E malo mi glupo što se mešam ali mislim da će vam ovo biti od pomoći. Mučio sam se godinama sa raznim proizvodjačima guma u smislu kvalitetne su preskupe jevtine loše.... i konačno odem kod Saleta iz Šabca kupim mišelin paver pilot (srpski prevod, da ne tražim sad tačan naziv

) i ponovo se rodim. Celim putem od Šabca do Smedereva sam bio skeptičan zbog datuma proizvodnje na gumama (prednja 2006, zadnja 2007), i još pozovem vulkanizera koji me dodatno uplaši sa nekim fosforom koji navodni ispari i guma se učvrsti i puca.....
Medjutim ovo nema blage veze sa životom, celo leto sam se vozio sa njima i to pod jakim režimom vožnje i nisu mrdnule ni na tren, nekoliko puta sam proveravao pritisak-nije mrdnuo, ravnomerno su se izlizale i to ništa brže nego nova iz prodavnice, nisu se pokidale sa strane na obodu, znači full extra guma za mene.
Prednja, zadnja guma u kompletu 110 evra- doduše bilo je nas troje i dobili smo popust na količinu, što i vama preporučujem da se udružite i kupite nekoliko guma, obavezno čovek da popust-šalje poštom, a po eni je najbolje lično da izaberete jer ima 4 puna hangara različitih dimenzija i proizvodjača, a dečko je bajker i član mk Čivija i poznaje detalje u smislu koliko veću ili manju gumu možeš da staviš na koju felnu...
063 1900 380