Mart 27, 2026, 04:50:09 posle podne

Anketa

Jeste li za  osnivanje inostranih Chepter i supporters klubova u SRB

Da jesam...
Ne nisam...

Autor Tema: Jeste li za ili protiv osnivanja Chepter i supporters klubova u SRB  (Pročitano 15303 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
Odg: Jeste li za ili protiv osnivanja Chepter i supporters klubova u SRB
« Odgovor #60 poslato: Decembar 05, 2010, 08:15:56 posle podne »
evo javni poziv ... na PP meni poshaljite slobodno informacije o stranim drzavljanima
od kojih se osecate ugrozenim vi ili neki drugi nashki bajker i postoji opcija da expresno
dobiju shut kartu, ako treba napakovace im se svashta pa ce dobiju ulaz ...
za extremne sluchajeve imamo posebnu opciju: pretres telesnih shupljina ...
tako da ono opushteno ...
znate onu reklamu .. jedan poziv menja sve ...
oni ko da ne znaju da dolaze u zemlju ludaka, crnu tachku na planeti ...

Van mreže pedriic

• Suvozac
  • *
« Odgovor #61 poslato: Decembar 06, 2010, 10:59:16 pre podne »

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #62 poslato: Decembar 06, 2010, 05:10:40 posle podne »
zasto bi neko sastrane dirao nekoga ovde ?
generalno strancima je srbija zanimljiva zbog prirode, klope, provda i slichno ... egzotichno im valjda
da li mislite da ce neko da dolazi ovde da bi pravio neki problem ?
ima li neko neki realan strah od nekoga ? konkretno ...

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #63 poslato: Decembar 06, 2010, 08:03:34 posle podne »
evo javni poziv ... na PP meni poshaljite slobodno informacije o stranim drzavljanima
od kojih se osecate ugrozenim vi ili neki drugi nashki bajker i postoji opcija da expresno
dobiju shut kartu, ako treba napakovace im se svashta pa ce dobiju ulaz ...
za extremne sluchajeve imamo posebnu opciju: pretres telesnih shupljina ...
tako da ono opushteno ...
znate onu reklamu .. jedan poziv menja sve ...
oni ko da ne znaju da dolaze u zemlju ludaka, crnu tachku na planeti ...

Pa ako ti mozes ovo da izvedes onda radis ili u vladi ili za DB ili tako nesto.... :icon_scratch:  :icon_scratch:  :icon_scratch:

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #64 poslato: Decembar 08, 2010, 12:31:26 pre podne »
Evo i mene da nesto kazem:ovo je moje misljenje.
Kao prvo ni jedan strani klub ne moze praviti probleme na nasoj teritoriji,zasto,zato sto politika ceptera je prilagodjena nasem podneblju (ne rade drogu,ne rade sa oruzjem ni sa kurvama ) to znam iz razgovora sa nekim momcima iz tih klanova-suporta.
I kao drugo niko nece da ugrozi niciju teritoriju, jer zbog toga iskljucivo dolazi do belaja, jer se nece baviti prljavim radnjama koje sam pomenuo.
Kao trece razni strani klubovi sigurno se moraju postovati medjusobno a ne moraju saradjivati i nista ih ne obavezuje na to.
Kao cetvrto nikada ni jedan strani klub nece traziti da udje u MAS ili neku sl.zajednicu kod nas pa stim i nema pravo glasa i ne moze birati ni biran da bude.
A kao peto,ako jednog dana udjemo u evropu,ostaju nam oci da placemo jer tada ne mozemo da diskriminisemo nekoga(to je opsnoi kaznjivo zakonom) sto bi se reklo ne mozemo nikome da kazemo potam malo.
Moj zakljucak je otprilike ovaj: Mnogo smo jaki za testaturom,mnogo ne volimo nekoga iz vani a svi bismo ako moze da se ode vani a najbolje je da gledamo svoja posla odnosno da obrisemo prvo ispred svog dvorista pa posle da gvirimo koliko smeca ima ispred komsinog.Ja nemam nista protiv stranih klubova,cak sta vise imam dosta prijatelja iz tih vec pomenutih stranih Mc vec mnogo godina.

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #65 poslato: Decembar 08, 2010, 08:57:44 pre podne »

Nisam ni ja za strane opcije u Srbiji, ali ce one neminovno doci kao sto su dosle u Bosnu i Hrvatsku. A sa njima ce doci i problemi koje smo vidjali u komsiluku. Ja konkretno nisam clan kluba, ne nosim boje, pa tako tesko da cu imati bilo kakav problem sa njima.

Sto se tice "Kapaciteta" da im se odgovori, pa nisam bas siguran da ce se MAS posebno zainteresovati, vec ce sve preci na licni obracun odredjenih grupica sa njima.

Tema su strani a ne domaci klubovi, ali i ovo lepo pokazuje nejedninstvo u MAS-u koje je potpuno nepotrebno.

;)

« Poslednja izmena: Decembar 09, 2010, 07:39:00 posle podne od strane Ivta »

Van mreže EXTREM

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #66 poslato: Decembar 08, 2010, 09:56:35 pre podne »
Mas je zainteresovan brate i sigurno ce adekvatno odgovoriti kada budu ugrozeni klubovi clanovi MASa.U pravu si da i u MASu nesto skripi ali ipak smo jos uvek najaca organizacija u Srbiji.I mi se nadamo da ce vremenom biti vise postovanja izmedju klubova u MASu a samim tim bicemo jos jaci.Pozdrav.

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #67 poslato: Decembar 08, 2010, 10:07:27 pre podne »
Mas je zainteresovan brate i sigurno ce adekvatno odgovoriti kada budu ugrozeni klubovi clanovi MASa.U pravu si da i u MASu nesto skripi ali ipak smo jos uvek najaca organizacija u Srbiji.I mi se nadamo da ce vremenom biti vise postovanja izmedju klubova u MASu a samim tim bicemo jos jaci.Pozdrav.

MAS je trebao da prigodnim dopisom "Blicu" ukaze na pristrasno izvestavanje o prekjucerasnjem udesu trojice kolega, sto se nije desilo, pa se samo postavlja pitanje da li se radi o nezainteresovanosti ili samo tromosti da se nesto uradfi. U svakom slucaju sada je kasno, a UMS je hteli to ili ne da priznamo poentirao svojim protestnim dopisom "Blicu". Kratko, jasno i na vreme.

Poenta je da jedna organizacija ponudi pomoc svim bajkerima bez obzira na clanstvo u klubu, asocijaciji, organizaciji. Ko to prvi uradi u Srbiji - pobedio je.

Pozdrav i tebi,

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #68 poslato: Decembar 08, 2010, 10:19:21 pre podne »

Da ne bude zabune... poslao sam nekoliko puta dopis i Blicu kada i Kuriru ali ga nisu objavili... da li zato što sam kritikovao novinara i naslov teksta... ne znam. Smatram da ne treba da se pravdamo za svoje postupke i da ne treba da se hvalimo time što smo poslali dopis jer je to jedino što možemo da uradimo u ovom momentu dok se jasno ne utvrdi  kako je došlo do udesa.  Ovim dopisom možemo samo da utičemo na novinarsku objektivnost dok se ne dokaže krivica.

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #69 poslato: Decembar 08, 2010, 10:37:41 pre podne »
Squi,

jel to bilo zvanicno pismo sa pecatom i na memorandumu MAS-a koje ima odredjenu tezinu, ili e-mail komentar koji obicno zavrsi u kanti za djubre.

Meni nisu pustili na "Blicu" ni jedan od dva komentara. "Kurir" je pustio samo jedan, i to sa skoro celim danom zakasnjenja.

;)

Van mreže EXTREM

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #70 poslato: Decembar 08, 2010, 10:39:32 pre podne »
Kao sto rece Rade i mi smo uradili ali se nismo hvalili.

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #71 poslato: Decembar 08, 2010, 11:36:19 pre podne »
Kao sto rece Rade i mi smo uradili ali se nismo hvalili.

Uradili jeste, ali na zalost e-mailom, koji je verovatno kao i svi nasi komenatrai zavrsio u djubretu. Ne radi se tu o tome da li se neko hvali, ali svakako ako je nesto dobro uradjeno, onda treba da bude javno dostupno svim bajekrima i ostalim zainteresovanim, pa nema razloga da se ne pohvalite da je to uradjeno.

http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6519.new#new

;)

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #72 poslato: Decembar 08, 2010, 04:58:38 posle podne »
Па нека

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #73 poslato: Decembar 09, 2010, 01:21:46 pre podne »

Ehh da je Perica na vreme otisao u policiju,,,,   :D :D

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #75 poslato: Decembar 10, 2010, 07:40:30 posle podne »
  Na skupstini MAS-a je pomenuta prica o ovome i mislim da bi MAS trebao na nekoj od narednih da razgovara i zauzme stav po ovom pitanju.

Podseticu vas koji ste bili na ranijim skupstinama da je bilo prica o nasim bojama, o MK i MC prici itd... Tada smo rekli da mi u Srbiji nemamo neka striktna pravila i daw svako moze da nosi boje , fontove i slova na ledjima koje hoce ali smo takodje napomenuli da sam taj klub preuzima rizi kada ode na stranu, gde postoje stroga pravila sta se sme a sta ne....

Po meni....mislim da je u MAS-u 99 ako ne i 100% klubova MK i da MAS treba , sto kaze moj brat Mika, da pocisti tj.sredi svoje dvoriste...

Po meni...trebali bismo predloziti svim klubovima da umesto trodelnih urade jednodelne boje i umesto MC stave MK oznake i time MAS treba da postane asocijacija( sto i jeste) MK klubova...

Naime rekao mi je jedan nas brat da su mu se preko cudili i pitali zasto nisu uplatili ,,MC clanarinu'' i da ono nisu MC, a tek kada su vidali zene sa oznakama MC tek su se krstili...

Verovatno vec znate moj stav...kako i prilici nama u Srbiji a i u MAS-u mi smo dobri domacini i vrlo rado primamo svakog gosta...naravno koji postuje kucni red i uvek je dobro dosao kod nas, sve dok....postuje.