Ne bi trebalo blokirati građane jer će nas još manje voleti. Vozač sam, pa kad mi neko zablokira put dođe mi da ga turim u aspuh i turiranjem ispalim u pravcu iz kog je došao... pa nek mi je i rođeni brat.
Ko nevozi po Beogradu nepoznato mu je to osećanje... Treba blokirati državnu instituciju na pola sata... sat... i naravno uz prisustvo medija.
Uz sve to napraviti program i upoznati javnost šta bajkeri rade i čine da ulepšaju ne samo svoj život već i život svih građana... budimo primer dobročinstva i tolerancije...
http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?topic=4649.0 Pored toga mi smo ljudi koji ostvaruju istinske kontakte među narodima, kad odlazimo na skupove van naše države, bez ikakvog interesa i laži i menjamo sliku srpskog naroda u pozitivnom smislu.
Državni činovnici za to dobijaju plate, dnevnice i putuju o trošku države (tj. o našem trošku) a mi dobijamo porez na luksuz...
Zbog toga nama motor nije luksuz već sredstvo. Pred državom na to trebamo staviti akcenat jer mi smo ljudi koji mnogo dajemo a ništa zauzvrat ne tražimo jedino nam treba sloboda koju nam država, možda i nesvasno, uskraćuje time što nas finansijski ubija...
Jer kako da dođemo u kontakt sa istomišljenicima i kako da činimo dobre stvari ako nemožemo da vozimo legalno, registrovani....