Mart 31, 2026, 09:18:22 pre podne

Autor Tema: Prva nezvanicna verzija kalendara skupova i zurki za 2010. godinu  (Pročitano 13938 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
Odg: Prva nezvanicna verzija kalendara skupova i zurki za 2010. godinu
« Odgovor #20 poslato: Novembar 17, 2009, 10:30:33 posle podne »
To moze biti samo ako napustis MAS. Postoje Statut i Pravilnik koji je vecina izglasala i u njemu sve lepo pise. Ta jajarenja i izvor prihoda tebi i slicnima mene licno ne interesuje kao i vecinu ovde prisutnih. Sto si glasao ako se ne pridrzavas?!?
Isto tako, licno bih voleo da uzmes termin negde u Julu ili Avgustu pa da vidim koliko bi te stvarno ljudi ISPOSTOVALO, nego ti je bitno da budes prvi.
to je DUGOGODISNJI TRUD :D :D :D

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #21 poslato: Novembar 17, 2009, 10:32:08 posle podne »
Gresis brate Sveto ja ne padam pod uticaj nikoga i ja sam svoj covek ti si poceo da miniras sve i pocinjes da pises nesto sto samo tebi odgovara,to da li sam ja moderator ili ne to nema veze sa ovim sto sam ti napisao,ja sam se samo borio kao i nekolicina nas da ovaj forum opstane,a to cu ti reci i u lice kada te vidim,nema veza da li sam ja moderator ili obican clan ili niko i nesta. ;D
na ovakav nacin sa bezobraznim pisanjem.......

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #22 poslato: Novembar 17, 2009, 10:35:50 posle podne »
Tvoje misljenje tvoja stvar,nista uvredljivo. ;D
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #23 poslato: Novembar 17, 2009, 10:38:32 posle podne »
Sta mislis ako sam ja moderator da nemogu da popijem BAN ili tome slicno ???ako tako mislis kresis.
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #24 poslato: Novembar 17, 2009, 10:53:17 posle podne »
par hiljada bajkera je u srbiji 4-5 coveka ne dizu bunu ;)

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #25 poslato: Novembar 17, 2009, 11:13:49 posle podne »
Celavi koj ti je ...,sta tebi sve fali zinula ti bulja za kintu.
Ne bih se slozio sa tobom ovo u vezi kinte veruj mi na skupu ko je zaradio taj kao da je dobio loto .Raspitaj se ako hoce iskreno da ti kazu organizatori svih ovogodisnjih susreta kako su prosli. Sve je to brate sica i to pod uslovom da imas lepo vreme i dobru posetu a i da zaradis nesto koje su to pare za najmanje mesec dana priprema i za tri dana i noci ne spavanja .Troskovi su da se us.... dok sve se poplati nekad se ostane i u minusu .Skupovi se prave i zbog nekih drugih razloga a to su .Kao godisnja slava kluba, pritisak iz doticnog grada ili sela svejedno i afirmacije kluba u doticnom gradu. Popularizacije motorista u tom mestu itd. Prema tome pitaj molim te kako prolaze organizatori pa daj sud o tome.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #26 poslato: Novembar 17, 2009, 11:31:44 posle podne »
Ne bih se slozio sa tobom ovo u vezi kinte veruj mi na skupu ko je zaradio taj kao da je dobio loto .Raspitaj se ako hoce iskreno da ti kazu organizatori svih ovogodisnjih susreta kako su prosli. Sve je to brate sica i to pod uslovom da imas lepo vreme i dobru posetu a i da zaradis nesto koje su to pare za najmanje mesec dana priprema i za tri dana i noci ne spavanja .Troskovi su da se us.... dok sve se poplati nekad se ostane i u minusu .Skupovi se prave i zbog nekih drugih razloga a to su .Kao godisnja slava kluba, pritisak iz doticnog grada ili sela svejedno i afirmacije kluba u doticnom gradu. Popularizacije motorista u tom mestu itd. Prema tome pitaj molim te kako prolaze organizatori pa daj sud o tome.
moracu da se nadovezem rendi na tvoju pricu. ti si bio u odboru MASa kad si mogoao da uzmes profi binu za     dz,nisi iz prostog razloga jer si ustupio mladjem klubu da ne bi propao skup! To kad neki ljudi shvate onda ce naj verovatnije biti bolje ;)ne kapiraju koja je to obaveza ali shvati ce ko proba!

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #27 poslato: Novembar 18, 2009, 12:03:46 pre podne »
Sveto mislio sam na PP da ti se javim ali ovo hocu da procitaju i drugi.Moj ti je savet koji ne mras da prihvatis,da ne bi vise bilo prepirke sa clanovima foruma i clanovima Mas a lepo istupis sa svojim klubom iz njega i da brate pravis skup ili zurku kad to budes hteo i kako budes hteo. Nemoj da nasedas na price kao niko ili ce ti malo ljudi doci na susret i ne macuj se vise sa ljudima vec uradi to .Tebi je tvrdjava uvek bila puna pa ne vidim razlog da ne bi i u nekom narednom periodu.Pogotovu kad pravis prvi skup u sezoni. Sve ti ovo govorim iz licnog iskustva a zasto. Zbog toga sto sam 2008 god. na skupu imao samo 1o motorista iz Mas a i pored toga sto sam bio u toj organizaciji u 2009 godini kad vise nisam bio clan imao sam samo 5 klubskih predstavnika Mas a od 1500 registrovanih motora na ulazu. Pametnom coveku ne treba mnogo da izvuce neke zakljucke iz svega ovoga. Da me ne bi neko krivo shvatio uopste ne krivim MAS kao organizaciju nego ponasanje ljudi kod kojih sam po 10,15 godina stalno na skupovima a koji nisu mogli da mi uzvrate posete makar jednom u 3 godine.Tvrdim ti da ces licnim pozivom na telefon da animiras makar 300 ljudi da ti dodju pa ne vidim razlog da se pripucavas sa svim i svakim na forumu i sa ovom organizacijom. Ne zaboravi da svaki motosusret ima svoju publiku samo lepo vreme i poseta je tu. Sve ti ovo govorim sa dozom gorcine u sebi jer meni nikad nije znacio broj motora na skupu koliko mi je znacilo da mi dodju ljudi kod kojih sam rado odlazio i pored toga sto su moje relacije najduze od 90% bajkera.Napominjem da ovi mladji znaju da imam oko 200 zahvalnica sa susreta u zemlji i inostranstvu i desetak pehara sa susreta i relija po svetu.Ovo kazem ne da bi se pohvalio vec da se neki moji stari drugovi postide a oni ce se prepoznati.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #28 poslato: Novembar 18, 2009, 01:21:15 pre podne »
Sveto mislio sam na PP da ti se javim ali ovo hocu da procitaju i drugi.Moj ti je savet koji ne mras da prihvatis,da ne bi vise bilo prepirke sa clanovima foruma i clanovima Mas a lepo istupis sa svojim klubom iz njega i da brate pravis skup ili zurku kad to budes hteo i kako budes hteo. Nemoj da nasedas na price kao niko ili ce ti malo ljudi doci na susret i ne macuj se vise sa ljudima vec uradi to .Tebi je tvrdjava uvek bila puna pa ne vidim razlog da ne bi i u nekom narednom periodu.Pogotovu kad pravis prvi skup u sezoni. Sve ti ovo govorim iz licnog iskustva a zasto. Zbog toga sto sam 2008 god. na skupu imao samo 1o motorista iz Mas a i pored toga sto sam bio u toj organizaciji u 2009 godini kad vise nisam bio clan imao sam samo 5 klubskih predstavnika Mas a od 1500 registrovanih motora na ulazu. Pametnom coveku ne treba mnogo da izvuce neke zakljucke iz svega ovoga. Da me ne bi neko krivo shvatio uopste ne krivim MAS kao organizaciju nego ponasanje ljudi kod kojih sam po 10,15 godina stalno na skupovima a koji nisu mogli da mi uzvrate posete makar jednom u 3 godine.Tvrdim ti da ces licnim pozivom na telefon da animiras makar 300 ljudi da ti dodju pa ne vidim razlog da se pripucavas sa svim i svakim na forumu i sa ovom organizacijom. Ne zaboravi da svaki motosusret ima svoju publiku samo lepo vreme i poseta je tu. Sve ti ovo govorim sa dozom gorcine u sebi jer meni nikad nije znacio broj motora na skupu koliko mi je znacilo da mi dodju ljudi kod kojih sam rado odlazio i pored toga sto su moje relacije najduze od 90% bajkera.Napominjem da ovi mladji znaju da imam oko 200 zahvalnica sa susreta u zemlji i inostranstvu i desetak pehara sa susreta i relija po svetu.Ovo kazem ne da bi se pohvalio vec da se neki moji stari drugovi postide a oni ce se prepoznati.
Hvala rendi razmotricu sa mojim clanovima tvoje izjasnjenje.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #29 poslato: Novembar 18, 2009, 01:49:19 pre podne »
Sta mislis ako sam ja moderator da nemogu da popijem BAN ili tome slicno ???ako tako mislis kresis.

samobanuj se kume
« Poslednja izmena: Novembar 18, 2009, 08:21:32 pre podne od strane Ivta »

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #30 poslato: Novembar 19, 2009, 12:43:00 posle podne »
*200 *200 *600 *600 ;) ;) :D :D

Van mreže KAWASAKI ZR 500 A

• Vozac
  • *
  • Motor,Vespa ET4 125ccm,predhodno KAWASAKI ZR 500 A
« Odgovor #31 poslato: Novembar 19, 2009, 10:59:37 posle podne »
ne bih da se uplicem jer vidim da je vecina ljudi koji polemisu i bila na skupstini pa znaju o cemu se radi...meni a verovatno i drugima koji to gledaju sa strane a licno nisu ucestvovali verovatno malo cudno izgleda...do juce ste bre bili o.k. isli jedni drugima hvalili jedni druge imate na forumi i zajednicke slike a sada ovo...
slazem se sa Rendijem 100% Stevo pravila ne postoje da bi se krsila pogotovu ako je vecina to izglasala a jos vise ako si i sam glasao za to...postoje skupovi koji su sasvim dobro prihvaceni i poseceni a da nisu u organizaciji MAS-a pa licno si dolazio na neke, a cak se o istima i pisalo ovde iako nisu u MAS-u
Svi ljudi kojima si bio u gostima licno ili neko od tvojih ce ti doci i na takav skup...bice i pica i jele i svega pa cak moze i da se zaradi kinta ako se lepo odradi posao...
Ali ako je dogovoreno kako je napisano neka tako i ostane a ti najbolje znas sta ces...
Mislim da je naojbolje spustiti loptu i ne komentarisati dalje da se ljudi medjusobno ne bi jos vise posvadjali a stvarno vecinu od njih znam sa skupova sto licno sto iz vidjenja i znam da su cinili lepu i veselu ekipu na svim skupovima na kojima sam bio prisutan...

pozdav svima

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #32 poslato: Novembar 20, 2009, 12:56:51 pre podne »
 ;)
« Poslednja izmena: Novembar 23, 2009, 04:58:05 posle podne od strane Sveta SD »

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #33 poslato: Novembar 20, 2009, 05:19:38 posle podne »
Posto se ovde prica o "Prva nezvanicna verzija kalendara skupova i zurki za 2010. godinu" zanima me sledce:
da li ce moci i ove godine da termin dobilju klubovi koji nisu registrovani (mislim na ono nemaju ziro racun i pecat i to..) ???
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #34 poslato: Novembar 20, 2009, 07:35:16 posle podne »
U zvanicnom kalendaru MAS-a, koji se objavljuje po sajtovima i casopisima u zemlji i inostranstvu, mogu biti samo klubovi koji su clanovi MAS-a. A po Pravilniku MAS-a klub koji se uclanjuje u MAS prve godine pravi zurku a naredne, ako je zurka dobro organizovana, stice pravo za organizaciju skupa.
P.S. PRAVILNIK MAS-a imas ovde na sajtu pa ga procitaj i sve ce biti jasno.

Van mreže KAWASAKI ZR 500 A

• Vozac
  • *
  • Motor,Vespa ET4 125ccm,predhodno KAWASAKI ZR 500 A
« Odgovor #35 poslato: Novembar 20, 2009, 11:58:23 posle podne »
lepo receno ja nisam steva ja sam sveta! MAS postoji ovde da bi se udruzili a ne DA SE BIJEMO MEDJUSOBNO ;)

izvini Sveto moja greska prilikom kucanja...

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #36 poslato: Novembar 21, 2009, 08:58:06 pre podne »
izvini Sveto moja greska prilikom kucanja...
ma samo opusteno ;) :D

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #37 poslato: Novembar 23, 2009, 11:14:06 pre podne »
 Biti predsednik ili izaci...?
 Pitanje je sad...?

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #38 poslato: Novembar 23, 2009, 11:52:11 pre podne »
predsednik..........cega ;D ;D ;D ;D ;D
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #39 poslato: Novembar 23, 2009, 07:45:13 posle podne »
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"