Pozdrav,
......
Necu da komentarisem postove Lancije88 jer sam misljenja da je on poslat ovde da brani stavove Pabla i njihove zajednicke asocijacije. Ako se pogledaju pocetni postovi i ovo sad sto pise dosta toga je kontradiktorno i dosta toga se moze procitati izmedju redova...
U svakom slucaju srecan VAM dalji rad na unapredjenju motorciklizma u Srbiji, a mi cemo nasim starim metodama ali sad mnogo jace, siguran sam u to. Sve sto nas nije ubilo samo moze da nas ojaca.
mene niko nikad nije slao negde u svetu motociklizma i uvek drzim svoj stav. Onda kada se poklopi sa jos necijim stavom, onda drzim i taj zajednicki stav. Kakve to kontradiktorne stavove igde vidis?
Je li bio problem da ih napises ili kazes cak?
Ako nema argumentacije, nema onda ni potrebe da pricamo o tome, sve je dalje jalovo. Svako ima svoje metode kako da postigne nekakav cilj, ja izabrao ovako kako radim, svako moze sebi da bira drugacije. Sto se mene tice, sto nas je vise, vise i metoda, vise i sanse za ostvarenje nekog cilja.
Grunfe, da ne citiram sada, razumeli smo ipak oko pominjanja onog sastanka iako deluje da se nismo razumeli. Tacnije, ja sam razumeo sta si hteo da napises i tacno je da je nekako tehnicki to moglo da se izvede i drugacije. U svakom slucaju bi se izvelo bolje sa sadasnjim pomalo nesrecnim iskustvom sa ogranicenim prostorom i izborom klubova. U pitanju je naprosto bas takav problem, a i dalje tvrdim da nije bilo namere. Moguce je da je tim potezom i stvoren nekakav zid, verujem da jeste i mozda bih se ja kao nepozvan zaista osetio uvredjenim. Stoji, nema diskusije. Sad nam nema druge nego da idemo dalje, sa sto sirom komunikacijom, bar sa moje strane, koliko da znamo tacno sto vise a da pretpostavljamo sto manje i sto redje. Sto se tice profita&kajmaka, mislim da je ovde dzaba trositi reci, veruj mi. Cak i kad postoje meseci u kojima nekakav eventualni prihod pokrije troskove foruma/sajta, to ni izbliza ne moze da pokrije sve one ostale mesece gubitaka. Toliko je meni poznato, nemam razloga da ne verujem jer sam sa troskovima upoznat a za prihode verujem. Ukoliko se tome doda svako finansiranje aktivnosti koje se desavaju van foruma, mislim da je prica krajnje nepotrebna, to sve toliko kosta da je zaista izlisno i slova pominjati u odbranu toga. Verujem da se bez informacija moze i drugacije zakljuciti, ali ko zeli da zakljucuje na osnovu informacija, to je onda to. Cist i debeo minus, dobrovoljan i svestan naravno. Dok se moze, ici ce tako jer drugog resenja trenutno nema.
Lancia, jesi ti uopste procitao sta je taj covek pisao ovde? Provocira i podjebava, uporedjuje nas sa pederima i njihovim paradama, i onda je razocaran, a i ti sa njim, sto ga svi nisu siroko i prijateljski docekali?
I to sto se pojavio tamo je cista provokacija. I odlicno je prosao, bas zato sto ga nisu upoznali svi koji su zeleli da ga upoznaju. A za to mozete da zahvalite Vuduu i Ivti, jer nisu ljudima hteli da kazu ko je.
procitah ja, popricah licno sa Banetom oko toga, izneh mu svoj stav bas kao drugar sa drugarom. To je licno za nas dvojicu. Ipak, nema potrebe da mi dopisujes ono sto nisam ni napisao, jacno se vidi da je Bane razocaran a ne ja, jer ja samo mogu da razumem coveka ako je razocaran. To je prvi deo. U drugom delu je "prijateljski docek" koji niko nije spominjao, vec samo upoznavanje, nista vise od toga. Ja sam docekan tacno kako sam ocekivao i nisam se ni za milimetar udaljio od svog ocekivanja ali meni je tako uvek pa i nema potrebe da to objasnjavam. Kod Banetovog eventualnog upoznavanja samo sam racunao da se kroz zivu rec mozda moze malo odnos pribliziti realnijem, nista vise. U tom smislu sam sve i napisao sta sam napisao.
Eto, prosto...
Ono sa clanarinama, klincima i slicno zaista nemam nameru da pojasnjavam, suvise bi bilo.