Prosto ne mogu da verujem da ni na Skupstini u Smederevskoj Palanci a ni ovde na sajtu nema nikog ko bi mogao da pohvali bilo koju akciju MAS-a u predhodne dve godine.

Zar smo tako lose radili, ustvari zar je moguce da bas NISTA nismo radili ove dve godine.
Voleo bi da mi neko kaze, na primer, sta to tako katastrofalno nije valjalo na ovogodisnjem i proslogodisnjem reliju?

I kad smo toliko nesposobni zasto su Krkelja, Sveta i ostali cekali da prodju dve godine pa da onda kazu da nista neradimo i da nista neznamo.

Pohvalni tekstovi nisu izlazili u NIN-u? Ali je zato svaka akcija MAS-a ispracena reportazom u MOTO MAGAZINU, Protest kod Skupstine - jedna strana, Reli cetri strane, skupovi ko zna koliko strana, nas kalendar objavljen u hrvatskom Moto pulsu, Slovenackom Bajkers vordu....
Jel nekad bila bolja komunikacija medju klubovima, predsednicima, jel svaki predsednik bio obavestavan od strane zaduzenog clan UO za sve akcije i sastanke MAS-a?
Nadam se da ce novi Upravni odbor i nadzorni odbor mnogo bolje organizovati rad MAS-a, mozda ce nas oni obavestavati sistemom od vrata do vrata

Sad sam u dilemi posto vidim da je staro rukovodstvo raspusteno, jedino Deki nije, dal da obavestavam klubove za koje sam ja bio zaduzen ili ce to NOVO jus uvek neizabrano (ili mozda gresim, mozda je vec izabrano samo ja neznam) rukovodstvo to obaviti

A koliko ja vidum na Skupstinu u Uzice ce od sada vec starog rukovodstva jedino doci (naravno sa zakasnjenjem kao i obicno) Deki, mozda Aksi i Susa ako ih neko obavesti i ako nisu vec nesto planirali za taj dan.
LA MOTO normalno i dalje ostaje u MAS-u, normalno clanarinu za 2010. godinu smo platili, i normalno kao i do sada podrzacemo svaku akciju MAS-a za koju smatramo da je vredna podrske.