Mart 31, 2026, 12:42:08 pre podne

Autor Tema: STA SMO IMALI OD MAS A I STA OCEKUJEMO SAD  (Pročitano 43943 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: STA SMO IMALI OD MAS A I STA OCEKUJEMO SAD
« Odgovor #140 poslato: Decembar 17, 2009, 02:15:55 posle podne »
Ma ako bude dobro klubovima u MAS-u bice i ostalima...Sigurno...

*74
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #141 poslato: Decembar 17, 2009, 02:16:36 posle podne »
Nemaš potrebe da se nerviraš kad ćemo svejedno sačuvati sve ovo sto je na forumu rečeno,pustiti vreme da prodje pa onda analizirati ko je bio u pravu a ko ne, koga treba da bude sramota a koga ne,čiji je obraz djon a čiji nije itd.Samo se ne sme izgubiti suština svega ovoga a to je druzenje i vožnja valjda zbog toga sve ovo i radimo.

Imam potrebe i te kako! Naravno da ce se sacuvati, i ni za 10 godina me nece biti sramota svog stava!!! Ja sam bar DOSLEDAN, nisam pogazio svoju rec, i nikad svoj obraz, ni svih svojih drugova i prijatelja nisam ukaljao, i kao pojedinac uvek branio stavove svog kluba i MAS-a iako se sa njima nisam uvek slagao! Za vecinu ovde u to sada nisam siguran( iako sam u toj vecini mislio da imam prijatelje na koje mogu da racunam u svakom pogledu)!
Sustina i jeste u voznji i druzenju, ali ovo sto se trenutno radi i pokusava da progura ovde NEMA NIKAKVE VEZE SA TIM!!!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Markec

• Gost
« Odgovor #142 poslato: Decembar 17, 2009, 02:55:28 posle podne »
Drago mi je da ti je jasno, konacno. Posto si zakljucio da ovde niko nista nece uciniti za tebe, vrati se na BJB svojim drugarima, jer nepodnosljivo smaras. Ovaj forum je namenjen clanovima klubova pod okriljem MAS-a. Tvoje misljenje niko nije trazio, niti ono ovde ista znaci.

Grešiš dečkonjo ali silno! Evo ti prve rečenice iz pravila foruma:

Citat
MAS forum je javna internet zajednica otvorena za sve ljude dobre volje.

P.S.
šta znači skraćenica BJB?

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #143 poslato: Decembar 17, 2009, 03:28:34 posle podne »
ljudi,izdrzite jos dva meseca,samo da se ovaj sneg otopi i svi ce prestati da se prepiru  ;D ;D ;D

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #144 poslato: Decembar 17, 2009, 03:33:48 posle podne »
ljudi,izdrzite jos dva meseca,samo da se ovaj sneg otopi i svi ce prestati da se prepiru  ;D ;D ;D

POTVRDJUJEM!!!   AMIN!!!!

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #145 poslato: Decembar 17, 2009, 03:35:32 posle podne »

POTVRDJUJEM!!!   AMIN!!!!
  Takodje

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #146 poslato: Decembar 17, 2009, 03:39:18 posle podne »
Meni ovo ne lici na prepirku. Ovog trenutka sam zdovoljan jer je ovaj forum dobio konacnu svrhu postojanja.
Strasti postoje i to se primecuje, kako i ne bi kad je vlast u pitanju.
Небитни пролазник

Van mreže shorty

• Moto Manijak
« Odgovor #147 poslato: Decembar 17, 2009, 03:48:44 posle podne »

P.S.
šta znači skraćenica BJB?
beton dzangl bajkers

jeeeeeeeeeeeeeeee
pet bambija za mene i mrtvo prase *5 *34 *119
ili zivish rock `n` roll ili ne znah shta je to

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #148 poslato: Decembar 18, 2009, 08:09:28 pre podne »
Prosto ne mogu da verujem da ni na Skupstini u Smederevskoj Palanci a ni ovde na sajtu nema nikog ko bi mogao da pohvali bilo koju akciju MAS-a u predhodne dve godine. ??? ??? ???
Zar smo tako lose radili, ustvari zar je moguce da bas NISTA nismo radili ove dve godine.
Voleo bi da mi neko kaze, na primer, sta to tako katastrofalno nije valjalo na ovogodisnjem i proslogodisnjem reliju? ??? ???
I kad smo toliko nesposobni zasto su Krkelja, Sveta i ostali cekali da prodju dve godine pa da onda kazu da nista neradimo i da nista neznamo. ??? ??? ???
Pohvalni tekstovi nisu izlazili u NIN-u? Ali je zato svaka akcija MAS-a ispracena reportazom u MOTO MAGAZINU, Protest kod Skupstine - jedna strana, Reli cetri strane, skupovi ko zna koliko strana, nas kalendar objavljen u hrvatskom Moto pulsu, Slovenackom Bajkers vordu....
Jel nekad bila bolja komunikacija medju klubovima, predsednicima, jel svaki predsednik bio obavestavan od strane zaduzenog clan UO za sve akcije i sastanke MAS-a?
Nadam se da ce novi Upravni odbor i nadzorni odbor mnogo bolje organizovati rad MAS-a, mozda ce nas oni obavestavati sistemom od vrata do vrata ;D ;D ;D
Sad sam u dilemi posto vidim da je staro rukovodstvo raspusteno, jedino Deki nije, dal da obavestavam klubove za koje sam ja bio zaduzen ili ce to NOVO jus uvek neizabrano (ili mozda gresim, mozda je vec izabrano samo ja neznam) rukovodstvo to obaviti ??? ??? ???
A koliko ja vidum na Skupstinu u Uzice ce od sada vec starog rukovodstva jedino doci (naravno sa zakasnjenjem kao i obicno) Deki, mozda Aksi i Susa ako ih neko obavesti i ako nisu vec nesto planirali za taj dan.
LA MOTO normalno i dalje ostaje u MAS-u, normalno clanarinu za 2010. godinu smo platili, i normalno kao i do sada podrzacemo svaku akciju MAS-a za koju smatramo da je vredna podrske.
« Poslednja izmena: Decembar 18, 2009, 02:22:00 posle podne od strane lagnjat »

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #149 poslato: Decembar 18, 2009, 10:15:39 pre podne »
 AMIN , Zoki .

Van mreže EXTREM

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #150 poslato: Decembar 18, 2009, 01:39:24 posle podne »
Ako si im rekao ima jos istomisljenika sa Extremima to me raduje.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #151 poslato: Decembar 18, 2009, 01:48:35 posle podne »
dravo zoki mi nismo ovde da se svadjamo! AL ne kapiram sto odbacuje nekoliko klubova ovu naj idealniju pricu koja nam se pruzila jednom u zivotu sto je nebi iskoristili >:(
« Poslednja izmena: Decembar 18, 2009, 02:49:06 posle podne od strane Sveta SD »

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #152 poslato: Decembar 18, 2009, 03:50:50 posle podne »
Prosto ne mogu da verujem da ni na Skupstini u Smederevskoj Palanci a ni ovde na sajtu nema nikog ko bi mogao da pohvali bilo koju akciju MAS-a u predhodne dve godine. ??? ??? ???

http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?topic=4387.msg55815#msg55815

Evo ja sam rekao par reci.
Небитни пролазник

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #153 poslato: Decembar 18, 2009, 04:45:10 posle podne »
Ne mesam se u ovu diskusiju ali me interesuje jedno pitanje.Prvenstveno za Nocu jer ga jos uvek smatram predsednikom MASa i  molio bi da mi se odgovori ako ne on onda Vudu ili Lagnjat. Po kom osnovu je primljen moto klub Pirat iz Ulcinja u MAS.emojte slucajno da pomislite da imam nesto protiv njih kao kluba ali bih hteo informaciju ,zbog toga sto vidim da je raspolozenje mnogih klubova da se postuje statut u ovoj temi. Smatram da nas je CG napustila i da njima nije mesto u Moto asocijasiji Srbije sto sam naslov kaze. Znam da ce neko da kaze da su klubovi i iz RS clanovi ali vam to nije opravdanje jer nas oni nikad nisu niti ce nas napustiti kao drzava. Ovo sve je u cilju postovanja statuta za koji se zalazete i nikako drugacije nemojte primiti.

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #154 poslato: Decembar 18, 2009, 04:47:12 posle podne »
dravo zoki mi nismo ovde da se svadjamo! AL ne kapiram sto odbacuje nekoliko klubova ovu naj idealniju pricu koja nam se pruzila jednom u zivotu sto je nebi iskoristili >:(

Zato sto nas obraz nije na prodaju! Niko ovde nema nista protiv toga, ali kada Mica ISPUNI SVE USLOVE kao i svaki drugi klub koji je pristupio MAS-u zadnjih godina!

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #155 poslato: Decembar 18, 2009, 06:07:19 posle podne »
Ne mesam se u ovu diskusiju ali me interesuje jedno pitanje.Prvenstveno za Nocu jer ga jos uvek smatram predsednikom MASa i  molio bi da mi se odgovori ako ne on onda Vudu ili Lagnjat. Po kom osnovu je primljen moto klub Pirat iz Ulcinja u MAS.emojte slucajno da pomislite da imam nesto protiv njih kao kluba ali bih hteo informaciju ,zbog toga sto vidim da je raspolozenje mnogih klubova da se postuje statut u ovoj temi. Smatram da nas je CG napustila i da njima nije mesto u Moto asocijasiji Srbije sto sam naslov kaze. Znam da ce neko da kaze da su klubovi i iz RS clanovi ali vam to nije opravdanje jer nas oni nikad nisu niti ce nas napustiti kao drzava. Ovo sve je u cilju postovanja statuta za koji se zalazete i nikako drugacije nemojte primiti.

Posto Noce nema trenutno, iz najboljih namera odgovoricu na tvoje pitanje u vezi Pirata iz Ulcinja:

MOTO ASOCIJACIJA SRBIJE

STATUT
                           SPORTSKOG MOTOCIKLISTICKOG UDRUZENJA
                                    MOTO KLUBOVA SRBIJE – MAS

CLAN 12.

Strani moto klub moze biti clan moto saveza ukoliko ti nije u suprotnosti sa interesima Republike Srbije, ukoliko to nije zakonom ograniceno I ako licno prihvata odredbe Statuta.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #156 poslato: Decembar 18, 2009, 06:17:50 posle podne »
Dobro to znaci da mozete u Moto asocijaciju primiti i klubove iz drugih drzava koje to zatraze ako su zainteresovane za ulazak ali bi verovatno onda trebalo promeniti i ime asocijacije.

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #157 poslato: Decembar 18, 2009, 07:07:45 posle podne »
Dobro to znaci da mozete u Moto asocijaciju primiti i klubove iz drugih drzava koje to zatraze ako su zainteresovane za ulazak ali bi verovatno onda trebalo promeniti i ime asocijacije.
Baš tako,ali kad bi neko zatražio takav ulazak onda bi bilo neće da može nije po statutu.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #158 poslato: Decembar 18, 2009, 07:16:59 posle podne »
Mislim ako menjaju statut da bi trebalo da promene i ovaj clan 12 jer stvarno nije u skladu sa samim nazivom udruzenja. Drugo zasto posto su posebna drzava nemaju neka svoja udruzenja. Recimo MAMNE ili sl. Ladno su nam dali pedalu a mi ih primamo tako je to kod nas u Srbiji.Naravno ovo je samo moje licno misljenje i ne uticem na nicije poglede na stvar.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #159 poslato: Decembar 18, 2009, 07:30:23 posle podne »
Zato sto nas obraz nije na prodaju! Niko ovde nema nista protiv toga, ali kada Mica ISPUNI SVE USLOVE kao i svaki drugi klub koji je pristupio MAS-u zadnjih godina!
a uuu sto vam je buduci PREDSEDNIK trn u oci :D statut nece da se krsi a siguran sam da ce biti PREDSEDNIK ASOCIJACIJE :D