Predlagati nekoga za predsednika neke organizacije (ma ko on bio, uz svako poštovanje) , a da nije član iste, je van svake pameti i logike. I Statuta kao osnovnog uredjivačkog akta neke organizacije. A ne vidim ni jedan razlog, da ako se čovek prihvata predsedničke funkcije u MAS-u, i ne učlani u isti.
Menjanje statuta svaki čas, samo govori o (ne)ozbiljnosti samog MAS-a kao organizacije, a kada se jednom krene sa tim, menjaće ga stalno kako kome odgovara.
Tacno tako, po toj logici ajde da predlozimo nekog advokata ili ozbiljnog privrednika koji ce doneti MASu i novcanu dobit i pozicije u Beogradu, a za uzvrat dobiti platu.
Mislim da je sinocna izjava Mice iz HD bila malo neozbiljna a ticala se da MAS nista nije uradio i on ce u roku od mesec dana SVE da zavrsim, a na pitanje clanova da li hoces da zavrsis MASu (koga jelte toliko volis) i sa mesta podpredsednika, odgovor je bio NECU i necu da uclanim HD u MAS.
Sad ostaje pitanje zasto je neko toliko dobar i hoce da pomogne MASu, a nece nista za uzvrat.
Sve je ok i promeniti statut i izglasati pravog coveka i cinjenica da je covek sposoban i ima dobre ideje ali, prica mi nije bas naj uverljivija, mislim da se olako daju obecanja i uslovi.
Ipak nije izglasan jednoglasno kao sto je trazio kao uslov da ce se kandidovati.
13 ZA
8 uzdrzanih
6 protiv
ostali nisu tu

OK bice sta ce biti, sutra je sastanak mk EXTREM pa ce clanstvo odluciti sta kako i kuda dalje, sve ove izjave forumasa sa slicicom naseg kluba su individualne (i ova moja) tako da ne treba uzeti u obzir kao zvanicnu izjavu kluba