Mart 30, 2026, 01:26:53 pre podne

Autor Tema: Za sve ljubitelje pasa  (Pročitano 1470 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Žena
Za sve ljubitelje pasa
« poslato: Oktobar 14, 2009, 02:07:51 posle podne »
12 molbi jednog psa

1. Moj zivot traje 10 do 15 godina. Svaki rastanak od tebe za mene znaci patnju. Razmisli o tome pre nego sto me uzmes.

2. Voli me onakvog kakav sam, jer si me ti birao. Ja nemam tu mogucnost, da biram prijatelja i gospodara.

3. Daj mi vremena da shvatim sta od mene trazis.Pre nego sto me, u toku obuke, izgrdis - preispitaj sebe, mozda ti gresis ili ja ne mogu da shvatim sta ti zelis.

4. Voli me, ja živim od tvoje ljubavi.

5. Ne ljuti se na mene i ne kaznjavaj me.Ti imas svoj posao, svoje prijatelje, svoju razonodu, a ja imam samo tebe.

6. Pricaj sa mnom! I ako ti se cini da te ne razumem, ja ipak znam sta ti mislis i osecas.

7. Znaj da ja ne zaboravljam kako se sa mnom postupa.

8. Pomisli, pre nego sto me udaris, da te ja sa lakocom mogu ugristi, ali ja to nikada ne radim.

9. Ne uzimaj me kao igracku, dok sam mali i sladak, da bi me kasnije odbacio, jer je moja ljubav prema tebi vecna.

10. Brini o meni kada ostarim, ostanem bez zuba, ogluvim i prestanem da se krecem. I o tebi ce se neko brinuti - starost je ista za sve.

11. Prati me na mom poslednjem putu... Nemoj nikada reci: "Ja to ne mogu da gledam" ili: "Neka se to dogodi u mojoj odsutnosti". S tobom je za mene sve lakse. Neka ti to bude dug za moju vernost i nasu lepu mladost.

12. Kada me vise ne bude bilo, nemoj tugovati, vec usreci nekog novog psa i voli ga kao sto si mene voleo.
Never ride faster than your angel can fly!

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Za sve ljubitelje pasa
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 14, 2009, 02:43:26 posle podne »
Najveca i najiskrenija ljubav je pas prema coveku. Imam cetiri komada udomljenih lutalica , pametnih i mnogo su mi dragi i pored toga sto nisu lepi kao rasni psi.

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 14, 2009, 02:53:25 posle podne »
Ja mnogo volim pse, imam jednog (ši cu), ima 13 godina, al vec slabo vidi, jos slabije cuje, jbg, al ja je mnogo volim! :)

Van mreže Vladan_BC

• Moto Manijak
  • Bela Crkva
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 14, 2009, 03:17:28 posle podne »
Uvek sam imao neke lutalice koje su same dosle, a Ja sam ih zavoleo i tu ostale do kraja.

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 14, 2009, 03:29:33 posle podne »
I ja vec skoro 10 godina imam jednog avlijanera po imenu Badi i strasno ga klinci vole jer je donesen jos dok je bio mali a i svi prolaznici ga vole jer samo skita po ulici pa ga svi znaju skoro je doveo i devojku koja se udomila pored njega pa sad uzivaju i naravno cekamo kako rece jedan moj drugar male badice :D

Van mreže schmajser

• Moto Manijak
  • AfricaTwin , Hoerx Regina ,Triump 3SW, NSU 175 ,
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 14, 2009, 04:26:02 posle podne »
Imam i ja jednog Denisa,svakodnevna radost i napast u kuci.
Bez rase ili ja jos nisam utvrdio koje je  ;D
Nerazdvojni,svuda me prati...prodavnica,komsiluk,pijaca,grad..... uvek isprati i doceka gde god da odem......
a u firmi provede puno radno vreme samnom,postao je vremenom maskota firme...  pa kad je vec tu na poslu dao sam mu i radno mesto Sefa Obezbedjenja!

gazda ga dresirao da  krade tudja kola  ;D

POMPEZNI, KVANTI, CIVILNI, AERONAUTICKI MLADIC NUDI SVOJE USLUGE PRI TOM SIRECI OPTIMIZAM I ZDRAVOMENTALNO DOTICANJE SRECE U VAS ZIVOT.
NIJE SEKTA!

Uploaded with [URL=http:

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #6 poslato: Oktobar 14, 2009, 06:58:25 posle podne »
Ovaj pas je lud sto posto. Valjda ko i gazada?  :-\
Небитни пролазник

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #7 poslato: Oktobar 14, 2009, 07:03:01 posle podne »
I ja kad sam bila mala imala sam jednog psa, takodje nije bio rasan, al je bio prepametan, stalno me je pratio do skole i sam se vracao kuci, a onda kad treba da krenem kuci on me je cekao, strasno koliko je bio pametan. I onda jedan dan komsija ga je udario kolima i jbg... :(

Van mreže sloba

• Suvozac
  • *
  • mk Warriors Serbia
« Odgovor #8 poslato: Oktobar 15, 2009, 08:37:53 posle podne »
Imao sam i ja mog Dzonija koga sam dobio kao klinac u trecem osnovne! Doneli mi ga stric i cale sa planine Povlen, to su neki mali ovcarski psi bele boje! To je  bila ljubav! On je jednostavno gledan punopravno kao clan porodice!  Obozavao ga je i ceo kraj! Ziveo je neverovatnih 16 god.I za tih 16 god. nikad nije bio vezan! Imao je dvoriste, a voleo je i da svrcka po komsiluku! I dan danas kad ga se setim rastuzi me! Sad imam neku dzumaricu, koga sam doneo kad mi se sin rodio i dao sam mu ime Dzoni u znak secanja! Mali moj sin od 14 meseci ga obozava, i ja ga volim. ali nikad i nijednog kao starog Dzonija!
Psi ce uvek biti uz coveka i njegovi najveci prijatelji!
Honda Varadero xl 1000

Van mreže bucow

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #9 poslato: Oktobar 15, 2009, 10:09:26 posle podne »
ko nevoli zivotinje ne voli ni ljude a svako ko je ikad imao psa zna koliko on moze da pocne da lici na gazdu i gazda na njega tako da to sa kerovima skroz luda stvar
ja ih imam nekoliko i svaki je prica za sebe ;D

Van mreže Bobysha

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #10 poslato: Oktobar 16, 2009, 12:36:34 pre podne »
Pse obozavam ali trenutno imam ovu napast a i kuca jos nije za useljavanje pa sam u stanu ali napast je je napast u pravom smislu te reci  ;D ;D ;D ;D

Al sam omasio temu
  ;D ;D ;D