Korisničko ime
Lozinka
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Pa valjda nije problem da se nadju jos ljudi za tu pricu jer mi mozda tavim uredjenjem ljudi prihvatili da naprave nesto dobro mozda im se sad ne svidja da jedan covek bude ispred svih.mozda i neki princip 10 ljudi kao jedan predsednik pa sta kazu 6 tako bude...ne moj te mi uzeti za zlo ovo sto pisem ja pokusavam ako mozda mogu da pomognem jer se ponekad iz glupih ideja (kao sto su moje)rodi nesto sto moze da se iskoristi...>>>A sto niko ne gleda moje slike od sinoc<<<< smrc smrc.....
Klan,ne mesaj babe i zabe ! Nacionalnost i drzavljanstvo nemaju veze jedno sa drugim !
kako to mislis da su me pogresno obavestili u cemu
neko tebe lose obavestava NA ZALOST nemoj da komentarises nesto sto neznas
Sveto,kako je moguce da ti u pedesetoj godini i dalje NE ZNAS pravopis.Nije PREDCEDNIK nego PREDSEDNIK.Stvarno mi smeta
oni nisu clanovi MAS a neca ni da se uclane,zato sam rekao da ne moze da bude njihov covek predsednik.i rekao sam ti da nemoze da bude ni neko sto ti kazes mladji bajker.
jbg nemoze svako da bude PAMETAN NACITAN kao ti
Sveto si ti lud ili se samo pravis,da li su u MAS nisu da li su javno rekli da ne zele ni da udju u MAS.I sta je sada.
Ja se Sveto iskreno nadam da ces u novoj,upravljackoj postavci MAS-a,bas ti dobiti mesto Admina na MAS-ovom forumu
pa ti sinoc rece da je ovo tvoj sajt
A da tebi benzin sve ove godine,kao starom bajkeru,nije malo preprao mozak,kad ti se malo-malo prividjaju neke stvari
Izgleda mene ubedjuje u neke stvari kao da su svi ludi samo on pametan.Svi culi sta su ljudu rekli i on kao meni da ja gresim.
Pa znas sta ,da ja ovde ostavljam trajan pisan trag svoje gluposti, ja bih stavio prst na celo i poceo da slusam ako tereba i mladje!