Mart 30, 2026, 04:49:37 pre podne

Autor Tema: STA JE OVO ??????????????????????????????????????????????????????????  (Pročitano 2731 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
STA JE OVO ??????????????????????????????????????????????????????????
« poslato: Januar 10, 2010, 09:31:01 posle podne »
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/Dru%C5%A1tvo/67593/Bajkeri+podr%C5%BEavaju+Zakon+o+saobra%C4%87aju.html

Predsednik Asocijacije motociklista Srbije Ivan Pavlović
izjavio je da ta organizacija podržava novi Zakon o bezbednosti u saobraćaju
 i da će njegova primena povećati bezbednost dvotočkaša na putevima.

Sto ja nisam u toku......
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Crven Ban

• Gost
Odg: STA JE OVO ??????????????????????????????????????????????????????????
« Odgovor #1 poslato: Januar 10, 2010, 09:44:45 posle podne »
Peco bajata ti ova vest, od 14.06.2009 godine, vec je bila rasprava povodom ovog teksta, doduse ne znam dal na ovom forumu, al je bila sigurno. Necu vise da komentarisem, bolje da ucutim.

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #2 poslato: Januar 10, 2010, 09:45:09 posle podne »
to pitanje postavi na bjb u, a ne ovde, :) uostalom stalno si na bjb u pa mozes i tamo da procitas...
brm brmmmmmmmm

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #3 poslato: Januar 10, 2010, 09:47:01 posle podne »
AMS i MAS   nisu isto i sto ti je to cudno? ovo ti je iz juna nedelja, 14. jun 2009, 11:40 -> 11:15
Pabla sam gledao i neko vece na studiu B, slusao sta prica i krstio se levom i desnom rukom, na kraju emisije su bili zbunjeni i on i voditelj i gledaoci....
MAS ne radi nista od decembra prosle godine, ne mogu da se nakane UO i predsednik da sazovu novu sednicu, po sistemu mi smo u ostavci i ko jebe ostale.
Jedan jedini covek se prihvatio kandidature ali ga predlagaci nisu realno obavestili o cemu se radi pa je i on povukao kandidaturu koliko vidim.
Vreme prolazi niko nista ne preduzima, zakon je usvojen i covek koji je dao izjavu na TVu i novinama ima 8-9.000 virtualnih clanova neke asocijacije i po njegovom misljenju zakon je dobar. Gde ce nas glas da se cuje kad mi guramo "prasinu pod tepih" , nemamo rukovodstvo, a sto je najgore niko nece ni da se prihvati obaveza i odgovrnosti da pokusa nesto....
Prica se vrti u krug, svi su ruke oprali, predsednik koji je 2 godine nesto radio, sada je prestao da se pojavljuje A POSAO NIJE ZAVRSIO, vec ostavio da vade oci iza njega.
Sad ce Vudu verovatno i ovo da zakljuca ili obrise ;)

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #4 poslato: Januar 10, 2010, 09:48:26 posle podne »
ma sve je ok i staro je i sve ali da neki bajker podrzava novi zakon ????????????????????????????????

i buni me......... Predsednik Asocijacije motociklista Srbije Ivan Pavlović
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #5 poslato: Januar 10, 2010, 09:52:52 posle podne »
Moto asocijacija Srbije, predsednik u ostavci NOCA
Asocijacija motorciklista Srbije , predsednik Ivan

dve razlicite asocijacije, ova nastala udruzenjem klubova, ona proizvedena od zajednice BJB , meni sve jasno

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #6 poslato: Januar 10, 2010, 09:54:52 posle podne »
Moto asocijacija Srbije, predsednik u ostavci NOCA
Asocijacija motorciklista Srbije , predsednik Ivan

dve razlicite asocijacije, ova nastala udruzenjem klubova, ona proizvedena od zajednice BJB , meni sve jasno

nama jeste jasno ali ljudi koji nisu upuceni u to (oni kod kojih treba da protestvujemo) njima je to jedno te isto.....

sta znam?

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #7 poslato: Januar 10, 2010, 10:48:29 posle podne »
Ivta ti je u jednom prethodnom postu dosta iskreno i realno opisano kompletnu situaciju na sceni Srbije sto se tice motorista. Sve ostalo je fatamorgana. I sad kad pogledas ista ta asocijacija AMS ce da organizuje proteste protiv tog istog zakona koji su podrzali. I na kraju nisam siguran koliko u opste AMS ima clanova, drugo su clanovi foruma BJB kojih ima koliko ih ima. Mislim da i pored razmirica koje postoje u MAS, da je samo ta asocijacija sposobna da to odradi na pravi nacin samo treba da se organizuje i da neko ko hoce prihvati na sebe misiju prosperiteta motorista u ovoj zemlji.

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #8 poslato: Januar 10, 2010, 10:52:42 posle podne »
@PECA
Vidi,,, prosto da ti kazeem naski taj ivan je obican babun, zavlaci ljude,, jednom recju seronja... E sad,, Ivte ti se sve rekao i mislim da o ovome treba da tupis na drugom mestu ,,, tamo gde sebe ljudi deklarisu da su bajkeri a juce su kupili kineze,,, jer jedina organizacija koja misli i radi nesto u interesu motociklizma je MAS i to se zna,,, i zna se ko je predao zahteve,,, i znase se ko je organizovao protest,, koliko mene drzi pamcenje ( posto sam bio odsutan) mislim da sam na nekoj slici u skupstini video Vudua, Dekija i ne secam se ko je bio treci,,,  i ako imas nesto kreativno da kazes ok ako ne..... mislim da Vudu ovo stvarno treba da ukloni jer ce prica otici daleko i u drugom smeru,,, ;)

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #9 poslato: Januar 10, 2010, 11:00:26 posle podne »
to pitanje postavi na bjb u, a ne ovde, :) uostalom stalno si na bjb u pa mozes i tamo da procitas...

a i ti si tamo redovan :D :D ;)

Van mreže miško_kolo

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #10 poslato: Januar 10, 2010, 11:14:18 posle podne »
Ja samo ne razumem, zašto je problem što je neko "redovan" na "onom" forumu?
Mnogi koji dolaze, ne samo na ovaj forum, su "redovni" i na drugim forumima (ne samo na "onom") i to nije nikakav problem ali je "onaj" zabranjena zona, ili ne znam već šta.
Šta i kako čovek radi se ogleda u njegovim delima, pa će se videti i dela Ivana Pavlovića-Pabla i AMS organizacije. Pri tom, niti koga branim niti koga napadam, vozikam se svojim motorčetom i nisam član ni kućnog saveta. A na protestu MAS-a sam učestvovao i opet ću kad god bude trebalo. I neće mi protest (kao mnogima proletos) biti samo usputna stanica do skupa koji se održavao tog dana.
...

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #11 poslato: Januar 10, 2010, 11:37:59 posle podne »
Ja samo ne razumem, zašto je problem što je neko "redovan" na "onom" forumu?
Mnogi koji dolaze, ne samo na ovaj forum, su "redovni" i na drugim forumima (ne samo na "onom") i to nije nikakav problem ali je "onaj" zabranjena zona, ili ne znam već šta.
Šta i kako čovek radi se ogleda u njegovim delima, pa će se videti i dela Ivana Pavlovića-Pabla i AMS organizacije. Pri tom, niti koga branim niti koga napadam, vozikam se svojim motorčetom i nisam član ni kućnog saveta. A na protestu MAS-a sam učestvovao i opet ću kad god bude trebalo. I neće mi protest (kao mnogima proletos) biti samo usputna stanica do skupa koji se održavao tog dana.

Ako nisi provalio da je sala onda ne znam sta da ti kazem sem da mi se cini da se shlihtas nekome od onih,,
« Poslednja izmena: Januar 11, 2010, 12:18:52 pre podne od strane WOLVERINE »

Van mreže miško_kolo

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #12 poslato: Januar 11, 2010, 12:18:45 pre podne »
Naravno da sam shvatio da je šala. Mada pomalo gruba.
A nemam ja potrebe nikome da se šlihtam- jer ni od koga niti zavisim, niti mi je rod niti "pomozi Bog"! Mene samo nervira što se "onaj" (namerno ne navodim ime) forum apostrofira ka nešto što je izopačeno, a priori loše i oni koji ga posećuju su "ribe" a svi ostali su "baje" koji su više motociklisti-bajkeri (kako ko voli). A ja sam preko tog foruma upoznao mnoge dobre, prvenstveno ljude a onda i bajkere.
Prosto iz razloga što nisam član ni jednog kluba, ne volim previše skupove (iz više razloga), a pri tom volim motore i ono što oni pružaju jednom malom, običnom čoveku.
Verujte mi, najviše što odbija jednog čoveka kao što sam ja od organizacija ove vrste je ta kvazi demokratija gde je "najbolje" imati stav " e sad neću ni kako sam ja hteo". I "sad sam ljut na ceo svet jer niste hteli...".
Toliko...
...

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #13 poslato: Januar 11, 2010, 12:30:00 pre podne »
Naravno da sam shvatio da je šala. Mada pomalo gruba.
A nemam ja potrebe nikome da se šlihtam- jer ni od koga niti zavisim, niti mi je rod niti "pomozi Bog"! Mene samo nervira što se "onaj" (namerno ne navodim ime) forum apostrofira ka nešto što je izopačeno, a priori loše i oni koji ga posećuju su "ribe" a svi ostali su "baje" koji su više motociklisti-bajkeri (kako ko voli). A ja sam preko tog foruma upoznao mnoge dobre, prvenstveno ljude a onda i bajkere.
Prosto iz razloga što nisam član ni jednog kluba, ne volim previše skupove (iz više razloga), a pri tom volim motore i ono što oni pružaju jednom malom, običnom čoveku.
Verujte mi, najviše što odbija jednog čoveka kao što sam ja od organizacija ove vrste je ta kvazi demokratija gde je "najbolje" imati stav " e sad neću ni kako sam ja hteo". I "sad sam ljut na ceo svet jer niste hteli...".
Toliko...

Da li su ovo pravila koja vaze tamo gde tebi i solo motociklisti nude sarene laze,,,

Pravila "..." foruma - obavezno procitati

1. Ako ti se ne svida idi na drugo mesto!!!
2. Ako misliš drugacije, nisi poželjan!!!
3. Ako imaš svoj stav, umri, jer nam takav ne trebaš!!!      ??? :icon_scratch: ??? :icon_scratch: ???
4. Nisi tu da forum služi tebi, nego ti forumu!!!

Van mreže miško_kolo

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #14 poslato: Januar 11, 2010, 12:54:55 pre podne »
'Ajde da ne ulazimo previše u raspravu. I da ne unosimo previše emocija. Pri tom ti to kaže onaj, za čiji "običan" razgovor ljudi sa strane (koji ne čuju nego vide gestikulacije) misle da je u svađi sa sagovornikom.  :)
Prvi član mi je potpuno OK. Forum je privatan.
Drugi član je diskutabilan, jer uvek postoji mogućnost sučeljavanja mišljenja uživo, tako da mi za takve stvari forum i nije potreban.  ;)
Treći član me uopšte ne dotiče, jer mi ni u životu nikada nije ni za šta pomogao ni jedan "forum" već ljudi od krvi i mesa, sa imenom i prezimenom pa makar bili i članovi "foruma". Tako da se stav podrazumeva, mogu da mi rade samo ono na šta sam pristao.
A ni četvrti član (bar u mom slučaju) ne stoji, jer ne znam čime bilo ko- ko deo svog slobodnog vremena provede na bilo kom forumu "služi" tom forumu. Osim što sam i tamo, kao i ovde, našao "brdo" korisnih informacija, linkova i čega sve već ne.
Tako da, ko je na koga ljut i zbog čega mene stvarno ne zanima. Ko ima kakve interese, političke, finansijske, seksualne ili neke četvrte. Ja znam da neću od toga ništa imati i potpuno mi je svejedno.
Odavno sam prestao da idealizujem stvari i da se zanosim "velikim" idejama. Suviše je život kratak da bih se odrekao bilo kog njegovog dela nervirajući se oko ipak minornih stvari. Nadam se da sam pojasnio neka svoja razmišljanja i neke svoje stavove kao "solo ridera" pri tom čoveka koji nije asocijalan i ima isti stav prema svakom dok ne pokušaju da ga u nečemu oštete. Mene "onaj" forum ničim (do sada) nije oštetio-naprotiv. Pozdrav.  :)
...

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #15 poslato: Januar 11, 2010, 12:47:14 posle podne »

Prvi član mi je potpuno OK. Forum je privatan.

I ovaj forum je privatan !!!
 U privatnom vlasništvu nekoliko stotina članova MAS-a  ;D

Ne pada mi na pamet da se ponovo na ovom forumu diskutuje o BJB-u,AMS-u ili nekim likovima !!!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #16 poslato: Januar 11, 2010, 01:37:17 posle podne »
 Na poslednjoj Skupstini smo iskritikovani od nekih ljudi da nismo ama bas nista uradili za predhodne 2 godine, a i ono malo sto jesmo da nista ne valja,  i da su oni spremni da to promene. Ja sam podneo ostavku i ocekivao da oni zkakazu skupstinu i pozovu clanove. Od toga nista....

Imam puno obaveza i tesko da cu moci ( a po zahtevu mnogih da ja to opet uradim ) da zakazem skupstinu do kraja Januara. Dakle vidimo se , verovatno sredinom februara na novoj izbornoj skupstini.

Od mene toliko , ako neko moze ranije , samo izvolite...