUKAO IZ SVEGA, ALI KAKO SE COVEK POTPISUJE SA VLASNIK BJB-a I PREDSEDNIK AMS-a NE VERUJEM DA JE JEDINSTVO MOGUCE.
 ZATO DR.BANE SLEDECI PUT KADA BUDES PROZIVAO NEKOGA ZA PISMENOST ZAPAMTI DA JE OVO FORUM SVIH MOTORISTA A NE SAMO ONIH KOJI SE PRAVILNO IZRAZAVAJU, I KAZE SE RAZBANOVALI A NE ODBANOVALI ;D   
                                                                                                                       DEKI FAMILIJA

zodiac

• Gost
« Odgovor #54 poslato: Septembar 15, 2009, 02:11:21 pre podne »
Kume, da nisi zaboravio password ;D

farbach

• Gost
« Odgovor #55 poslato: Septembar 15, 2009, 09:15:45 pre podne »
Mislim i da su sve raspravke suvisne,umesto da se svi ujedine svi se razjedinjavaju,,,,i u mas u postoje vozaci motorciklisti koji voze motore tek godinu ili dve,,pa sta sad.jel treba da ih izbacite iz mas a,,,,..ima ih i na bjb u,pa sta,jel treba da ih izbace sa bjb a,,zapitajte se kako je izgledalo kad ste pocinjali vi da vozite.....svaki veliki i dugacak put se zapocinje jednim sitnim malim prvim korakom....ako neko neide na skupove i nepije pivo i nije u klubu jel manje motorciklista od nekog drugog.... :) ili manje vredi kao covek...... :)

Nije problem sto neko ne zna, nego sto nece da uci, nego se jos natkuruje i pametuje. Mada, vise mi nista ne smeta. Otkako je lik pitao da li ce mu motor imati zvuk Harlija ako okaci njegov auspuh, sva prica oko foruma (mnozina) mi je postala nebitna. I mi smo bili mladi, ali ne i glupi, a usput nadobudni. Nego sam sedeo pored motorista, slusao i upijao. A za glupa pitanja se dobijala cuska.
A za situacije tipa da neko pljuje po mrtvom detetu od 17 godina, koje je poginulo tudjom krivicom na parkingu Vera, su se dobijale batine i to ne male.
Ako se kaze da papir trpi sve, sta reci za tastaturu.

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
« Odgovor #56 poslato: Septembar 15, 2009, 10:55:46 pre podne »
Deki to što ste dobili prijavu je bilo sasvim očekivano, jer ne može da se organizuje skup od ne znam koliko motora (ako se dobro sećam u pitanju je bila cifra od oko 400) i da se to nikome ne prijavi. E sad što ta prijava nije stigla odmah to je stvar naše države, a da smo u nekoj normalnoj državi mislim da bi se odmah pojavile neke specijalne jedinice i razjurile sve koji onako ulete ispred narodne skupštine nenajavljeni

• Ultimate Biker
« Odgovor #57 poslato: Septembar 15, 2009, 02:40:35 posle podne »
Dejan mislim da priča o prijavi od sudije  :icon_scratch:
a ne o prijavi za organizaciju okupljanja ili ja tu nešto loše kapiram  :icon_scratch:

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #58 poslato: Septembar 15, 2009, 02:40:56 posle podne »
I ja imam u kuci mladog bajkera koji je vaspitan pazljivo slusa sta iskusniji pricaju i donosi svoje zakljucke i ne pametuje mnogo.Slusa i uci,jednom bajkeru na jednom forumu koji je na svaku temu imao odgovor i svoju teoriju o svemu i svacemu i niko nije mogao da ga smiri i dovede u red i nauci kulturi i ponasanju,posle pola godine rasprave neko cestita 17 rodjendan.

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #59 poslato: Septembar 15, 2009, 05:28:33 posle podne »
... jer ne može da se organizuje skup od ne znam koliko motora (ako se dobro sećam u pitanju je bila cifra od oko 400) i da se to nikome ne prijavi...

No comment!!!

Mnogo si naivan ako zaista mislis da je neko tamo stvarno trazio podrsku bilo kakve vrste. Zasto onda? Odgovoricu ti ja, mada slabo sta kapiras, to je vise nego ocigledno: da bi urednistvo BJB po ko zna koji put demonstriralo od kakvog je materijala sacinjeno. Operacija je sasvim uspela, pokazali su se u pravom svetlu, podanicki mentalitet o kakvom bi i sam Pinoce mogao samo da sanja. Samo tebi i dalje nista nije jasno, penis i prosipas ovuda kao da te neko za to placa. Dzabe sto si doktor, onaj tamo je doktor za sve vas. Vi ste najobicnije marionete, a kad to konacno ukapirate i pokusate da se batrgate, sutnuce vas i zameniti novim naivcima. Nece biti prvi put. Ipak, nadam se da ces za svoj nesebicni angazman u odbrani te tuzne organizacije na ovom sajtu dobiti bar zahvalnicu AMS, znam da bi ti znacilo. Ako te se sete za dan bezbednosti.

Kako ono bese, too bad ignorance isn't painful? Veliki mudrac koji je ovo stavio u svoj potpis morao bi da se valja od bolova dan i noc.

Too bad, indeed...

Iskreno Bane, ako postovi za desavanja BJB-a mogu da se postave na ovom forumu ne vidim razlog zasto to ne bi moglo biti i obrnuto!?! E, posto to nije ideja " tvorca" BJB-a i AMS-a, a odziv na temu( i u pozitivnom i u negativnom smislu) je bio prilicno dobar... To boli... I ne samo njega, vec i gazda Mirka kao i deo politicke scene kojoj bi se doticni uvukao u d...!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!