Mart 30, 2026, 11:09:17 posle podne

Autor Tema: HVALA od Noce!!!  (Pročitano 6277 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

TATTOOPEDJA

• Gost
Odg: HVALA od Noce!!!
« Odgovor #20 poslato: Februar 13, 2010, 05:29:07 posle podne »
Noco prijatelju moj, ne tuguj i ne trosi vreme na proslost, ajd kad sine sunce palimo niz drum. To bese poenta, voznja a ne politika tamo nekih!

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #21 poslato: Februar 14, 2010, 12:48:44 posle podne »
Noco, uvek si imao i imaces u buduce sta god radio najvecu mogucu podrsku i bratsku ruku od MK Vrsac, ti si najzasluzniji sto su nasi klubovi postali bratski (ovim ne umanjujem ni najmanje  zasluznost mnogobrjne brace iz Majilovca) i ti si jedan od razloga sto je nas klub pristipio samom MAS-u....dokazao si se i pokazao i kao predsednik i kao covek koliko god su ti mogucnosti dozvoljavale, mislim i nadam se da ne zalis ni za cim jer i ne treba, uvek ce biti zadovoljnih i onih drugih to je jednostavno tako...i zato veliki pozdrav za tebe od mene licno i od MK VRSCA   *109

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #22 poslato: Februar 16, 2010, 10:41:05 pre podne »
 Hvala Djox,

i meni je veoma drago sto vas imam za bracu. Siguran sam da je prava ekipa dosla na celo MAS-a i zelim NAM sve najbolje u zivoti i u radu u narednim godinama. Stojim vam na raspolaganju i ja i moj klub za sve sto bude bilo potrebno.

Ziveli.... *109

Van mreže ice indy

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #23 poslato: Februar 20, 2010, 10:45:17 pre podne »
Noco , PRECEDNICE  . . . , nista necu reci osim , vidimo se , puno si uradio ( sajt i forum su 1 od dokaza koih inace ima puno ) . . .
LIVE TO RIDE , RIDE TO LIVE
2 SU NAM TOCKA , A 1 ZIVOT
NE BRZE OD ZIVOTA