ooo joj sestro slatka ...al ga ti sad pretera
jos si ti mlaadaaa pa ih hvalis...

znas sta su bajkeri ...da ti ZVER POJASNI
jedna prljava prasad( ne mislim uvredno-naprotiv) ....al primamljiva za oko svake zene
ono nesto sto na oko zlocudno deluje...sto obara s nogu
MOTOR MU JE GOTOVO UVEK NA PRVOM MESTU (ako pricamo o BAJKERIMA)-sem njegove cerkice (ukoliko istu i ima)
postuje svu bracu ...sestrama se iz prikrajka pomalo i divi mada bi najradije prkosno je oterali za sporet u kuhinju
sa odusevljenjem gledaju ako devojca zna da prcka po svom motoru...al uvek imaju da dodaju koju pametnu iako ponekad nisu u pravu
kad su na skupu NE DIRAJ ...mozes biti prisutna samo da doneses koje pivo ( u koliko nisi iz njihovog sveta)
tete " prelepe lepojke koje se uvijaju ..." su dobre ........" SNAJKE"
VECINA NJIH JESU " NEZNI I OSETLJIVI " najvise kad je motor u pitanju ...
sad salu na stranu ...iako u svemu ovome ima istine
PRAVI BAJKERI ( kojih je nazalost sve manje ) su veliki dzentlmeni ...izuzetno kulturni i posteni ljudi...
ljudi koji postuju sve oko sebe i isto dobijaju za uzvrat
svakoj osobi ce s osmehom na licu pripomoci ...i nece ocekivati NISTA ZA UZVRAT
neko ko ce ti s puno ZELJE prenostiti svoje iskustvo sto u voznji sto uopsteno u zivotu ...ne bi li te naucio na njegovim greskama
kad su zene u pitanju ... probirljivi su ...biraju DRSKO bezobrazan izgled uglavnom
vole da sarmantna CRNKA/PLAVUSA prkosno POSTOJI PORED NJIH a istu tretiraju ko boginu ...MOMCI SU VATRENI I FATALNI ZA ZENE sto ponekad UMEJU DA ISKORISTE
u 3 reci
savrseno ...bezobrazno ....kulturni malo je jos takvih ljudi kod nas ...sve se to svelo na " snajke piva podrigivanje i NEMUSTE JEZIKE (ako se secate bosketa i cveleta svojevremeno u obrenovcu)" i na odmeravanje motora...tacnije ( posto sam ovo slucajno cula jednom )
" jaaao kako bi moje dupe extra izgledalo na tom motoru "
MOMCI BEZ LJUTNJE ...a ti devojce kad si u nasoj blizini PAMET U GLAVU I DUPE UZA ZID jer ni pored bajkerki nisi 100% sigurna

sali se zver...kissaaaa