Mart 29, 2026, 11:28:13 posle podne

Autor Tema: KAWA ili "zelena sekta"  (Pročitano 81524 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže FERDINAND

• Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
Odg: KAWA ili "zelena sekta"
« Odgovor #220 poslato: Decembar 04, 2009, 12:19:14 posle podne »
@ Rendi

Božo, uz dužno poštovanje tvojim godinama i iskustvu, priznaj da Kawu "bije rđav glas" baš od te GPZ 900 R i mašina koje su proistekle iz tog koncepta ( gliko ležajevi prve vodenjare, takozvana "roštilj serija".
Priznaj da je to bio avion za konkurenciju i da bi joj, zbog toga,  svako mogao da oprosti "bolesti" .
Ja bih kresao Klaudiju Šifer, pa da je, ne daj Bože, pet puta pozitivna na AIDS.  *3 *3 *3 *3 *3

Priznaj da si bio ponosan na Z1 R ( ja sam, svakako, bio ljubomoran na sve koji su ga jahali ) , na prvi futuristički motor, spravu ispred svoga vremena.   :o

Priznaj da si bio BAJA sa tim mašinama ( i sada si, ali je onda to bilo UH... )   8) , mnooogo veći nego kada si kupio onaj GVOZDENI motor Američke proizvodnje.

Sada i  desetak godina unazad, svari su malo drugačije... Kawe su doooobrano "pelcovane" i ne napaduju ih više virusi, bakterije i dječije bolesti.   *3 *3 *3

ZX 12 R može da pokvari SAMO idiot.   :icon_scratch:

Hajde da zavirimo u arhive OVLAŠTENIH servisa ... procentualno ( broj prodatih i broj onih na reklamaciji ) je najmanje Kawa... ko ne vjeruje - primam opklade. Jedno upozorenje - nikada nisam izgubio opkladu ( pitajte moju ženu )     :D :D :D

A znam ... POUZDANO... i kojih je najviše...   ;D ;D ;D
speed limit,ali taaaamo negdje...

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #221 poslato: Decembar 04, 2009, 03:13:31 posle podne »
ducati se ne racuna...to je 10 klasa iznad japanaca..:D
Jel ti to iz dugogodisnjeg iskustva ili ti je neko pricao.

Van mreže Bobysha

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #222 poslato: Decembar 04, 2009, 03:20:40 posle podne »
Italijani prave dobre aparate za espresso, za poslasticare, dobru pneumatiku ali nesto su u auto-moto svetu poprilicno nekvalitetni. Svaka cast za friziranje i izvlacenje konja ali te masine su totalno potrosene cak do prvog velikog servisa tj 30000km tako da je diskutabilno dal su Italijani bolji od japanaca.
  Pozzz

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #223 poslato: Decembar 04, 2009, 03:35:38 posle podne »
@ Rendi

Božo, uz dužno poštovanje tvojim godinama i iskustvu, priznaj da Kawu "bije rđav glas" baš od te GPZ 900 R i mašina koje su proistekle iz tog koncepta ( gliko ležajevi prve vodenjare, takozvana "roštilj serija".
Priznaj da je to bio avion za konkurenciju i da bi joj, zbog toga,  svako mogao da oprosti "bolesti" .
Ja bih kresao Klaudiju Šifer, pa da je, ne daj Bože, pet puta pozitivna na AIDS.  *3 *3 *3 *3 *3

Priznaj da si bio ponosan na Z1 R ( ja sam, svakako, bio ljubomoran na sve koji su ga jahali ) , na prvi futuristički motor, spravu ispred svoga vremena.   :o

Priznaj da si bio BAJA sa tim mašinama ( i sada si, ali je onda to bilo UH... )   8) , mnooogo veći nego kada si kupio onaj GVOZDENI motor Američke proizvodnje. Kada se pojavio GPZ 900 R priznajem kao da je pala atomska medju motorcikle, Mogao je ladno da ide 250km probano. Negativne strane prvih modela iz 1984 i 5 su bile sto se desavalo da se pregreju pa su ljudi stavljali prekidac za hladnjak. Na mom modelu iz 1990 to je bilo reseno i vec je imao neke delove kocionog sistema od ZZRa sto je bilo vrlo dobro.Priznajem da je i ZZR bio godinama najbrzi seriskimotor na svetu mada je dosta trosio. Takodje je Z1 1000 R bio jako dobar ali kad sam kupio Cbr 1000f od 136 ks shvatio sam sta je fotelja koja juri a koci besprekorno. Ida ne duzim Kawa je dobra ali ne toliko koliko je Rade hvali.

Sada i  desetak godina unazad, svari su malo drugačije... Kawe su doooobrano "pelcovane" i ne napaduju ih više virusi, bakterije i dječije bolesti.   *3 *3 *3

Hajde da zavirimo u arhive OVLAŠTENIH servisa ... procentualno ( broj prodatih i broj onih na reklamaciji ) je najmanje Kawa... ko ne vjeruje - primam opklade. Jedno upozorenje - nikada nisam izgubio opkladu ( pitajte moju ženu )     :D :D :D

Van mreže marko82

• Suvozac
  • *
« Odgovor #224 poslato: Decembar 04, 2009, 03:55:25 posle podne »
@ Rendi

Priznaj da si bio BAJA sa tim mašinama ( i sada si, ali je onda to bilo UH... )   8) , mnooogo veći nego kada si kupio onaj GVOZDENI motor Američke proizvodnje.

Majstore svaka cast ovo je istina ziva a ko ne veruje neka proveri  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Van mreže Alexandar 666

• Profi Vozac
  • **
  • Suzuki M800 Intruder
« Odgovor #225 poslato: Decembar 04, 2009, 03:59:01 posle podne »
Jel ti to iz dugogodisnjeg iskustva ili ti je neko pricao.
pa,sigurno nije iz iskustwa...:) pricali mi ljudi koji su vozili,possto sam hteo da uzmem monstera...neko kaze da je ducati losa masina,da po kisi ne smes da sednes da ga vozis,pokvasi se instalacija i gotovo,delovi skupi ko sam djavo itd... a dok drugi kazu da nisu imali problema i da je ducati jako dobar ,ni slican japancu nego mnogo bolji...ista prica i za kawasaki,neki kazu da je shit,dok ga drugi hvale,naravno iskusni bajkeri...znam ljude koji woze kawe i bez ikakvih problema kwarova....eto znam jednog, lika caletow drug, ima je kawasaki zx750. swaki motosusret turiranje i pucanje iz auspuha,znacu top mu se usija,motor pregrejan,znaci turira i puca dok se motor ne ugasi koliko se pregreje, i tako non stop,i ewo posle ne znam koliko vremena je uspeo da ga unisti,pukla klipnjaca i klip...zimi je motor palio ko metak,stoje honda cbr 1000 f i zx750 honda kja je serwisirana redowno znaci swe u fullu sto bi se reklo :D,nece da upali,kawasaki iz druge upalio,a na kawasu ne znam dal je i jedan serwis uradjen...ima drug snimak na fonu kad taj lik puca + usijani top ako  uspem da prebacim i uploadujem na net postavicu...msm dug je put predamnom,tako da cu moci posle ko zna koliko predjenih KM i promenjenih motora  da pricam sa wama o iskustwu...:)
VOZI BRZO, ALI NE BRŽE OD TVOG AN

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #226 poslato: Decembar 04, 2009, 04:03:41 posle podne »
@ Rendi

Kada se pojavio GPZ 900 R priznajem kao da je pala atomska medju motorcikle, Mogao je ladno da ide 250km probano. Negativne strane prvih modela iz 1984 i 5 su bile sto se desavalo da se pregreju pa su ljudi stavljali prekidac za hladnjak. Na mom modelu iz 1990 to je bilo reseno i vec je imao neke delove kocionog sistema od ZZRa sto je bilo vrlo dobro.Priznajem da je i ZZR bio godinama najbrzi seriskimotor na svetu mada je dosta trosio. Takodje je Z1 1000 R bio jako dobar ali kad sam kupio Cbr 1000f od 136 ks shvatio sam sta je fotelja koja juri a koci besprekorno. Ida ne duzim Kawa je dobra ali ne toliko koliko je Rade hvali.

Van mreže Alexandar 666

• Profi Vozac
  • **
  • Suzuki M800 Intruder
« Odgovor #227 poslato: Decembar 04, 2009, 04:05:00 posle podne »
sto se ne vide postovi?

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #228 poslato: Decembar 04, 2009, 04:05:13 posle podne »
Kada se pojavio GPZ 900 R priznajem kao da je pala atomska medju motorcikle, Mogao je ladno da ide 250km probano. Negativne strane prvih modela iz 1984 i 5 su bile sto se desavalo da se pregreju pa su ljudi stavljali prekidac za hladnjak. Na mom modelu iz 1990 to je bilo reseno i vec je imao neke delove kocionog sistema od ZZRa sto je bilo vrlo dobro.Priznajem da je i ZZR bio godinama najbrzi seriskimotor na svetu mada je dosta trosio. Takodje je Z1 1000 R bio jako dobar ali kad sam kupio Cbr 1000f od 136 ks shvatio sam sta je fotelja koja juri a koci besprekorno. Ida ne duzim Kawa je dobra ali ne toliko koliko je Rade hvali.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #229 poslato: Decembar 04, 2009, 04:14:31 posle podne »
Italijani prave dobre aparate za espresso, za poslasticare, dobru pneumatiku ali nesto su u auto-moto svetu poprilicno nekvalitetni. Svaka cast za friziranje i izvlacenje konja ali te masine su totalno potrosene cak do prvog velikog servisa tj 30000km tako da je diskutabilno dal su Italijani bolji od japanaca.
  Pozzz
zanimljivo :D sedi vozi odredjeno vreme pa onda prokomentarisi :D :D :D

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #230 poslato: Decembar 04, 2009, 04:20:21 posle podne »
pa,sigurno nije iz iskustwa...:) pricali mi ljudi koji su vozili,possto sam hteo da uzmem monstera...neko kaze da je ducati losa masina,da po kisi ne smes da sednes da ga vozis,pokvasi se instalacija i gotovo,delovi skupi ko sam djavo itd... a dok drugi kazu da nisu imali problema i da je ducati jako dobar ,ni slican japancu nego mnogo bolji...ista prica i za kawasaki,neki kazu da je shit,dok ga drugi hvale,naravno iskusni bajkeri...znam ljude koji woze kawe i bez ikakvih problema kwarova....eto znam jednog, lika caletow drug, ima je kawasaki zx750. swaki motosusret turiranje i pucanje iz auspuha,znacu top mu se usija,motor pregrejan,znaci turira i puca dok se motor ne ugasi koliko se pregreje, i tako non stop,i ewo posle ne znam koliko vremena je uspeo da ga unisti,pukla klipnjaca i klip...zimi je motor palio ko metak,stoje honda cbr 1000 f i zx750 honda kja je serwisirana redowno znaci swe u fullu sto bi se reklo :D,nece da upali,kawasaki iz druge upalio,a na kawasu ne znam dal je i jedan serwis uradjen...ima drug snimak na fonu kad taj lik puca + usijani top ako  uspem da prebacim i uploadujem na net postavicu...msm dug je put predamnom,tako da cu moci posle ko zna koliko predjenih KM i promenjenih motora  da pricam sa wama o iskustwu...:)
ja vozio monstera sunce kisa isto :D imo 916 ful motor jedino nije za grad prejak je lud ma blesav :D sto se tice trapova kocnica i ...... ni jedan japanski motorcikl nemoze vodu da mu donese :D :D :D

Van mreže Alexandar 666

• Profi Vozac
  • **
  • Suzuki M800 Intruder
« Odgovor #231 poslato: Decembar 04, 2009, 04:24:54 posle podne »
ja vozio monstera sunce kisa isto :D imo 916 ful motor jedino nije za grad prejak je lud ma blesav :D sto se tice trapova kocnica i ...... ni jedan japanski motorcikl nemoze vodu da mu donese :D :D :D
pa znam lika koji je wozio ducati 1098 kaze da je motor brutalan,znaci 10 klasa iznad japanca,potpuno druga prica,al lik ima iskustva, morao je da ga proda zbog nedostatka finansija,inache kaze da ga ne bi nikad menjao...   ewo lepotana bivseg...:D

Van mreže marko82

• Suvozac
  • *
« Odgovor #232 poslato: Decembar 04, 2009, 04:42:37 posle podne »

Van mreže Bobysha

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #233 poslato: Decembar 04, 2009, 07:27:37 posle podne »
zanimljivo :D sedi vozi odredjeno vreme pa onda prokomentarisi :D :D :D
Ja saranio 90-ih dva nova italijanska motora i jednu alfu 155 tako da smatram da imam dovoljno iskustva da o tome mogu bar da komentarisem a dva polovna japanca sam vozio i oba su otisla u slicnom stanju kao kad sam ih uzeo.
 Doduse servis za italijane je bio nemoguc u to vreme...
 Pa ako cemo bas o iskustvu pisi na pp.
pozzz

Van mreže bucow

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #234 poslato: Decembar 04, 2009, 08:07:17 posle podne »

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #235 poslato: Decembar 04, 2009, 09:45:14 posle podne »
Kawina "šestica" jede ostalu  konkurenciju u svojoj klasi...
I poneku "hiljadu"...  ;D

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #236 poslato: Decembar 04, 2009, 09:55:17 posle podne »

Zeleno... samo za ljubitelje...  ;D  ima i veća slidža za desktop... možda se Ivti dopadne...  :P ;D

Van mreže Bobysha

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #237 poslato: Decembar 04, 2009, 10:15:55 posle podne »
Zeleno... samo za ljubitelje...  ;D  ima i veća slidža za desktop... možda se Ivti dopadne...  :P ;D

*68

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #238 poslato: Decembar 10, 2009, 11:25:47 posle podne »
 Rifresh...  ;D

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker