Mart 30, 2026, 06:44:33 pre podne

Autor Tema: Odg: Crna Reka  (Pročitano 21914 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
  • Pol: Muškarac
Odg: Crna Reka
« Odgovor #80 poslato: Septembar 17, 2009, 11:35:42 posle podne »
 8)

Biker Boy

• Gost
« Odgovor #81 poslato: Septembar 17, 2009, 11:37:35 posle podne »
Ajde Bane iskuliraj se malo jbt ......  :o

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #82 poslato: Septembar 18, 2009, 12:24:50 pre podne »
Ko trazi ..... to i dobije samo opusteno. *601

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #83 poslato: Septembar 18, 2009, 12:25:59 pre podne »
Ko trazi ..... to i dobije samo opusteno. *601

klececi il stojeci  :D :D :D :D

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #84 poslato: Septembar 18, 2009, 12:33:31 pre podne »
Stvarno nema smisla.

lancia88

• Gost
« Odgovor #85 poslato: Septembar 18, 2009, 01:31:30 pre podne »
Pozdrav,

Sve je to lepo, i drago mi je ako imas toliki uticaj na gazdu, ali u gornjem citatu stoji: " ...ali verujem da ce taj predlog sacekati jos nekih mesec dana jer se intenzivno izradjuje nova forma sajta u koju ce eventualno biti uklopljeno." a " VOZNJA PODRSKE"  je zakazana za 19.09. 2009 godine( tako da ta prica ne pije vodu), zasto ne iskoristis svoj autoritet i temu ne postavite kao lepljivu jer ste je zakljucali( iako sam lepo zamolio urednike i gazdu da temu ne brisu i ne zakljucavaju zbog ljudi koji su zainteresovani za odlazak i zbog prijave da bi organizator mogao orijentaciono da proceni broj ucesnika) i sada se vec nalazi na 2-goj strani kao 3-ca tema, a pokusaj da se tema osvezi osujecena je brisanjem iste?!?

ne koristim uticaje i inace, ako uopste treba pricati o uticajima, u zivotu nastojim da ogolim sustinu ne bismo li videli imaju li stavovi dovoljno dodirnih tacaka za saradnju ili ih je premalo pa da se razilaze, uticaji su privremena i mahom nesrecna resenja. U slucaju foruma, nastojim da budem u toj prici, bar kad je nekakvo odlucivanje u pitanju, nesto podalje jer smatram da je nosilac odlucivanja ipak onaj ko je forum i gradio sve ove godine unazad i smatram da takve odluke upravo zbog toga i treba sam da donosi. Ipak, procitavsi sta je sve ovde napisano, ja zaista nikome ne bih zamerio ako ne bi nista vise objavio kod sebe na forumu, pa to je prost zakon akcije i reakcije. Treba o tome voditi racuna uvek, nikad se ne zna kada ce se koji putevi preplitati i kada ce kome trebati neka pruzena ruka. Ovo je generalna misao, a u slucaju MAS/AMS odnosi se na obe strane, da se neko ne bi nepotrebno licno pronalazio.

Postupak urednistva je delom iniciran strasno negativnim komentarima, i u tome sam licno ucestvovao, kao i u prvom zakljucavanju teme. Ostale odluke nisu moje pa tesko da bi bilo uredu da ih objasnjavam, zato mogu ovoliko koliko sam pojasnio. Ima tu jos stvari koje su znacajno uticale na pricu, ali kako smatram da nisu bile zlonamerne, nisam ih ni spominjao. Ono sto smatram bitnim jeste da se posle ovakvih situacija pouka uvek moze izvuci i da se u nekakvim licnijim kontaktiranjima moze ustrojiti modus medjusobnog funkcionisanja koji bi sprecio buduce nesporazume ili cak i vise od toga. Naprosto, ako se svi pridrzavaju dogovorenog kodeksa, vec samo paralelno funkcionisanje bez pljuvanja onog drugog je dobra stvar. Sve preko toga je jos i bolje, a zapocinje uvek razgovorom, ne vidim kako bi i moglo drugacije.

Prica o novom "ruhu" sajta ne da pije vodu, vec ne znam odakle uopste procenjujes da "ne pije vodu", pa videcemo je svi, zar ne?
Da li ce se u sklopu tog novog oblika naci rubrika koju sam predlozio, videcemo jer to ni ja ne znam. Mislim da je los tajming u sklopu akcije odlaska u C.Reku naprosto realnost, bez ikakve posebne namere, ukoliko bude prihvacen taj predlog. Ne mora u svemu postojati "nesto skriveno", ali dobro, time cemo zaista otici u jednu nepotrebnu diskusiju bez nekakvog dobitka za bilo koga od nas. Moja je namera samo bila da eventualno rasvetlim neki deo price koji mogu da pojasnim, i to je sve.

farbach

• Gost
« Odgovor #86 poslato: Septembar 18, 2009, 07:51:47 pre podne »
komplikujes a moze sve to i jednostavnije da se kaze.
Vredjao je i vredja samo Dzigorius, ponovo je krenuo juce na temu MK Crna reka. Ostalo je bila rasparava. BMW teme su bile sa vise varnica.
Posebna tema je, sto je opsta atmosfera u drustvu u duhu pesmice, za koju sam mislio da je proslost. Ti trendovi su kao moda, ciklicno se vracaju, a pesmica ide ovako: "Nosim kapu sa tri roga i ne bojim se Boga." Neko od mladih skojevaca je hteo da bude politicki korektan i obrisao je temu. Da smo isli u dzamiju ne bi brisao, jer to je tolerancija.
Ne znam kako moze da se poredi privatna firma jednog coveka, par njegovih prijatelja i gomile klinaca sa udruzenjem svih bajkera ove zemlje
. Iza mene je 20 godina bavljenja motorima, trkama, sarafanjem i dovijanjem kako da od nicega napravim nesto. Slicno je sa vecinom ljudi koje znam. Iza prosecnog BJB bajkera su dva ziranta, tastatura i mrak neznanja i neiskustva. Jasno je ko bi tu trebao da bude superioran, a u praksi je drugacije. Meni ne smeta sto su oni takvi kakvi su, vec sto pokusavaju nas koji znaju, da uce.

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #87 poslato: Septembar 18, 2009, 08:17:29 pre podne »
Dr Bane posto vidim da sebe smatras kao pismenim i uctivim covekom nikako mi nije jasno kako si ukapirao ovu poruku koja je bila namenjena:
Vracam se na temu, sinoc je  umro i  sesti narkoman iz grupe "oslobodjenih" iz Crne reke. To nije vest za medije, ni utiske nedelje?

Ne stizu da objave, u velikom su i vaznom poslu. Suvise su zauzeti gej paradom.

Vec si ispao totalni BALVAN i krenuo da prozivas nas.

pa treba neko i da organizuje navijače kad se vi pojavite da paradirate  ;)

Ako neko treba da paradira onda si to ti!!! Jer se sve vreme onako pederski pojavljujes ovde i pokusavas da napravis pometnju. Daj izadji na paradu da bi imali koga da tepamo.
Kako ne shvatas da preterujes? Vrati se zivota ti u osnovnu skolu i pljuni uciteljicu jer te ocigledno nije lepo naucila osnovnim stvarima.

Van mreže Pop Milan

• Vozac
  • *
  • GSX-R1000K6
« Odgovor #88 poslato: Septembar 18, 2009, 09:38:23 pre podne »
Pa odgovor na nivou citiranog posta, mada se retko spuštam na taj nivo i ne znam zašto sam i sad, ali mi je bilo nekako interesantno  :icon_scratch:

Pokusavas ti decko da se podignes na visi nivo al mrka kapa,jos mnogo vode mora da prodje moravom dok ti to dostignes. 8)

lancia88

• Gost
« Odgovor #89 poslato: Septembar 18, 2009, 11:09:16 pre podne »
Pozdrav,

komplikujes a moze sve to i jednostavnije da se kaze.
Vredjao je i vredja samo Dzigorius, ponovo je krenuo juce na temu MK Crna reka. Ostalo je bila rasparava. BMW teme su bile sa vise varnica.
.....

oko ostalog ne zelim da ista polemisem, ovaj deo cu samo pojasniti: nije samo Dzigorius, naprotiv, upravo je mnogo vise ljudi ukljucilo svoju mracnu stranu, bilo je pominjanja Mladica, Srebrenice, fasizma i kojecega drugog sto je brisano cim se pojavljivalo. Neko vreme smo drzali u to u skrivenom forumu u koji prvo odlaze opbrisane poruke za slucaj da je nesto greskom pobrisano, malo proanalizirali, a zatim brisali. Ta prvopostavljena tema jeste bila itekako zagadjena do te mere da sam ja bio frapiran koliko postoji u ljudima nagomilano mrznje za bilo sta, nebitno je sta je bio konkretan povod za njeno ispoljavanje. Dakle, to je sve sto je uzrokovalo prvo ciscenje i zakljucavanje teme. O tome sam pozvan da pisem jer sam bio i svedok i inicijator zakljucavanja dok se ne srede stvari. Ostatak nije moja kompetencija niti sam ga radio i ne bi bilo u redu da o tome ista pisem, ali ovo stoji tako kako stoji. To sto nesto ne vidis, ne znaci da tako nesto ne postoji. Ja ne volim da provodim vreme na mestu na kome ljudi pisu takve stvari i smatram savrseno logicnim da se takve stvari pobrisu, a usled prevelike frekvencije slicnih poruka, i privremeno zakljuca tema dok se strasti ne smire. Ukoliko mora da se pljuje po BMW-u ili nekom drugom motoru, to cu nekako i da shvatim kao izvestan "ventil" i slicno, ali ne moram bas sve, zar ne?

Naravno, moj licni stav i objasnjenje. Ukoliko ima jos necega povodom toga sto treba pojasniti, tu sam da to i uradim, oko ostalih stvari ne zelim da polemisem jer ne vidim svrhu u tome.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #90 poslato: Septembar 18, 2009, 11:24:02 pre podne »
Ako se postavi tema o akciji MASa i ima negativnih i šovinističkih komentara, zar nije logično obrisati samo te komentare i temu  ostaviti takvu prečišćenu za normalne komentare. Koliko vidim na forumu BJBa ima uvek prisutnih moderatora koji mogu da brišu negativne komentare i da upozore članove putem pp ili javno.

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #91 poslato: Septembar 18, 2009, 01:28:38 posle podne »
Cinimi se da je stvar kristalno jasna samo nemojte da vise objasnjavate i da pravdate, sve se vise uplicete.Tema je crna reka a ne nesto drugo i zasto se ovde cesto pominje to  drugo.Nekaga i to neko voli.
Bez zamerke,ako neko dodje ovde nov ajde malo da vidimo ko je sta je jer se poznajemo,jer ga neko zna,znali  nesto,sta vozi, da dobijemo neki dobar savet a ne odma rasprava nasiroko.

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #92 poslato: Septembar 18, 2009, 04:03:35 posle podne »
Tema je crna reka a ne nesto drugo i zasto se ovde cesto pominje to  drugo.
Ovo je bila tema "Crna reka", pa se zahvaljujuci jednom forumasu pretvorila u rasparavu BJB - MAS. Iz tog razliga su delovi te rasprave premesteni u Off Topic, a prava tema "Crnam reka" je ostala na svom mestu.
evo i linka:

http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?topic=3692.0
Небитни пролазник

lancia88

• Gost
« Odgovor #93 poslato: Septembar 18, 2009, 05:18:51 posle podne »
Pozdrav,

Ako se postavi tema o akciji MASa i ima negativnih i šovinističkih komentara, zar nije logično obrisati samo te komentare i temu  ostaviti takvu prečišćenu za normalne komentare. Koliko vidim na forumu BJBa ima uvek prisutnih moderatora koji mogu da brišu negativne komentare i da upozore članove putem pp ili javno.

naravno, sve mi se cini da sam bas to i napisao da je radjeno, brisano i sklanjano ali se toliko brzo postavljalo da bi valjalo da neko uzme sebi dobar deo dana da radi samo taj posao. Cak stavise, ja i nisam moderator u tom delu foruma vec sam samo na brzinu koristio privilegije dok nisam dozvao jos nekoga ko je nadlezan. Tema je ciscena jer nam odredjene poruke uopste ne trebaju kao takve na forumu, dakle jedan prilicno standardan tretman. Zakljucana tema je ostala ociscena prakticno od takvih komentara i tu se zavrsava deo koji ja mogu da objasnjavam.

Ova tema o C.Reci je zaista podeljena da se ne pogubi smisao osnovnoj temi, a ja se izvinjavam ako i ovaj deo koji je u nekom trenutku pre mog ucesca posao u krivom smeru, ja svojim pokusajima da rasvetlim jedan deo desavanja vezan za ovu temu na BJB forumu, cinim nekim novim Off-topicom. Nije mi namera, u svakom slucaju.

.....
Bez zamerke,ako neko dodje ovde nov ajde malo da vidimo ko je sta je jer se poznajemo,jer ga neko zna,znali  nesto,sta vozi, da dobijemo neki dobar savet a ne odma rasprava nasiroko.

otprilike sam u predstavljanju vec naveo ko sam, dobar deo ljudi me poznaje iz realnog sveta, neki mozda i iz ovog virtuelnog, o motorima zaista vise tesko da imam neke posebne volje da govorim, a prakticno sam na jedinoj liniji saveta - kako preziveti. Motoristi organizovani u klubove dosta dobro razviju odbrambeni sistem u saobracaju, onaj koji im pomogne u prezivljavanju, stoga i savete oko toga nekako radje usmeravam ka onima koji su izlozeniji, nisu bas u klupskom sistemu prenosenja iskustava i slicno. Vozim stosta, prodajem retko sta, uglavnom prosirujem vozni park. Od januara ove godine mi se strasno dopao maksi skuter kao gradsko prevozno sredstvo, njega za sve ove godine nisam nikada voleo ocima videti, a sad znam koja je to bila greska. Cak ga ponekad poteram i van grada :)
Ujedno, to je moj savet za svakoga da proba, meni se jako dopalo.

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #94 poslato: Septembar 18, 2009, 08:32:04 posle podne »
Pozdrav,

ne koristim uticaje i inace, ako uopste treba pricati o uticajima, u zivotu nastojim da ogolim sustinu ne bismo li videli imaju li stavovi dovoljno dodirnih tacaka za saradnju ili ih je premalo pa da se razilaze, uticaji su privremena i mahom nesrecna resenja. U slucaju foruma, nastojim da budem u toj prici, bar kad je nekakvo odlucivanje u pitanju, nesto podalje jer smatram da je nosilac odlucivanja ipak onaj ko je forum i gradio sve ove godine unazad i smatram da takve odluke upravo zbog toga i treba sam da donosi. Ipak, procitavsi sta je sve ovde napisano, ja zaista nikome ne bih zamerio ako ne bi nista vise objavio kod sebe na forumu, pa to je prost zakon akcije i reakcije. Treba o tome voditi racuna uvek, nikad se ne zna kada ce se koji putevi preplitati i kada ce kome trebati neka pruzena ruka. Ovo je generalna misao, a u slucaju MAS/AMS odnosi se na obe strane, da se neko ne bi nepotrebno licno pronalazio.

Postupak urednistva je delom iniciran strasno negativnim komentarima, i u tome sam licno ucestvovao, kao i u prvom zakljucavanju teme. Ostale odluke nisu moje pa tesko da bi bilo uredu da ih objasnjavam, zato mogu ovoliko koliko sam pojasnio. Ima tu jos stvari koje su znacajno uticale na pricu, ali kako smatram da nisu bile zlonamerne, nisam ih ni spominjao. Ono sto smatram bitnim jeste da se posle ovakvih situacija pouka uvek moze izvuci i da se u nekakvim licnijim kontaktiranjima moze ustrojiti modus medjusobnog funkcionisanja koji bi sprecio buduce nesporazume ili cak i vise od toga. Naprosto, ako se svi pridrzavaju dogovorenog kodeksa, vec samo paralelno funkcionisanje bez pljuvanja onog drugog je dobra stvar. Sve preko toga je jos i bolje, a zapocinje uvek razgovorom, ne vidim kako bi i moglo drugacije.

Prica o novom "ruhu" sajta ne da pije vodu, vec ne znam odakle uopste procenjujes da "ne pije vodu", pa videcemo je svi, zar ne?
Da li ce se u sklopu tog novog oblika naci rubrika koju sam predlozio, videcemo jer to ni ja ne znam. Mislim da je los tajming u sklopu akcije odlaska u C.Reku naprosto realnost, bez ikakve posebne namere, ukoliko bude prihvacen taj predlog. Ne mora u svemu postojati "nesto skriveno", ali dobro, time cemo zaista otici u jednu nepotrebnu diskusiju bez nekakvog dobitka za bilo koga od nas. Moja je namera samo bila da eventualno rasvetlim neki deo price koji mogu da pojasnim, i to je sve.

Ako vec vadis iz kontexta, onda vadi celu recenicu a ne samo deo iste! Ovo oko " ne pije vodu" odnosilo se tacno na boldovani datum i zakazanu " Voznju podrske" DRC-u " Crna Reka", a matematika mi je dovoljno poznata da umem da izracunam da novo " ruho" nece biti uradjeno do tada!!!

Pozdrav,

naravno, sve mi se cini da sam bas to i napisao da je radjeno, brisano i sklanjano ali se toliko brzo postavljalo da bi valjalo da neko uzme sebi dobar deo dana da radi samo taj posao. Cak stavise, ja i nisam moderator u tom delu foruma vec sam samo na brzinu koristio PRIVILEGIJE dok nisam dozvao jos nekoga ko je nadlezan. Tema je ciscena jer nam odredjene poruke uopste ne trebaju kao takve na forumu, dakle jedan prilicno standardan tretman. Zakljucana tema je ostala ociscena prakticno od takvih komentara i tu se zavrsava deo koji ja mogu da objasnjavam.

Toliko o NE koriscenju uticaja i privilegija!!! Molim te da NE KORISTIS tvoj uticaj i privilegije da se tema o Voznji podrske ne vrati na prvu stranu i stavi kao lepljiva na podforumu na koju je postavljena!!!

Nemoj misliti da je ovo licni napad na tebe, ali me JAKO nervira postupak GAZDE i UREDNISTVA BJB-a da zakljuca temu i obrise sve ostale pokusaje da se tema vrati na I- vu stranu, ne zbog izazivanja nekog ili neceg vec u smislu obavestenja i upoznavanja sa istom, pogotovu sto sam ja postovao gore pomenutu temu a VI( GAZDA i UREDNISTVO BJB-a) nisu nasli za shodno ni da me obaveste a kamoli da se konsultuju samnom!!!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

lancia88

• Gost
« Odgovor #95 poslato: Septembar 18, 2009, 09:15:56 posle podne »
Pozdrav,

vidi, rec "privilegija" se koristi umesto sklopa "moderatorska ovlascenja", veujem da si oko toga ostao zbunjen, dok su uticaji nesto sasvim drugo. Uticaje ne koristim uglavnom jer su precesto kratkorocna stvar, ako nema koncenzusa, nece se taj uticaj odrzati.

Konsultacije sa Tobom oko teme na BJB-u?
Ovde sam sada zbunjen zaista, i pored neke najbolje namere da se ostvari odredjen nivo medjusobnog postovanja, zaista ne vidim kako zamisljas da se urednistvo konsultuje sa autorom teme oko necega, ma koja to tema bila i ma ko joj bio autor. To je i tehnicki neizvodljivo zbog ogromnog broja tema i poruka u danu, a kamoli da je frapantno sto se nije ucinilo.

Ne dozivljavam ja nista licno, znam sta radim i kada se to ne svidja drugima, ali sam spreman da stanem uvek iza toga i da to objasnim. Nije mi problem razgovarati a narocito ako bi taj razgovor pomogao nekom boljem funkcionisanju icega. U tom smislu, obavestavanje autora o sudbini neke teme mozda je moguce resiti tehnicki tako da se neki, makar i samo predefinisani razlozi, dostavljaju autoru na mail ili u PP onda kada se tema obrise ili zakljuca. Predlozicu, ali kako ne znam kako funkcionise baza i softver za BJB forum, ne znam kakva moze biti sudbina tog predloga. Kacenje kao "lepljiva" nije u mom domenu jer cak i nisam urednik za taj deo foruma i ne bih se nista obavezivao oko toga.

farbach

• Gost
« Odgovor #96 poslato: Septembar 18, 2009, 09:25:06 posle podne »
Vidi lancia88, prevescu ti na srpski posto vidim da ti izmice poenta.
Tema nije neciji privatni stav o ocu Brani, Crnoj reci... nego zvanicno saopstenje MAS-a i poziv na voznju. Zbog toga ne moze da ima isti status kao moje ili necije drugo baljezganje na forumu. Ako BJB hoce da ima saradnju sa MAS-om, onda to treba da ima i neki visi nivo od verbalne podrske. Ako necete saradnju, onda ne treba nista da menjate u ponasanju, ide van odlicno.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #97 poslato: Septembar 18, 2009, 09:35:56 posle podne »
 Tesko,Sale,da ti sa ogranicenim ovlascenjima, a verujem ti na rec,mozes ovde da opravdas neke postupke na BJB-u!
 Znas,ovde se teme ne zakljucavaju,postovi ne brisu(ekstremno retko),vec je ostavljeno na savest ljudima da stoje iza svojih reci!
 I gle cuda,ima rasprave,svadje,ali sve u granicama!!!
 Mislim da su pojedine face na BJB-u(LakiTC,dzigorius...),zahvaljujuci urednickoj politici BJB-a,shvatili da mogu da se popisaju svakome na glavu ko pripada drugoj organizaciji ili asocijaciji,ili ima drugacije misljenje,iako mozda to nija bila ideja samih urednika!
 Treba podsetiti da su upravo ovi likovi doveli i pre tri meseca do brisanja teme "Crna Reka",pri cemu je u svojim postovima LakiTC SPC nazivao klero-fasistickom organizacijom!
 I sta su urednici BJB-a uradili?
 Resili to tako sto su obrisali celu temu,umesto da te kretene sve do devetog kolena,banuju za sva vremena!!!
 E,Sale,jednom moze da bude slucajnost ili greska,ali vise puta...

VALJEVSKA PODVALA

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #98 poslato: Septembar 18, 2009, 09:58:21 posle podne »
Pozdrav,

vidi, rec "privilegija" se koristi umesto sklopa "moderatorska ovlascenja", veujem da si oko toga ostao zbunjen, dok su uticaji nesto sasvim drugo. Uticaje ne koristim uglavnom jer su precesto kratkorocna stvar, ako nema koncenzusa, nece se taj uticaj odrzati.

Izvini sto sam prevideo da privilegije stavim pod znake "", a kao sto znas i vidis aktivno koristim racunar i napredne tehnologije pa mi ni pojedini termini nisu nepoznati! Namerno sam stavio i uticaje u " isti kos" jer je ostalo manje od 24h do odrzavanja akcije pa nam je i potrebno da se tema osvezi kratkotrajno!!!

Konsultacije sa Tobom oko teme na BJB-u?
Ovde sam sada zbunjen zaista, i pored neke najbolje namere da se ostvari odredjen nivo medjusobnog postovanja, zaista ne vidim kako zamisljas da se urednistvo konsultuje sa autorom teme oko necega, ma koja to tema bila i ma ko joj bio autor. To je i tehnicki neizvodljivo zbog ogromnog broja tema i poruka u danu, a kamoli da je frapantno sto se nije ucinilo.

NARAVNO da ja, kao autor postavljenog texta, prvi treba da budem KONSULTOVAN i OBAVESTEN, bilo putem PP-a mail-a ili bilo kako drugacije jer je post postavio pojedinac( moja malenkost) ispred MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE a ovakvi postupci KOMPLETNOG UREDNISTVA BJB-a samo pokazuju njihove stavove prema ovoj Asocijaciji i njihovim akcijama, i DA, vrlo je tehnicki izvodljivo jer zato ima i toliki broj urednika i moderatora na forumu a i tema nije zakljucana odmah( ni postovi obrisani) vec je proslo nekoliko sati !!!

Ne dozivljavam ja nista licno, znam sta radim i kada se to ne svidja drugima, ali sam spreman da stanem uvek iza toga i da to objasnim. Nije mi problem razgovarati a narocito ako bi taj razgovor pomogao nekom boljem funkcionisanju icega. U tom smislu, obavestavanje autora o sudbini neke teme mozda je moguce resiti tehnicki tako da se neki, makar i samo predefinisani razlozi, dostavljaju autoru na mail ili u PP onda kada se tema obrise ili zakljuca. Predlozicu, ali kako ne znam kako funkcionise baza i softver za BJB forum, ne znam kakva moze biti sudbina tog predloga. Kacenje kao "lepljiva" nije u mom domenu jer cak i nisam urednik za taj deo foruma i ne bih se nista obavezivao oko toga.

Ja ne bezim, niti sam ikada bezao, od pametne i konstruktivne rasprave ali ovo sto kompletno rukovodstvo BJB-a( da ne bi bilo "zbunjenih" tu uracunavam od gazde do moderatora) , a samim tim i ti, radi pokusajima da se saradnja prosiri ne treba ni govoriti... zadnje 2 nedelje dovoljno pokazuju!!!

Isto tako ne mogu da progutam da iko moze da zastupa takvu politiku bilo kog foruma, bloga... itd. gde su ljudima u nekoj meri uskracena prava iznosenja sopstvenog misljenja ili misljenja koja se ne podudaraju sa vecinom urednistva a da nije isti kao oni ili d... uvlakac!?!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

zodiac

• Gost
« Odgovor #99 poslato: Septembar 18, 2009, 10:04:51 posle podne »
Ovo zaista postaje zamorno preko svake mere. Zato cu da predlozim konkretne stvari, i nadam se da ce ih MAS uzeti u razmatranje:

1. Prekid svakog vida saradnje izmedju nase organizacije i ove privatne firme.
2. Brisanje svakog posta na forumu u kome se pominje ova privatna firma. Clanovi BJB-a su dobrodosli, sve dok ne pominju ime i akcije istog.
3. Pardon, umalo da zaboravim: sve provokatore odmah banovati.

Hvala.
« Poslednja izmena: Septembar 19, 2009, 01:03:33 pre podne od strane zodiac »