Mart 30, 2026, 12:00:25 pre podne

Autor Tema: "Ponos"  (Pročitano 4548 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže mrle

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
  • BORN TO BE MRLE
"Ponos"
« poslato: Septembar 17, 2009, 11:21:33 posle podne »
Mrleta i ja smo odlucili da u nedelju odemo na liturgiju u Sabornu crkvu koja pocinje u 9h i traje sat i po. Posle toga bismo se provozali kroz Vasinu pored Filozofskog fakulteta... Pa ko je zaintersovan moze da nam se pridruzi...  Znamo da su oni pravi na voznji za Crnu reku, ali neko ko ostaje ovde...

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Žena
Odg: "Ponos"
« Odgovor #1 poslato: Septembar 17, 2009, 11:37:55 posle podne »
Aaaa razbijanje parade... ako ako samo napred, ja nazalost ne mogu da dodjem al imate moju moralnu podrsku! ;)
Never ride faster than your angel can fly!

zodiac

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Septembar 17, 2009, 11:41:35 posle podne »
Ma nemojte da se zanosite. Bice toliko murije da neces moci ni nos da pomolis, a kamoli da prolazis motorom tuda.

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #3 poslato: Septembar 18, 2009, 01:12:07 posle podne »
Bice tu svasta.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #4 poslato: Septembar 18, 2009, 01:13:47 posle podne »
Tresla se gora rodio se miš

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #5 poslato: Septembar 18, 2009, 01:16:50 posle podne »
Mozda ko to zna.

xbajker

• Gost
« Odgovor #6 poslato: Septembar 18, 2009, 01:59:54 posle podne »
Ogorčenje u društvu je jako veliko ne radi se tu samo o navijačima i nacinalističkim pokretima već i o običnom stanovništvu. Jednostavno ljudi u srbiji to ne žele i to treba svima da je jasno. Vlast nije smela dugačije da uradi od želje naroda. Ovo što pokušavaju da predstave kao "ponos" je samo instruirana destabilizacija društva i skretanje pažnji sa gladi i bede našeg naroda. Završavamo škole posle kojih nemamo gde da radimo a oni brinu o nekom nastranim egzibiciononistima. Ne radi se tu samo o tome što će oni da šetaju ulicama nego što hoće preko hleba pogaču. U ustavu lepo stoji da svi građani Srbije imaju ista prava. Shodno tome i oni imaju ista prava kao i ostali, a ovde izlaze da bi bili viđeni radi se o čistom egzibicionizmu i uništavanju još ono malo moralnih vrednosti što nam je ostalo.

Što se mene tiče ja ove ljude smatram bolesnim jer izlaze da sebe blamiraju radi nečijih tuđih interesa.

Druga stvar koja ukazuje da je kod nas demokratija jednostrana ili ti nastrana  ;D je taj što kad se okupljaju organizacije koje žele da izraze nacionalni ponos ili se pore za rast nataliteta, bivaju proglašene fašističkim ili klerikalističkim i budu na neki način izvređane a kad se okupljaju razni bolesnici oni se bora za svoja prava i ako neko negoduje on ih odmah diskriminiše.

Žao mi je što nisam u mogućnosti da dođem na skup da im dam po dršku po glavi  >:D ali ako bude nešto slično kod nas organizovano mogu da računaju da će dobiti ono što su tražili ipak smo mi imali turke 500 godina ovde pa smo nešto i naučili >:D

Van mreže Bobysha

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #7 poslato: Septembar 18, 2009, 03:53:02 posle podne »
Ja moram malo da ...... al  ;D  sto vise ovih sto marsiraju vise devojaka ostaje nama normalnima   ;D ;D ;D

Van mreže mrle

• Profi Vozac
  • **
  • BORN TO BE MRLE

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Žena
« Odgovor #9 poslato: Septembar 19, 2009, 01:53:35 posle podne »
Xaxa, otkazana gej parada ;D
vise o tome na sledecem linku ;)
http://www.mtsmondo.com/news/world/text.php?vest=147217
Never ride faster than your angel can fly!

Van mreže Pop Milan

• Vozac
  • *
  • GSX-R1000K6
« Odgovor #10 poslato: Septembar 19, 2009, 02:14:09 posle podne »
 *506

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #11 poslato: Septembar 19, 2009, 04:41:58 posle podne »
 *20 *605 *605

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #12 poslato: Septembar 19, 2009, 04:43:24 posle podne »
 *605 *570 *605 *570 *22
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

xbajker

• Gost
« Odgovor #13 poslato: Septembar 19, 2009, 04:50:49 posle podne »
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *79 *565 *598 *600

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #14 poslato: Septembar 19, 2009, 04:54:48 posle podne »
 Mudro, inače bi bilo svašta  *61 *303 *305 *352 *582    *46 *46 *46

Van mreže Alexandar 666

• Profi Vozac
  • **
  • Suzuki M800 Intruder
« Odgovor #15 poslato: Septembar 19, 2009, 05:15:09 posle podne »
nasedate na te fore...:) kontam da su rekli da je otkazana da bi bilo sto manje guzve,da ovi sto oce da ih biju ne bi dosli....mada...:D
VOZI BRZO, ALI NE BRŽE OD TVOG AN

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #16 poslato: Septembar 19, 2009, 06:05:21 posle podne »
nasedate na te fore...:) kontam da su rekli da je otkazana da bi bilo sto manje guzve,da ovi sto oce da ih biju ne bi dosli....mada...:D
Ne moze to da se radi tako kao sto ti mislis
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #17 poslato: Septembar 19, 2009, 06:38:52 posle podne »
Ne moze to da se radi tako kao sto ti mislis

u ovoj pederskoj drzavi,sve je moguce...... ;D ;D ;D
SMEDEREVO SRBIJA

ICA FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #18 poslato: Septembar 19, 2009, 10:02:36 posle podne »
DEFINITIVNO  NAM  NISU  POTREBNI  TAKVI  EVROPSKI  STANDARDI!!!

I,HVALA  BOGU,NISMO  ZRELI  ZA  "ČUVENU  EVROPU".
           LIČNO,NEMAM NIŠTA PROTIV OSOBA RAZLIČITIH SEKSUALNIH SKLONOSTI,SVE DOK SE SVE DEŠAVA BEZ SUVIŠNOG EKSPONIRANJA,ODNOSNO SVE DOK NEČIJA INTIMA OSTAJE  U  ČETIRI  ZIDA.POŠTUJEM,KAO I VEĆINA STANOVNIKA NAŠE,JOŠ UVEK  ČISTE(ZA "NAPREDNE"-USTVARI"NAZADNE" EVROPLJANE  MI  SMO PRIMITIVNI !!!???PO TOM PITANJU) ,MENTALNO ZDRAVE SRBIJE,SVAČIJE SKLONOSTI I NASTRANOSTI.POŠTUJEM,SVE DOK ME NE UGROZE.DA  SU  DOZVOLILI  SRAMNU  PARADU,DIREKTNO BI  UTICALI NA MOJ RODITELJSKI AUTORITET(KO IM DAJE PRAVO?).

DAJTE  NAM  NEŠTO  LEPŠE OD TE  TOLIKO ČUVENE EVROPE!!!ILI NAM DAJTE UPUTSTVA,KAKO SOPSTVENIM KLINCIMA,KOJI SU NAVIKLI DA IM SE RODITELJI LJUBE,MAZE,OBOŽAVAJU...KAKO DA IH UBEDIMO DA SMO MI NORMALNI,KAD GOMILE NASTRANIH ,UZ BLAGOSLOV DRŽAVNIH INSTITUCIJA,RAZUZDANO PLJUJU OSNOVNE POSTULATE PRAVOSLAVLJA

UZ SVO POŠTOVANJE PRIPADNICIMA GAY POPULACIJE SRBIJE
                                            PORODICA  MILOŠEVIĆ

zodiac

• Gost
« Odgovor #19 poslato: Septembar 19, 2009, 10:45:53 posle podne »
Da su sve one silne pare koje su utrosili na lobiranje medija i uticajnih politicara i javnih radnika potrosili u dobrotvorne svrhe, vodili kampanju tokom citave godine time sto ce da pomazu nezbrinutoj deci, na primer, sledece godine bi imali tu jebenu paradu, i ne bi im bila potrebna policija. Sami gradjani bi ih stitili, jer se plemenitost nagradjuje, ma od koga dolazila. Ovako su utrosili lovu uludo, sem ako im to upravo nije bio i cilj, kako bi dobili JOS za trosenje od svojih mentora iz EU.

Bili su spremni da podmetnu par stotina napaljenih gej aktivista. Za vreme parade, ili posle nje, svejedno je, ta grupa nesrecnika dobije zesce batine, sto je sasvim izvesno. I onda dobiju paznju preko incidenata. Incidenata koje su sami izazvali, jer su svesni u kakvom drustvu zive i kakvim su pretnjama izlozeni, to su i sami izjavljivali vrlo priljezno.

Ona glupost sa paljenjem zastave je tek prica za sebe. Provokacija do daske, a kao, zelis da 97,5% stanovnista deli tvoje pravo na razlicitost, ili sta vec, da ih pridobijes da te tolerisu i uvazavaju? Kazem 97,5%, jer je ona budalastina o 10% populacije najobicnija peskirska podmetacina. Ja poznajem hiljadu ljudi, i NIJEDNOG pedera, pa cenim da je i ovih mojih 2,5% prilicno velikodusno. Dobijes ono sto si trazio, ovi hoce da izvedu zilione pandura na ulicu da te obezbedjuju, a ti onda najavis da ces da zapalis zastavu?

Srpsku? U sred Srbije? A trazis podrsku, hoces da te tolerisu i uvazavaju? Zajebi me tih prica.

Tada je i drzava resila da uskrati podrsku, ponudila smesnu alternativu, pa nista od parade. Zastava je bila previse. Ultimativna provokacija. Jebiga.

A narod kao narod. Mrzece ih vise nego ikad. I ko da ga krivi?

Bez imalo postovanja prema gej zajednici, jer su ili mnogo glupi, ili mnogo pokvareni,

Porodica Jovanovic ;D