Mart 30, 2026, 06:50:58 pre podne

Autor Tema: Kako pobediti novo ZLO-BS...  (Pročitano 17367 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • Rade-Squi
Odg: Kako pobediti novo ZLO-BS...
« Odgovor #80 poslato: Decembar 27, 2009, 09:55:49 posle podne »

Nadam se da nam ovo neće postati svakodnevnica....   :o  :o  :o  ;D

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #81 poslato: Decembar 27, 2009, 11:25:07 posle podne »
Ko me poznaje duze zna da se nikad nisam proseravao sa parama ,znaju neki ljudi da sam na skupove dolazio i skuterom pored toga sto sam uvek imao 2,3 motora u garazi i nikad mi nije bilo vazno kao nekima sta vozim. U mom moto svetu imam ime i nije vazno sta vozim mogu na skup da dodjem i sa 125ccm bez ikakvih kompleksa . Za mene su i oni momci sto voze petnaesticu veci motoristi  ako stalno putuju od nekih koji voze povremeno jace motore.

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #82 poslato: Decembar 27, 2009, 11:34:16 posle podne »
samo ovako za pocetak
brm brmmmmmmmm

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #83 poslato: Decembar 28, 2009, 12:29:40 pre podne »
Ko me poznaje duze zna da se nikad nisam proseravao sa parama ,znaju neki ljudi da sam na skupove dolazio i skuterom pored toga sto sam uvek imao 2,3 motora u garazi i nikad mi nije bilo vazno kao nekima sta vozim. U mom moto svetu imam ime i nije vazno sta vozim mogu na skup da dodjem i sa 125ccm bez ikakvih kompleksa . Za mene su i oni momci sto voze petnaesticu veci motoristi  ako stalno putuju od nekih koji voze povremeno jace motore.
Amin!
Vozim da bi vozio i u tome uzivao, ne da bi me neko video sta vozim, vec da bi ja video kuda se vozim. Jaci, veci motor sa vise kubika, meni govori da mogu duze destinacije bez odmora, odmora sebe i odmora masine. Zato sam i bio na protestu svojm kako neki kazu ping-pongom. I opet cu da dodjem, samo zato sto smatram da je ovolika registracija za kubikaze preko 1000 kubika, pljacka bivse a i sadasnje vlasti. Zasto da ne vozim nekog kastoma od 1800, ako on ima 50-90 konja. Zasto po konjima (kilovatima) ne racunaju vec po kubikazi? Kao sto se u evropskim zemljam racuna. Pa eto imamo mogucnost da kazem da je to po evropskim zakonima! A sa tobom Rendi se u potpunosti slazem. Kao sto moj prijatelj rece: "Četiri točka su za prevoz tela, dva točka su za dušu!"
« Poslednja izmena: Decembar 28, 2009, 03:46:09 posle podne od strane Misa Pacov »
Небитни пролазник

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #84 poslato: Decembar 30, 2009, 05:30:50 posle podne »

Evo kako to rade drugi...

&feature=related

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #85 poslato: Decembar 30, 2009, 05:45:04 posle podne »
na drugom snimku se vidi kako uredno voze u dve kolone sa propisnim odstojanjem pa izgleda da ih ima mnooogo...eto jednog dobrog primera a ne kao mi kad se vozi defile 500 motora u 100 metra.... :)
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #86 poslato: Decembar 30, 2009, 07:34:51 posle podne »
Sve je manje nade da ce neko uspeti da nas okupi i povede na bilo koji protest, tako da ce verovatno biti sta nam je to nam je. Pogledajte samo koliko je motora izaslo na poteste, to kod nas tesko da moze, Daj Boze ali ...

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #87 poslato: Decembar 31, 2009, 12:06:10 pre podne »
Ivto, ja ne bih bio bas toliki pesimista!
Небитни пролазник

• Ultimate Biker
« Odgovor #88 poslato: Decembar 31, 2009, 04:34:27 posle podne »
Ivto, ja ne bih bio bas toliki pesimista!

Ajde Miso dokazi mi da nisam u pravu  i da se ovde u ovoj nasoj zajednici ne vrse presije i borba za prevlast. Pre bih rekao BORBA ZA LICNI INTERES nego prevlast. I da li ce neko od ljudi koji imaju takve pobude i takve interese moci da nas povede bilo gde  :icon_scratch:    TESKO, skoro NIKAKO.
Daj Boze da nisam u pravu ali sve sam blize saznanju da nema nista od ovoga uz svo duzno postovanje Radetu,Peci..... i svim ljudima koji su zapoceli ovu pricu i znam da zele da je isteraju do kraja ali , nemaju sa kim.
Neki seratori ovde koji se busaju kako imaju i kule i gradove su prvi izasli iz MASa i sad pripovedaju kako je lepo bilo i kako su oni napravili MAs, a zaboravljaju da su mu prvi okrenuli ledja i pomogli da spadne na najnize grane , a sad kao STARI BAJKERI ili JA IMAM IME i 5 motora u garazi, cist sarkazam i proseravanje.
Nemoj da se merimo ko sta ima i ko cime raspolaze (neko ce biti toliko jadan i bedan ako se novcano uporedjujemo) nego dajmo sve od sebe i svi zajedno NAPRAVIMO NESTO, ma koliko bili slabi ili jaki.
Nisam pesimista ali smatram da je tastatura cudo i da ce mnogi obecati svasta ovde putem interneta ,a da kad bude stani- pani nece biti skoro nikoga.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #89 poslato: Januar 01, 2010, 12:31:20 posle podne »
Ivto ja te ne prozivam pa ne bi bilo lepo da me opanjkavas na ovom forumu. Nisam to nicim zasluzio a to sto sam izasao iz ove organizacije to je mislim moja licna stvar.

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #90 poslato: Januar 01, 2010, 02:00:52 posle podne »
Ivto ja te ne prozivam pa ne bi bilo lepo da me opanjkavas na ovom forumu. Nisam to nicim zasluzio a to sto sam izasao iz ove organizacije to je mislim moja licna stvar.

Rendi... nije stvar da li si u organizaciji... nego dali podržavaš akcije iste, ili si protiv...
 ...ja sam iz tvog posta razumeo da tebi ne smeta novi zakon,takse i da se ne treba
 buniti...  isparvi me ako grešim...
 Sa druge strane tebi niko ne može zabraniti da imaš svoj stav ma koliko se on
 razlikovao od većine...

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #91 poslato: Januar 01, 2010, 02:05:59 posle podne »
Onda si u velikoj zabludi kako da mi ne smeta kad sam pomenuo motore nisam hteo da se hvalim vec da se zalim na pet ragistracija u svakom slucaju sam za protest medjutim izgleda se ne razumemo.

• Ultimate Biker
« Odgovor #92 poslato: Januar 01, 2010, 02:32:03 posle podne »
Ne razumem u kom delu te prozivam Rendy ?
Ja ne opanjkavam, KAZEM DIREKTNO U LICE i ne palim vatru sa strane i u prenosnom znacenju, tako da ubuduce vodi racuna koje reci koristis kao kategorizaciju mojih postova.
Napisao sam odgovor na Misin post gde mi je rekao da ne budem pesimista i ja sam mu pokusao objasniti zasto sam pesimista i sumnjam da ce nesto da se desi i otici na bolje. Jedino ako si se ti pronasao u nekoj mojoj recenici, a ja stvarno nisam imao nameru LICNO TEBE  bilo cime da uvredim.
Gomile problema treba resiti pre nego sto se izadje na bilo koji protest ili defile protesne voznje jer cemo u suprotnom izgledati kao raspustena banda, gde svako vodi svoju politiku.

« Poslednja izmena: Januar 01, 2010, 03:06:30 posle podne od strane Ivta »

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #93 poslato: Januar 01, 2010, 03:42:48 posle podne »
, a sad kao STARI BAJKERI ili JA IMAM IME i 5 motora u garazi, cist sarkazam i proseravanje.

Kako mislis da nisam prozvan  ???

darinjo

• Gost
« Odgovor #94 poslato: Januar 04, 2010, 10:26:18 posle podne »
 Kako se kaze: 2 srbina 3 stranke ;D

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #95 poslato: Januar 07, 2010, 07:19:06 posle podne »
Problem kod mene je sto ne mogu da im bezim jer me vecina njih poznaje kao organizatora motosusreta 13 godina jer su za vreme susreta angazovano 70 policajaca da obezbedjuje raskrsnice i defile.Jednostavno me nadju u kaficu ili negde pa nemam izbora.Bezanija ne dolazi u obzir. Moracu da velike motore odjavim iduce godine jer su mi sad svi registrovani do maja 2010 a vozicu od 650ccm.

darinjo

• Gost
« Odgovor #96 poslato: Januar 09, 2010, 07:03:11 posle podne »
 Kolicina cinizma ove novonastale policijske drzave je ne ogranicena. Posto su se silne rupe otvorile na putevima, oni sada cak ih i ne krpe. Sta cekaju? Prolece? Pa onda nek cekaju i sve ostalo. Imamo jedan od naj strozih zakona u evropi, ali zato su uslovi u saobracaju blago receno katastrofalni ( rupe, ne obelezeni kolovoz, semafori bez zelenog trepcuceg svetla... ). Zato imamo nove znakove ogranicenja brzine, a niko da stavi bar znak PAZI RUPE. Ovaj ZLOBS je nista drugo nego demostracija sile.

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #97 poslato: Januar 16, 2010, 07:11:17 posle podne »
Ma vozite po starom zakonu i bice sve ok.....ja probao i super je...
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže mario.gromovi

• Suvozac
  • *
    • MK Gromovi
« Odgovor #98 poslato: Januar 30, 2010, 07:35:49 posle podne »
koga ne mrzi da cita evo zakon

http://rapidshare.com/files/343495124/zakon-o-bezbednosti-saobracaja-na-putevima.pdf