Mart 31, 2026, 02:00:34 posle podne

Autor Tema: NALEPNICE ZA MOTORE  (Pročitano 16253 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže DRAGOMIR

• Suvozac
  • *
Odg: NALEPNICE ZA MOTORE
« Odgovor #40 poslato: April 07, 2010, 08:55:30 posle podne »
 ;)

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #41 poslato: April 07, 2010, 08:56:42 posle podne »
Ma isquliraj! Dugo ih radim tako da se ne nerviram toliko i dalje dolazi onaj koji ceni kvalitet i tudj rad

Brate,niko ovde nije potcenjivao tudji rad,bar ja to nisam tako doziveo !
 A iako jeste,treba biti u poslu spreman i na takve reakcije i ne startovati na prvu loptu  ;)

A to sto Misa Pacov pise ima potpuno drugu dimenziju ,a koliko dugo cuva moje citate ne bi me iznenadilo da jednog dana postane moj i hronicar MAS-a  ;D ;D ;D
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže dookie

• Suvozac
  • *
« Odgovor #42 poslato: April 07, 2010, 09:03:04 posle podne »
mozda i izda knjigu "Tako je govorio Drug Vudu"
 *7 *7 *7
BORN TO BE ЛУД

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #43 poslato: April 07, 2010, 10:20:54 posle podne »
A to sto Misa Pacov pise ima potpuno drugu dimenziju ,a koliko dugo cuva moje citate ne bi me iznenadilo da jednog dana postane moj i hronicar MAS-a  ;D ;D ;D

Pusti snovi, ali sta ces, svi mi imamo pravo da se nadamo i sanjamo!  ::)
Небитни пролазник

Van mreže Charuga

• Dobar Vozac
  • **
  • ZX-10R
« Odgovor #44 poslato: April 08, 2010, 10:52:08 pre podne »
Mozes ti da cenis svoj rad koliko hoces.....sigurno ga cene i navedene devojke......nemoj samo da me ubedjujes da si "doktor" u svom poslu.....niti pokusaj da napravis od mene "majmuna" parolom sto je skupo to je i dobro.....Prilagodi svoje cene trzistu....
Ako radis neki posao i ako si vec ljubitelj dvotockasa i zelis da se druzis sa istim ljudima onda se potrudi da bar njih "nederes" vec to uradi na nekim drugim mestima gde mozes.....
Nije stvar u tome da neko neceni neciji rad ali necu sigurno da platim nesto 50 eura kada mogu da prodjem sa 10, istog kvaliteta i 50 metara od kuce.....
Previse smo velika zajednica i previse nas se znamo izmedju sebe da bi dozvolili da "nas" neko vuce za usi i nos..... izmedju ostalog i to je jedan od razloga sto ljudi prate ovakve forume......dakle da razmenjujemo iskustva i pomazemo jedni drugima......tj. da se zastitimo od takvih kao sto si ti u ovom slucaju......ako ti se putuje negde slobodno putuj a meni nemoj da spominjes puteve, niti da mi stajes na njih.....

Van mreže symon

• Suvozac
  • *
  • Ski Manijak Instruktor za uzivanje MK CRNA REKA
« Odgovor #45 poslato: April 08, 2010, 12:14:37 posle podne »
Kome je skupo ne mora da uzme prosto jednostavno. Čovek misli da to toliko vredi a tržište će pokazati svoje. Čemu tolika drama...

Van mreže DRAGOMIR

• Suvozac
  • *
« Odgovor #46 poslato: April 08, 2010, 12:30:49 posle podne »
 :D
« Poslednja izmena: April 08, 2010, 09:58:17 posle podne od strane DRAGOMIR »

Van mreže DRAGOMIR

• Suvozac
  • *
« Odgovor #47 poslato: April 12, 2010, 08:55:16 pre podne »
nova rizla koju sam odradio

*200

Van mreže sszgo

• Suvozac
  • *
  • Pol: Žena
  • sav sam zgodan
« Odgovor #48 poslato: April 18, 2010, 11:10:15 pre podne »

ako cena ne odgovara niko te ne tera da kupis

ono sto se prodaje u prodavnici se stancuje na desetine hiljada

covek radi custom i male kolicine

velika razlika...

mada, ni jedan od ovih motora mi se ne svidja kako je ispao, osim onog repsol oklopa sa prve strane...

Van mreže DRAGOMIR

• Suvozac
  • *
« Odgovor #49 poslato: April 18, 2010, 11:21:53 pre podne »
Svako ima svoj ukus naravno a ja sam tu da ispunim zelje musterija, vezi konja gde ti gazda kaze i ako je on zadovoljan onda mislim da sam postigao cilj. Nekome se nesto svidja , a nekom drugom nesto drugo.

Pozdrav !!!

Prebo_Gromovi

• Gost
« Odgovor #50 poslato: April 19, 2010, 01:32:57 posle podne »
jel zna neko ko radi foto stampu na nalepnicama, i cut-uje ih?

Van mreže Charuga

• Dobar Vozac
  • **
  • ZX-10R
« Odgovor #51 poslato: April 19, 2010, 07:41:02 posle podne »
ako cena ne odgovara niko te ne tera da kupis

ono sto se prodaje u prodavnici se stancuje na desetine hiljada

covek radi custom i male kolicine

velika razlika...

mada, ni jedan od ovih motora mi se ne svidja kako je ispao, osim onog repsol oklopa sa prve strane...

Ko govori o prodavnici....danas mi devojke napravile na Slaviji komplet nalepnica na crnoj reflektujucoj foliji sa nekim lomljenim staklom....sa sivom met. senkom itd itd...komplet nalepnica za zx10r = ono R na repu crveno...plus jos neke nalepnice za 508 dinara. zajebavale se dva ipo sata na kompu da ispadne kako je hocu......jesu li to velike kolicine itd.......
Da ponovim jos jednom ovakvi forumi sluze da pomognemo jedni drugima ....gde , sta , kako ...iskustva....
Nebrkajte babe i zabe...nek radi covek sta hoce i koliko hoce.....samo nemojte da hvalite ili kudite tj. uporedjujete radove koje niste ni videli.....
Zasto se nerviram......danas sam usluzen kako treba za male pare...sramota me bilo kada sam placao....kada pomislim da sam u Kovinu sve to mogao da kupim za 150 eura min......stvarno sam se osecao glupo sto sam za takav motor tako malo platio nalepnice...mora da nesto nije u redu.....verovatno Difol nekima isporucuje bolje folije ....i verovatno neki kateri imaju nozice koji se koriste samo 1x pa su cene u skladu sa tim....

Losa ova kamera na mobilnom...

Van mreže DRAGOMIR

• Suvozac
  • *
« Odgovor #52 poslato: April 19, 2010, 08:50:17 posle podne »
Prijatelju pogresio si u Kovinu nisu 150 evra vec 1500 evra zaboravio si jednu nulu.

Van mreže Charuga

• Dobar Vozac
  • **
  • ZX-10R
« Odgovor #53 poslato: April 19, 2010, 09:52:37 posle podne »
Prijatelju pogresio si u Kovinu nisu 150 evra vec 1500 evra zaboravio si jednu nulu.

Nebi me cudilo ako si nabavio folije od "himena vanzemaljca"....direktno sa marsa...

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #54 poslato: April 19, 2010, 10:00:37 posle podne »
Bez ljutnje ali rekao si sta si hteo i to svi postujemo. Svako ima svoju cenu i svoj stav. Tako da ne moramo da se prepucavamo oko toga. U svakom poslu ima jeftinijih i skuplih proizvoda. E sad na ostalima je da vide i odlice. ;)

Van mreže DRAGOMIR

• Suvozac
  • *
« Odgovor #55 poslato: April 19, 2010, 10:16:31 posle podne »
Dexxter je covek u pravu i ja vise ne zelim da se bakcem , JER OVO POSTAJE TOTALNO NEZANIMLJIVO  i ako neko hoce da promovise svoje misljenje slobodno neka otvori svoj TOPIC i neka pise romane ako hoce ,ja nemam nista protiv, ja sam ovu temu postavio zbog sebe  a ne uzalud da trosim vreme i svoje i tudje tako da sto se mene tice ovde prestajem sa daljom polemikom, nema svrhe, a usput ne ljutim se ni na koga ali ipak kao sto ne volim da se petljam u tudja posla , tako ne volim da se niko ne petlja ni u moja uz sve duzno postovanje svakoga.
 Covek neka radi nalepnice gde god hoce "JA S' TEM NEMAM NISTA" - njegova slobodna volja i drago mi je sto je nasao povoljno da to uradi i zelim mu svaku srecu u zivotu i ovim putem ga pozdravljam i zelim mu sve najbolje  *3

goranv

• Gost
« Odgovor #56 poslato: April 25, 2010, 01:15:16 posle podne »
Zasto se mesa gospodin administrator?
Pa zar Charuga nije u pravu, zar ovo nije forum gde svi treba da saradjujemo i sakupljamo misljenja i iskustva?
Svima ide u prilog da se sazna kad postoji neko ko precenjuje svoj rad, jedino forumu ne, nisu ovo mali oglasi..

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #57 poslato: April 25, 2010, 05:07:58 posle podne »
Pa zar Charuga nije u pravu, zar ovo nije forum gde svi treba da saradjujemo i sakupljamo misljenja i iskustva?
Svima ide u prilog da se sazna kad postoji neko ko precenjuje svoj rad, jedino forumu ne, nisu ovo mali oglasi..

Evo ga opet Admin !
 Volim da se mesam,narocito kad neko odmah u kritiku,a osnovno pravilo ne ispostuje  ;)

http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?board=6.0
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #58 poslato: April 26, 2010, 11:10:23 pre podne »

Gospodin administrator se mesa zato sto mu je to posao. E sad da li je neko vise ili manje skup ili jeftin meni je sve jedno. To sto je Charuga nasao jeftinije potpuno pozdravljam. I to sto je rekao gde i koliko isto podrzavam. Rekao je i svi koji zele nalepnice sad imaju mogucnost da sve to procitaju i sami odluce gde ce da rade. Samo nikako ne podrzavam da se raspravka o tome produzi na jos dve strane. I ne zelim da od ovog nastane jos jedna tema sa raspravkama i vredjanjem.
U koliko ti jos nesto nije jasno slobodno pitaj ali preko PP kako ne bi odlazili vise u OFF.

Van mreže DRAGOMIR

• Suvozac
  • *
« Odgovor #59 poslato: April 26, 2010, 09:30:25 posle podne »
odradjena R1