Evo i mene da nesto kazem:ovo je moje misljenje.
Kao prvo ni jedan strani klub ne moze praviti probleme na nasoj teritoriji,zasto,zato sto politika ceptera je prilagodjena nasem podneblju (ne rade drogu,ne rade sa oruzjem ni sa kurvama ) to znam iz razgovora sa nekim momcima iz tih klanova-suporta.
I kao drugo niko nece da ugrozi niciju teritoriju, jer zbog toga iskljucivo dolazi do belaja, jer se nece baviti prljavim radnjama koje sam pomenuo.
Kao trece razni strani klubovi sigurno se moraju postovati medjusobno a ne moraju saradjivati i nista ih ne obavezuje na to.
Kao cetvrto nikada ni jedan strani klub nece traziti da udje u MAS ili neku sl.zajednicu kod nas pa stim i nema pravo glasa i ne moze birati ni biran da bude.
A kao peto,ako jednog dana udjemo u evropu,ostaju nam oci da placemo jer tada ne mozemo da diskriminisemo nekoga(to je opsnoi kaznjivo zakonom) sto bi se reklo ne mozemo nikome da kazemo potam malo.
Moj zakljucak je otprilike ovaj: Mnogo smo jaki za testaturom,mnogo ne volimo nekoga iz vani a svi bismo ako moze da se ode vani a najbolje je da gledamo svoja posla odnosno da obrisemo prvo ispred svog dvorista pa posle da gvirimo koliko smeca ima ispred komsinog.Ja nemam nista protiv stranih klubova,cak sta vise imam dosta prijatelja iz tih vec pomenutih stranih Mc vec mnogo godina.