Mart 30, 2026, 01:26:49 pre podne

Autor Tema: Virus A H1N1  (Pročitano 8733 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže bucow

• Moto manijak u usponu
  • Pol: Muškarac
Odg: Virus H1N1
« Odgovor #20 poslato: Novembar 07, 2009, 01:07:05 posle podne »
Nemam pojma al u svakom slucaju nemam nameru da primim tu vakcinu!
ma da to je ja mislim najbolje ona receptura rakija beli luk ....zamalo da zaboravim slaninicu!!
izbegavanje guzve a posto nema skupova mi smo sigurica !!!

Gaga

• Gost
Odg: Virus A H1N1
« Odgovor #21 poslato: Novembar 07, 2009, 03:29:47 posle podne »
ljudi godisnje u Srbiji od obicnog-sezonskog gripa umre 400 ljudi.Ovaj grip je kao i obican grip,
smrtan za ljude sa slabim imunitetom. tako da opustite se, redovno perite ruke, pite vitamincice.......
pooz

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Žena
« Odgovor #22 poslato: Novembar 07, 2009, 03:30:38 posle podne »
ma da to je ja mislim najbolje ona receptura rakija beli luk ....zamalo da zaboravim slaninicu!!
izbegavanje guzve a posto nema skupova mi smo sigurica !!!

Nije uopste u smislu ja mislim najbolje, a obzirom da je vakcina neispitana, zar stvarno msilis da je bezopasna... :icon_scratch:
Never ride faster than your angel can fly!

Gaga

• Gost
« Odgovor #23 poslato: Novembar 07, 2009, 03:34:58 posle podne »
skroz, samo treba da se prelezi 7-10 dana ako dobijes siptome kao: kasalj, kijavica,
bol u grlu, temperatura a u krajnjem slucaju zapaljenje pluca. Trudnica se ne plasi tako da
opustite se!

Van mreže bucow

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #24 poslato: Novembar 07, 2009, 04:08:40 posle podne »
Nije uopste u smislu ja mislim najbolje, a obzirom da je vakcina neispitana, zar stvarno msilis da je bezopasna... :icon_scratch:
pogresno si razumela naprotiv mislim da je vakcina opasnija od gripa kao u nemackoj 68

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #25 poslato: Novembar 07, 2009, 07:13:00 posle podne »
Ups, gle stvarno, pogresno sam protumacila tvoj post, izvini... ;D

Van mreže Alexandar 666

• Profi Vozac
  • **
  • Suzuki M800 Intruder
« Odgovor #26 poslato: Novembar 08, 2009, 02:44:41 posle podne »
svinjski grip isti kao obican....jedina razlika je sto kod nekih ljudi moze doci do komplikacija koje mogu biti smrtonosne a ne moraju,respirator odradi svoje ...:)
VOZI BRZO, ALI NE BRŽE OD TVOG AN

Van mreže SAĆO

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #27 poslato: Novembar 08, 2009, 05:32:58 posle podne »
svinjski grip isti kao obican....jedina razlika je sto kod nekih ljudi moze doci do komplikacija koje mogu biti smrtonosne a ne moraju,respirator odradi svoje ...:)
Ne bih se slozio da je isti kao obican i da respirator odradi svoje,kad bolest uzme maha male su sanse za izlecenje.
Moj drug o kome sam vec pisao u ovoj temi je jutros preminuo od ove bolesti ??? :'(

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #28 poslato: Novembar 08, 2009, 10:11:25 posle podne »
Neka mi je laka zamlja. Saucesce porodici.
Небитни пролазник

Zverka

• Gost
Odg: Virus A H1N1http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?action=po
« Odgovor #29 poslato: Novembar 08, 2009, 10:16:47 posle podne »

slucajno nabasah na ovo

ovo G.vno u mene NEMERE  :D

saco zao mi je  zbog tvog drugara- saucesce tebi i njegovima

al ja id  alje kazem ovo g nepada mi napamet  da primim

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #30 poslato: Novembar 08, 2009, 10:51:32 posle podne »
I meni je zao coveka, nek mu je laka crna zemlja, ali stvarno ova vakcina sa zivom nece ni u mom organizmu da bude.

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #31 poslato: Novembar 08, 2009, 11:18:05 posle podne »
Pa da, vakcina sadrzi takozvani THIMERESOL u cijem je sastavu 50% zive (ovaj sastojak inace dovodi do ostecenja mozga) a drugi sastojak je Squalene koji vara vaš imuno sistem da pocne da ubija vase sopstvene celije, što stvara auto-imune bolesti kao što su astma, multipla scelerosis, dijabetes, i hrpu drugih bolesti za koje jos nemamo naziv.

Ajd da kazemo da je sve ovo bezopasno, zasto je onda kompanija koja je napravila vakcinu trazila izuzece od tuzbi na teritorijama svih drzava kojima prodaju istu... hm.... nema mi ovde logike bas.... :icon_scratch:

kuratista

• Gost
« Odgovor #32 poslato: Novembar 08, 2009, 11:24:14 posle podne »
I se trazi da potpisemo da primamo vakcinu na svoju odgovornost ako je sve ok!!!! ;)

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #33 poslato: Novembar 08, 2009, 11:32:00 posle podne »
Pa da, s obzirom na to da u zemljama u kojima su vakcine vec dostupne, mnogi pacijenti su doziveli razne sokove i paralize, tako da me ne cudi to sto je potrebna pismena saglasnost....

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #34 poslato: Novembar 09, 2009, 12:40:31 posle podne »
Pa da, vakcina sadrzi takozvani THIMERESOL u cijem je sastavu 50% zive (ovaj sastojak inace dovodi do ostecenja mozga) a drugi sastojak je Squalene koji vara vaš imuno sistem da pocne da ubija vase sopstvene celije, što stvara auto-imune bolesti kao što su astma, multipla scelerosis, dijabetes, i hrpu drugih bolesti za koje jos nemamo naziv.

Ajd da kazemo da je sve ovo bezopasno, zasto je onda kompanija koja je napravila vakcinu trazila izuzece od tuzbi na teritorijama svih drzava kojima prodaju istu... hm.... nema mi ovde logike bas.... :icon_scratch:

Ako napada samo mozdane celije,ja to mogu primiti bez ikakvih probleme jer ja mozak nemam.

*76 *76 *76 *76 *76 *76 *76
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #35 poslato: Novembar 09, 2009, 02:32:48 posle podne »
Xaxaxaxaaa jesi car  ;D

farbach

• Gost
« Odgovor #36 poslato: Novembar 09, 2009, 08:33:01 posle podne »

Elem, pre nego što “istenderišu” i ne “ukalkulišu” sebe u nabavku vakcina, a koje su, čisto informacije radi, neke ljude u svetu pošto su ih primili pod parolom opasnosti od tzv. svinjskog gripa, učinile teškim invalidima za ceo život , i pre nego što ovi “svetski a naši” orvelovski uvedu “ opštu obavezu vakcinacije” za sve nas u “farmi Srbija”, ne mogu a da ne postavim nekoliko posve logičnih pitanja za koja sam uveren da muče veliku većinu, već ionako dobrano istraumiranih građana Srbije u ovim “virusnim danima".

- Kako je svinjski grip nastao i koji je udeo ili uloga velikih farmaceutskih kompanija, inače proizvođača vakcina,  kao što su : Baxter International, GlaxoSmithKline, Novartis, Sanofi-Aventis, AstroZeneca u „fabrikovanju“ istog , ukoliko je jasno da je sve prisutnije stanovište da se samo izazivanjem globalne pandemije može opravdati hiperprodukcija vakcina, a samim tim i „zgrtanje“ velikih profita u uslovima svetske ekonomske krize?

- Da li je tačno da vakcina protiv svinjskog gripa (nezavisno od proizvođača), sadrži sastojak zvani Skvalen (Squalene, MF-59) za koji je naučno dokazano da izaziva autoimune bolesti poput multipleskleroze, rematoidnog artitisa i lupusa, kao i druga teška oštećenja imunološkog sistema?

- Da li je poznato da nova vakcina sadrži i opasan (po život) nivo žive u obliku Timerosala (Thimerosal), smrtonosnog sastojka koji je i do 50 puta otrovniji od same žive, te da istraživanja pokazuju da veće doze ovog opasnog sastojka izazivaju dugoročne imunološke, neurološke, motorne i bihevioralne disfunkcije?

- Kako je moguće da ovdašnji mediji ne govore ništa o tome da je u SAD još davne 1976. godine pokrenuta  „propagandna operacija“ u cilju vakcinisanja protiv epidemije svinjskog gripa, koje, kako se kasnije pokazalo, nije ni bilo? Otkud priča o svinjskom  gripu još sredinom 70-ih godina prošlog veka u SAD; da li se tu radilo možda o svojevrsnom „probnim balonu“ za sve ovo što nam se danas  „dešava“, i znači li sve to da postoje određenih mračni planovi globalnih „farmaceutskih mengelea“,  koji podrazumevaju čak i veštačko kreiranje planetarnih pandemija putem kojih ti isti direktno odlučuju o životu i smrti svih nas „beskorisnih izjelica“? Da li se sve to na kraju može dovesti u kontekst sa planom OUN  pod nazivom „Global report 2000“, u kome se naglašava potreba za smanjenjem svetske populacije usled navodnog deficita resursa na globalnom nivou?

- Da li je ministru zdravlja i ostalim ekspertima poznata informacija da čak i naučnici u svetu koji su učestvovali u proizvodnji i na razvoju novih vakcina ne žele da prime iste? Da li je, stoga, potrebno da se pitam ZAŠTO, ili je odgovor potpuno očigledan? Za pametnog dovoljno, čini mi se.

- Koliko ljudi u svetu umre godišnje od posledica običnog (sezonskog) gripa, i koji je odnos u tom pogledu sa posledicama ovog novog tzv. svinjskog gripa?

- Zbog čega i sami zdravstveni radnici  u Srbiji sve više savetuju pacijente kako ne treba da prime vakcine, jer ih ni oni sami neće primiti?

Naravno, postoji ovde još na hiljade i hiljade zanimljivih pitanja na koje nismo, niti ćemo ikada dobiti adekvatan odgovor. Jer, uostalom, u Srbiji se ionako sve tako i radi - ispod žita. Pa zašto bi onda i priča oko gripa i vakcina bila „transparentna“ i svima razumljiva. Neko  „nadležan i odgovoran“ to naprosto ne želi, jer to nije u njegovom interesu. Niti u interesu njegovih/njihovih pretpostavljenih „globalnih mengelea“.

Na kraju, ne mogu a da se ne osvrnem i na buku koja je u javnosti izbila povodom najavljivane obaveze potpisivanja kako onih koji žele, tako i onih koji ne žele da prime „ubitačnu“ vakcinu. A sve to, da bi  ministar i „zdravstvena klika“, tobože, skinuli sa sebe bilo kakvu odgovornost i za one koji su primili s jedne, i za one koji nisu primili vakcinu, s druge strane. E pa, mili moji, ne ide to baš tako, i na kraju krajevu, niste polagali Hipokratovu zakletvu da biste sada samo tek tako „oprali ruke“ od svega što ste nam u "ortakluku" sa svojim globalnim mentorima „skuvali“!
http://www.srpskaanalitika.com/

... Kada bi svi "ti" bili bar upola utoliko ažurni u potpisivanju ostavki, jer pod njihovom palicom svi mi smo u večitoj i, sve više se čini, bezizlaznoj pandemiji,i to mnogo goroj od ove „naduvane“, koju nam nastoje obznaniti ovih dana. Toplo preporučujem da se isti ti „nadležni“ prvo zapitaju koliko ljudi umire od nemaštine i bede u Srbiji zbog katastrofalne ekonomske i socijalne situacije, a da se tek onda počnu, konačno ozbiljno, baviti pitanjem gripa i vakcina. Jer, nije ovo ni prva ni poslednja "fabrikovana" pandemija. Poznato je da pare vrte gde burgija neće, a pored toga, stvara se i sve veća "gužva" na planeti, opominju neki.

Kada smo već preživeli sve ove eksperte koji nam iz godine u godinu drže predavanja o tome što je dobro za nas, iako nam se malo toga dobrog dešava, i sa novim gripom ćemo mi već nekako izaći na kraj, jer srpski imunitet je čudo.

Ali sa ovima...Sapienti sat.

http://www.srpskaanalitika.com/

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #37 poslato: Novembar 09, 2009, 08:50:59 posle podne »
Koliko nasi nemaju pojma o svemu. Sinoc u utisku nedelje sef radne grupe G-din Kon izjavljuje da je Svajcarska nabavila 18 milion vakcina, a ja se pitam sta ce im toliko kada imaju oko 5 miliona gradjana, mozda da preprodaju nama. Takodje do Nove Godine planiraju da nabave 500000 vakcina a ostalih 2.5 miliona ce biti isporuceno u martu sledece godine kada svi planiraju prestanak epidemije. Kako nasi trose pare i zakuvavaju situaciju, da bi sebi ubacili novac u dzepove, a narod ko sisa. Ako sam ispoliticio brisite post ali ova tema ne moze bez politike.
Mislim i dalje da ne treba primiti vakcinu, a ja i moja familija je sigurno necemo primiti, pa nek me teraju u zatvor ako tako mora.

kuratista

• Gost
« Odgovor #38 poslato: Novembar 09, 2009, 09:17:08 posle podne »
Plasim se da ako ova prevara prodje a sve su sanse da hoce sledi neki novi grip i tu se kraj ne vidi!!!! ;)

farbach

• Gost
« Odgovor #39 poslato: Novembar 09, 2009, 09:30:52 posle podne »
ako je geslo:
DOK MOZES NE RADI, STO NEMAS UKRADI,
proizvodnja gripa, pa vakcine,  je odlicna zarada.
Lose je sto je ovo generalna proba za ozbiljnije stvari.