Mart 30, 2026, 07:45:56 posle podne

Autor Tema: SUZUKI forever  (Pročitano 48109 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: SUZUKI forever
« Odgovor #180 poslato: Maj 21, 2010, 12:37:46 posle podne »
xaxaxaxaxa ova ti dobra za komšisku decu.
I kosilica za travu kawasaku prolupa kad je opteretiš, a kamoli moped :)

Van mreže top warriors

• Moto Manijak
« Odgovor #181 poslato: Maj 21, 2010, 12:40:50 posle podne »
xaxaxaxaxa ova ti dobra za komšisku decu.
I kosilica za travu kawasaku prolupa kad je opteretiš, a kamoli moped :)

ja rekoh vec  covek koji zna znanje  ;) ;)
MK WARRIORS SERBIA

SsnMarko

• Gost
« Odgovor #182 poslato: Maj 21, 2010, 01:02:44 posle podne »
Ne kazu dzabe majstori " Da nema Kawe, mi bi crkli od gladi "  ;)

Van mreže FERDINAND

• Moto Manijak
« Odgovor #183 poslato: Maj 21, 2010, 03:25:01 posle podne »
Ukupan broj glasova: 164

U koliko para da poguramo da svi sa foruma glasaju, Suzuki bi bio na prvom mestu??  *304

Eto šta vi znate ... pare, mito, korupcija  ;D ;D  :police: :police:
speed limit,ali taaaamo negdje...

SsnMarko

• Gost
« Odgovor #184 poslato: Maj 21, 2010, 03:29:37 posle podne »
Znas kako kazu: Razlika izmedju dobrog i loseg je stvar ukusa. Ko ne zna da proceni, neka gleda vecinu, a vecina je rekla svoje...  :)

A nisam mislio da tako poguramo  ;D, Suzuki Fans igraju samo na posteno...

Honda Accord

• Gost
« Odgovor #185 poslato: Maj 22, 2010, 12:41:24 posle podne »
Evo, da se i ja javim u ovoj temi, kao jos jedan veliki ljubitelj Suzuki motorcikala! :) Na ovogodisnjem Motopassion-u, najvise vremena sam proveo upravo na Suzuki standu i to najvise kod GSX-R-a 600! :) :)
Ako sve bude teklo po planu, ove godine uzimam Gixxer-a 600/750 K6/K7! :)

Pozz.

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #186 poslato: Maj 22, 2010, 12:54:19 posle podne »
Da reagujem dna neke odgovore ovde...A bez namere da se povede polemika...
Honda najbolja? Suzuki najbolji? Yamaha pravi pojacala?Bmw najkvalitetniji?Kawa pravi gvozdje?
Nema najbolje firme koja pravi najbolje motore.Postoji samo dobro konstruisan i lose konstruisan bajk.Honda je imala gresaka uhajjjjj....Kao i ostali na kraju krajeva...Imam Hondu i znam to.A imam i Suzuki.dl650 odlicno pogodjen bajk a dl1000 lose "pogodjen" bajk.Sve je to od modela do modela a ne do firme.
Inace svaka cast na postavljanju tema i na nacinu kako je odradjena.Obogatio si forum za jednu novu temu.
ps.vidim da volis gsxr-a.I ja.... ;D Najelasticniji agregat u klasi 1000.U petoj nije u crvenom a ide 300.Sesta mu ne treba.R1 jedva u 6-oj u crvenom dogura.Gikser je tata u toj klasi.
SUPER TEŠKA DOŽIVOTNO :)
MIXED MARTIAL ARTS.....GENERACIJA 1972.

http://picasaweb.google.com/112617047077522863095/MEMENTOMORI?authkey=Gv1sRgCPrTzu7Z0NPC8wE#

Honda Accord

• Gost
« Odgovor #187 poslato: Maj 22, 2010, 01:24:37 posle podne »
Naravno da uvek treba gledati konkretan model motorcikla jedne firme i onda uporediti sa ostalim motorima iz te klase. Ali svako od nas ima neku marku, koja mu je iz odredjenih razloga najbliza srcu! :) Da li zbog najveceg broja kultnih modela koje je ta firma izbacila, da li zbog pouzdanosti i izdrzljivosti bez premca, da li zbog odlicnog odnosa ulozeno/dobijeno, svako ima favorita kada su marke motora u pitanju! :) Ja moram reci, da mi je trenutno, najomiljenija marka Suzuki! :) Ali, obozavam i Hondu i Yamahu, sto se moze videti i iz mog potpisa. Vazno je da je made in Japan. :) ;D

Pozz.
« Poslednja izmena: Maj 22, 2010, 01:43:43 posle podne od strane Honda Accord »

Van mreže Charuga

• Dobar Vozac
  • **
  • ZX-10R
« Odgovor #188 poslato: Maj 22, 2010, 04:02:32 posle podne »
Poceo sam pojedine forume da posecujem da bih se slatko nasmejao......necu ulaziti u polemiku o kojoj ocito za skoro 40 god. na motoru nisam nista naucio......
Ja sam mislio da neke razlike mogu da primete samo vrhunski vozaci na stazama...ali ocito je da ce sve ozbiljnije firme morati da prebace kompletan program testiranja kod nas posto imamo najeminentnije strucnjake...a cuvena staza Palata Albanije - Slavija vazi za najkompententniju sto se tice snage izdrzljivosti i ponasanja u krivini....

*508

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #189 poslato: Maj 22, 2010, 05:34:31 posle podne »
Naravno da uvek treba gledati konkretan model motorcikla jedne firme i onda uporediti sa ostalim motorima iz te klase. Ali svako od nas ima neku marku, koja mu je iz odredjenih razloga najbliza srcu! :) Da li zbog najveceg broja kultnih modela koje je ta firma izbacila, da li zbog pouzdanosti i izdrzljivosti bez premca, da li zbog odlicnog odnosa ulozeno/dobijeno, svako ima favorita kada su marke motora u pitanju! :) Ja moram reci, da mi je trenutno, najomiljenija marka Suzuki! :) Ali, obozavam i Hondu i Yamahu, sto se moze videti i iz mog potpisa. Vazno je da je made in Japan. :) ;D

Pozz.
Naravno. ;)
« Poslednja izmena: Maj 22, 2010, 05:52:13 posle podne od strane MILJAN »

http://picasaweb.google.com/112617047077522863095/MEMENTOMORI?authkey=Gv1sRgCPrTzu7Z0NPC8wE#

• Ultimate Biker
« Odgovor #190 poslato: Maj 22, 2010, 06:48:07 posle podne »
Citat: Honda

Pozz.
*300 *300 *300 *300 *300 *300 *300 *300 *300 *300

• Ultimate Biker
« Odgovor #191 poslato: Maj 22, 2010, 06:50:04 posle podne »
Poceo sam pojedine forume da posecujem da bih se slatko nasmejao......necu ulaziti u polemiku o kojoj ocito za skoro 40 god. na motoru nisam nista naucio......
Ja sam mislio da neke razlike mogu da primete samo vrhunski vozaci na stazama...ali ocito je da ce sve ozbiljnije firme morati da prebace kompletan program testiranja kod nas posto imamo najeminentnije strucnjake...a cuvena staza Palata Albanije - Slavija vazi za najkompententniju sto se tice snage izdrzljivosti i ponasanja u krivini....

*508

reko ti Guta Brijac da nemas poma  ;)

Van mreže Charuga

• Dobar Vozac
  • **
  • ZX-10R
« Odgovor #192 poslato: Maj 22, 2010, 07:39:34 posle podne »
reko ti Guta Brijac da nemas poma  ;)

Reci mom bratu da sam opet poceo da treniram....ako ga neko dira neka zove :) *60

Honda Accord

• Gost
« Odgovor #193 poslato: Maj 22, 2010, 09:51:40 posle podne »
@MILJAN

Zaista je brutalna mashina ovaj Gixxer 1000 K7! :) Covek mora da ima mnooogo iskustva da bi takav motor mogao da vozi (ne da upravlja, da vozi :) ).

@Ivta

Hvala druze! :)

Svaka cast za ovu temu, jako dobro uradjen pregled Suzuki modela kroz istoriju. :) Od bicikla sa motorom, do vrhunske R 'iljadarke. Japanci su neverovatan narod. Svaka im cast!

Pozz.

Van mreže Charuga

• Dobar Vozac
  • **
  • ZX-10R
« Odgovor #194 poslato: Maj 22, 2010, 10:23:21 posle podne »
Test 1000 za 2010...MOTORRAD

Najveca brzina (STVARNA) Suza novi model  292 km/h                  - ZX-10 295 km/h
Ubrzanje od 0-250 ....       Suza novi model  12,9 sec                    - ZX-10 11,7 sec
Kocenje od 250-0  ....        Suza novi model   263 metra ili 9,2 m/s - ZX-10 233 metra ili 10,4 m/s

Ovo nisam ja merio nego merni uredjaji najcenjenijih evropskih moto casopisa......

Za nas obicne smrtnike ovo nije bas previse bitno osim mozda onih 30 metara zaustavnog prostora razlike sa 250-0.
« Poslednja izmena: Maj 23, 2010, 09:58:36 pre podne od strane Charuga »

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #195 poslato: Maj 22, 2010, 10:31:33 posle podne »
@MILJAN

Zaista je brutalna mashina ovaj Gixxer 1000 K7! :) Covek mora da ima mnooogo iskustva da bi takav motor mogao da vozi (ne da upravlja, da vozi :) ).

Ima jedan covek na Zlatiboru koji ga vozi na liniji smrti. ;) (preko 200 u krivinama)

Snimak je los ali vredi pogledati.La cahoness grande...
E a Dado nije ziv vise. :-[Evo snimka na zeznutoj deonici

Van mreže Charuga

• Dobar Vozac
  • **
  • ZX-10R
« Odgovor #196 poslato: Maj 22, 2010, 10:59:24 posle podne »
Izlisno je pricati o umecu ovih vozaca.....samo neznam koliko Vi imate godina ako se odusevljavate tako necim.....mislite li da to treba da bude uzor mladim vozacima.....dali je ova asocijacija napravljena da bi se propagirao sto brzi put u vecnost.....
Uozbiljite se malo , vozite u skladu sa putem i mogucnostima...ne izazivajte sudbinu i nemojte da pljujete po ovoj ili onoj firmi...sve sam ih imao i sve je to isti k.... svi su previse brzi samo je pitanje ukusa kome se sta vise dopada ili mu lezi....
Moz' misliti za Suzukija treba imati ...... da bi se vozio Honda i Yamaha su traktori a Kawa je motokultivator....SMESNO.....

Honda Accord

• Gost
« Odgovor #197 poslato: Maj 22, 2010, 11:16:14 posle podne »
Takve voznje u saobracaju su cista ludost, da ne uporebim neki tezu rec....   >:( >:(

Ako imas skill treba da odes na stazu, pa se tamo dokazuj...

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #198 poslato: Maj 22, 2010, 11:44:33 posle podne »
Takve voznje u saobracaju su cista ludost, da ne uporebim neki tezu rec....   >:( >:(

Ako imas skill treba da odes na stazu, pa se tamo dokazuj...
Trkacki motori su za trkacke staze a ne saobracaj.Ali kad se vec prodaju free onda da se vidi kako voze Sumadinci ;D
Otisla je tema na stranu.Izbacio sam linkove jer je gsxr u pitanju.Pusti sad bezbednost. ;) To je za neku drugu temu.Ima je ovde, na forumu.
ps.pogledj  snimke na prethodnoj strani i videces koliko zapravo ide u petoj gsxr 1000 ;)

Van mreže Moto Laci

• Bajker Bez Granica
  • Stara Pazova
« Odgovor #199 poslato: Maj 22, 2010, 11:47:02 posle podne »

*508BRAVO CHARUGA potpisujem fext.