Dodatak za protest. Nece uspeti. Zasto? pa zato sto smo previse istroseni dugogodisnjem laganjem i foliranjem. Nismo istrajni i to je problem. Znam kako ce biti: predamo zahteve i odemo kuci da na TV vidimo sta su odlucili...Mora da se organizuje protest. Ko je glavni, sta ce uraditi i dokle je spreman da ide, pravnik ( i neko ko odlicno zna ZoBs da ih ne namagarce). Igrom nesrecnih okolnosti taxirao sam 10-ak godina i ucestvovao u vise strajkova i znam o cemu pricam. Naizgled su razlozi opravdani, sve nam obecaju i kad prodje neko vreme shvatis da imas neku obavezu vise, a problem ostao. A gradjani opravdano pitaju: sta sad hocete, eto jedan me pre neki dan "odrao"...a ja pa znate nismo...
Ovi su opasni...e da nam ja Tita
Darinjo... iz tvog posta mogu samo da zaključim da si se ti pomirio sa sudbinom
i izlaz tražiš u ilegali... možda je tebi dovoljno tvoje "dvorište" za vožnju neregistrovanim
motorom ali ako zaista poželiš da "negde" odeš stići će te sve ono od čega se skrivaš
a uz to ćeš sebe dovesti u rizičnu situaciju bežeći i skrivajući se od policije... a veruj mi
kontrole će biti rigorozne... jer budžet po prilično u buli...
Ono što vidim da ti nedostaje je vera... vera da svi zajedno možemo nešto da promenimo...
Ali i da ništa ne promenimo... bar ćemo podići glas i reći DOSTA... jer ako ništa ne
preduzmemo sutra će se situacija još više pogoršati pa nećeš moći da voziš ni u svom dvorištu
neregistrovan motor...
A tvoj dolazak na protest treba da bude izraz tvoga neslaganja sa ovim što nam nameću
a ne licitiranje "da znam da možemo promeniti nešto ja bih došao" niko to nezna, ali ono što
znamo je da smo ovako debelo oštećeni i to mora da bude glavni razlog našeg dolaska na
protest...
Darinjo veruj u sebe ako nemaš poverenja u nas ostale i vidimo se na protestu, meni će biti čast
da budem tamo kada sva moja braća dođu i zajedno pokušamo da skinemo ovaj teški jaram...