Korisničko ime
Lozinka
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Da nam tema ne ostari prevremeno..registrovan je još jedan vlasnik TDM-a.. verujem da će se uskoro raspisati u ovoj temi
Sta bi sa tim novim vlasnikom TDMa? Ljudi hocemo li neko druzenje ili cekamo protest?
aj sutra u NS bitje neko drustvance
ako vreme bude OK ja dolazim odma' posle ručka
Evo ja cu da te predlozim da budes predsednik TDM Srbija kluba....nije bog zna sta al bolje ista nego nista .
E moj prijatelju, izgleda ti glava sluzi za sisanje. TDM SRBIJA je filozofija za koju ti evidentno nemas sredstava za rasudjivanje i razmisljanje,
Aj nemojte i ovde da dižete tenzije i nemojte da unesete nikakva svađanja u ovu temu,nije za to,najlakše je zajebavat jedan drugog ajmo malo tolerancije i da se skupimo kako doliči to vozačima Tdm-a.Poz Arpad
Što je bilo bilo je i .To je taj duh što se traži Imao bi ja jedan predlog a to je Zlatibor 6 7 8 avgust,lepa vožnja lep predeo dobar skup otprilike svima ista kilometraža šta cenjeni Tdmaši misle.Poz Arpad
Ljudi Tdm leži u Kapatima samo tako sad smo bili za vikend u Rumuniji lele.TDA(tako dobar asfalt) + TDM(tako dobar motor)= UŽIVANCIJAPoz Drugari