Sad sam prvi put procitao tekst. Nije to tako strasno. Zena je pokusala da nas podeli i donekle uspela u tome. Dakle BJB je dobar a svi ostali su manje dobri, losi i jako losi. Kao i sve ostalo ni ovaj tekst nije pao s neba. Narucen je. Po meni nije dobro napisan. Generalno ce doneti vise stete nego koristi - svima nama. Bez obzira za koje pleme jahali...
Onaj sto nam sece put nema pojma ko je ispod kacige. Onaj sto bi na semaforu da bude brzi, ne zna da sam komsijin sin. Ne vidi me od kacige. Onaj sto bi da se ukljuci preko pune linije i vidi moj far (dugo svetlo) ne zna dal sam na skuteru il na Hayabusi nit ga boli retrovizor za to.
E, al kad se "zakucamo" u slepca, valjda od udarca, dodje mu iz dupeta u glavu pa pocne da razmislja.... Tada je kasno.
Okrivili su nas za sve. Odgovorno tvrdim da su vozaci cetvorotockasa krivi za saobracajnu nezgodu u 85% slucajeva.
Njihovo neznanje je razlog. Ne gledaju retrovizore... Lose procenjuju brzinu motora, a za to su opet krive pausalne procene policajaca i novinara - kazu: -"Isao je 150km/h i leteo 25 metara..." - Toliko se leti sa 60km/h... Puno ljudi moze da opise svoj udes i da potvrdi ovo sto napisah..
E, al cemu sve ovo?
Istina se mora objaviti. Na sva zvona! To sto postoji ocigledna mrznja bjb-a i MAS-a je samo otezavajuca okolnost. Nisam se petljao u istorijski slucaj utvrdjivanja ko je stariji - kokos ili jaje, pa necu ni u odnos bjb-a i MAS-a. Jedino bih ovim pisanjem zeleo da vam skrenem paznju na ozbiljnost situacije. Izgibosmo ki Vlasi na ringispil.... Pobise nas ko glinene golubove.
Takmicenja tipa ko ce vise motora da skupi i povede u voznju ( zajednicku - mos misliti...) je zapravo projektovanje onoga sto sledi. Bicemo sigurni samo u koloni i u pratnji policije dok se i tu ne nadje strucnjak i uleti u kolonu i pobije nas ...... desetak... dvadesetak... Usamljene jahace ce rokati kao komarce.
Ova tema bi po mom skromnom misljenju morala biti primarna. U ovome moramo svi ucestvovati.
Menjaju zakon

.... Pa to je zbog skole koju su zavrsili

. Naravno da su promasili temu al niko im nije rekao!!!!!!!! Pa ajde da im kazemo. Automobil auto skole mi na Banjici sece put!!! Kandidat za vozaca vozi a instruktor ga uci (valjda). Ukljucuje se sa sporednog na glavni put i sece punu liniju

... i ko je kriv? Motorista...pisu novine. Dok dokazes istinu prodje puno vremena a narod je vec cuo i procitao u medijima da je motorista krivac - i taj a i svi drugi su unapred krivi. O opisu bajkera kao masnih, prljavih, ruznih, nasilnih i sta ja znam - valjda ljudi, ne treba trositi reci. Puno gluposti pise u tom tekstu. Mora se objaviti tekst koji afirmise bajkere. TV emisija sa istom temom. Svako od nas, sa bilo kakvom vezom i vezicom u medijima bi morao da "lobira". Ako svako ponese po jedan kamen - prenesmo planinu za cas

. Mislite o tome...