Mart 30, 2026, 04:59:25 pre podne

Autor Tema: Kako u inostranstvo posle ukidanja viza  (Pročitano 4914 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže vladmoll

• Suvozac
  • *
  • Pol: Muškarac
Odg: Kako u inostranstvo posle ukidanja viza
« Odgovor #20 poslato: Novembar 20, 2009, 12:52:11 posle podne »
Ukidanje viza je povratak u proslost. Sad smo negde u 1990god, a po finansijama smo u 1971-mozda!
Pre neki dan na tv gledam upustvo koje daje AMS kako ici preko grane. Upustvo izgleda kao kad osudjenika koji nije video civilizaciju 25 godina pustaju na slobodu pa ga pokusavaju da socijalizuju i prilagode spoljnom svetu. Bilo me sramota tudjih gluposti.
Ono sto sam ja primetio je da ti najmanje dokumenata treba u eu. Tamo se nista ne kontrolise, cak nema ni policije, pogotovu policija ne zaustavlja radi rutinske kontrole kao kod nas. Zelenu kartu niko negleda, medjunarodnu dozvolu tek, niko ne trazi. Vinjete bi trebalo kupiti, mislim da se nije saliti sa tim, visoke su kazne.
Ono sto bi trebalo navesti je da vam treba novca za voznju po eu u proseku oko 100 eura dnevno.
Ko voli mora da plati
Pozdrav

Van mreže WARU

• Bajker Bez Granica
  • SLOVENIJA
« Odgovor #21 poslato: Novembar 21, 2009, 02:01:46 posle podne »
IMA KODNAS JOŠ PUNO GOLFA II PA DOBIJE SE I YUGO I KODNAS ZVANI FIČO (ZASTAVA 850), TAKO DA NEMOJTE BRINUTI ZBOG TOGA
:police: come in peace or stay at home *3

Van mreže Gsxr maniac

• Moto Manijak
  • Suzuki racing team
« Odgovor #22 poslato: Novembar 29, 2009, 01:27:56 posle podne »
Hvala Bogu da se ukidaju vize,a bice mnogo lakse eto kako...mnogi ce putovati da vide svet a medju njima i ja...ne mora se autom,avionce i letimooooooo...,Bec i Rim,Venecija..obavezno sl godine...

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #23 poslato: Decembar 02, 2009, 07:10:41 posle podne »
A sto bih išao ja tamo negde ?

Van mreže Bobysha

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #24 poslato: Decembar 02, 2009, 07:23:12 posle podne »
Ja bi isao vrlo rado al posao koji bi mi pored osnovnih zivotnih potreba omogucio i novce za putovanj nemam. Eto, lepo sto su nam to dozvolili ali eto meni licno nista ne znaci na zalost  :'(

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #25 poslato: Decembar 02, 2009, 08:39:00 posle podne »
Ja bi isao vrlo rado al posao koji bi mi pored osnovnih zivotnih potreba omogucio i novce za putovanj nemam. Eto, lepo sto su nam to dozvolili ali eto meni licno nista ne znaci na zalost  :'(
Meni je istok uvek bio interesantniji. Mozda se tamo nekad krene. Turska, Izrael, Egipat, ....
Небитни пролазник

Van mreže Bobysha

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #26 poslato: Decembar 02, 2009, 10:16:07 posle podne »
Bio u Egiptu kad je biila veca kriza al se dosta lakse dolazilo do novca. Ko ide nek se lepo provede, sve sto cu da kasem je da je asfalt bruka koliko je dobar, zato spremite masine i rezervne filtere za vazduh (zbog peska) i vozi Misko  ;D ;D ;D

kuratista

• Gost
« Odgovor #27 poslato: Decembar 02, 2009, 11:18:49 posle podne »
Sto kaze Kawa 66e po danu, spremis motorce i onoliko para koliko imas pa dokle stignes. Nema tu mnogo filozofije, ko voli da putuje putovace a od novcanika zavisi ostalo!!!! Ove godine mi se izjalovio put kroz Francusku motorom zbog pravljenja kuce ali sledece leto nece!!!!!

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #28 poslato: Decembar 02, 2009, 11:48:15 posle podne »
Molimo građanina Srbije, koji 19. decembra poslednji bude napustio zemlju, da ugasi svetlo.

Vlada Republike Srbije.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #29 poslato: Decembar 03, 2009, 12:26:12 pre podne »
A sto bih išao ja tamo negde ?

Ti bio na vreme  ;D
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #30 poslato: Decembar 03, 2009, 12:28:39 pre podne »
Molimo građanina Srbije, koji 19. decembra poslednji bude napustio zemlju, da ugasi svetlo.

Vlada Republike Srbije. Nisi primetio da je odavno ugaseno.

kuratista

• Gost
« Odgovor #31 poslato: Decembar 03, 2009, 12:48:48 pre podne »
Sto rekoste ovde je svetlo odavno ugaseno i za sad ne vidim ko bi mogao da ga upali, cini mi se da su ovi aktuelni namerno sjebali steker!!!! ;)

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #32 poslato: Decembar 03, 2009, 07:22:21 pre podne »
Sto rekoste ovde je svetlo odavno ugaseno i za sad ne vidim ko bi mogao da ga upali, cini mi se da su ovi aktuelni namerno sjebali steker!!!! ;)

*22 *22 *74 *79
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #33 poslato: Decembar 03, 2009, 09:32:15 pre podne »
Ti bio na vreme  ;D
Tačno je samo što 1968 god. nisu trebale nikakve vize ni novac.Ja potrčao u vreme studentskih protesta tamo da srušim buržoaziju i ostao u zatočeništvu 25 godina.Tamo je sve smišljeno,da zaradiš novca a još bolje je smišljeno da sve to potrošiš tamo gde si i zaradio.
A što neko reče da može granična služba da ne pusti auto po svom nahođenju ima nešto još lepše:ukoliko neko ima čir ili bubuljicu na vidnom mestu granična služba može po svom ubeđenju da vrati tu osobu natrag bez obzira što ispunjava sve uslove za ulazak u tu zemlju.
A za pišanje pored puta u vrzinu plaća se 50 do 70 evra što se  meni desilo, tako da znate da morate pišati tamo gde se plaća.

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #34 poslato: Decembar 03, 2009, 09:37:58 pre podne »
A za pišanje pored puta u vrzinu plaća se 50 do 70 evra što se  meni desilo, tako da znate da morate pišati tamo gde se plaća.

Pa Miko savakako se plaća... eto i tvoj primer... ali ti si izabrao skuplju de-luks varijantu...  :D :D :D 

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #35 poslato: Decembar 03, 2009, 09:46:02 pre podne »
Pa Miko savakako se plaća... eto i tvoj primer... ali ti si izabrao skuplju de-luks varijantu...  :D :D :D 
Bas tako izgleda medjutim i tu je bilo nesporazuma.Ja sam zivio u Francuskoj i u toj zemlji mozes da zapisas bilo koji izlog i nema nikakve odgovornosti.Medjutim u Austriju nije ni priblizno isto a takodje i placanje auto puta nije isto; u Francuskoj prolazimo a u Austriji mene vratili zandari natrag da platim tunel.E sad su francuzi videli od svaba pa i oni povisili ton.