'Ajde da ne ulazimo previše u raspravu. I da ne unosimo previše emocija. Pri tom ti to kaže onaj, za čiji "običan" razgovor ljudi sa strane (koji ne čuju nego vide gestikulacije) misle da je u svađi sa sagovornikom.

Prvi član mi je potpuno OK. Forum je privatan.
Drugi član je diskutabilan, jer uvek postoji mogućnost sučeljavanja mišljenja uživo, tako da mi za takve stvari forum i nije potreban.

Treći član me uopšte ne dotiče, jer mi ni u životu nikada nije ni za šta pomogao ni jedan "forum" već ljudi od krvi i mesa, sa imenom i prezimenom pa makar bili i članovi "foruma". Tako da se stav podrazumeva, mogu da mi rade samo ono na šta sam pristao.
A ni četvrti član (bar u mom slučaju) ne stoji, jer ne znam čime bilo ko- ko deo svog slobodnog vremena provede na bilo kom forumu "služi" tom forumu. Osim što sam i tamo, kao i ovde, našao "brdo" korisnih informacija, linkova i čega sve već ne.
Tako da, ko je na koga ljut i zbog čega mene stvarno ne zanima. Ko ima kakve interese, političke, finansijske, seksualne ili neke četvrte. Ja znam da neću od toga ništa imati i potpuno mi je svejedno.
Odavno sam prestao da idealizujem stvari i da se zanosim "velikim" idejama. Suviše je život kratak da bih se odrekao bilo kog njegovog dela nervirajući se oko ipak minornih stvari. Nadam se da sam pojasnio neka svoja razmišljanja i neke svoje stavove kao "solo ridera" pri tom čoveka koji nije asocijalan i ima isti stav prema svakom dok ne pokušaju da ga u nečemu oštete. Mene "onaj" forum ničim (do sada) nije oštetio-naprotiv. Pozdrav.