Mart 31, 2026, 06:41:14 posle podne

Autor Tema: moto-skup EXTREM,Smederevo  (Pročitano 27729 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: moto-skup EXTREM,Smederevo
« Odgovor #40 poslato: Mart 05, 2010, 03:51:10 posle podne »
Komsije stizu i placaju ulaz!

Dobro došli komšije  *34

Van mreže gogav69

• Suvozac
  • *
« Odgovor #41 poslato: Mart 05, 2010, 05:23:06 posle podne »
Komsije stizu i placaju ulaz!

Dobro došli komšije  *34
naravno da dolazimo,takva se ponuda ne odbija.POZDRAV *588
KAMEN KOJI SE KOTRLJA NE HVATA MAHOVINU

Van mreže Shomy Bgd

• Vozac
  • *
« Odgovor #42 poslato: Mart 05, 2010, 07:43:44 posle podne »
predlozicu svim klubovima da ponude toceno za 50 din koje ja mogu da obezbedim a da opet profit bude 1/1
Beli svaka cast na ovakim preporukama. *22 *22 *22 *22.
Samo tako nastavi *611

• Ultimate Biker
« Odgovor #43 poslato: Mart 05, 2010, 08:20:26 posle podne »
ŠO-MI nadam se da se vidimo u aprilu  ;) 

Van mreže Shomy Bgd

• Vozac
  • *
« Odgovor #44 poslato: Mart 05, 2010, 08:22:50 posle podne »
Brate Ivto mislite i na nas prodavce sa oprememom.
Jer ce nas biti dosta sigurno...Da kada dodjemo( kako ko dolazi)
ima red -jedan do drugoga.Da odvojis mesto za to da se zna.
Ako se secas kod Svete nas je bilo 15-20( pa ti zato apelujem)
Bilo bi dobro da se dogovorite,jel uzimate lovu( i tacno da se zna) ili dajemo
za igre nagrade u robi.Ako bude kao zurka na kraju sezone od prosle godine, bice haossssss.
Samo napred , sve vas pozdravljamo Jasna i ja. *79 *74
I zelim da nam bude *315 ,da nam treba taj tamo hlad.

• Ultimate Biker
« Odgovor #45 poslato: Mart 05, 2010, 09:32:10 posle podne »
Brate, ove godine je obezbedjena cela strana samo za prodavce opreme. Ako se sećaš kako kamp izgleda, čim sidješ desno od restorana ka bazenu , obe strane su slobodne(izmedju je pešačka staza) i to je planirano samo za prodavce. U tom delu neće biti dozvoljeno parkiranje motora, znači samo će pešaci prolaziti i razgledati opremu.Naravno, prostor je ogroman i moći će te da stanete jedan pored drugog i jedan preko puta drugog kako vam je volja. Na pitanje da li će se naplaćivati prodavcima - odgovor je da, na pitanje koliko- još uvek ne znam jer nismo precizirali na sastanku kluba ali , bio si na žurci i znaš da je sa nama lako postići dogovor. Nećemo mi da se obogatimo prodajom mesta, niti će te vi da  osiromašite, napraviće mo neki kompromis da budete zadovoljni, a i da nama pomognete jer ove godine nažalost nismo dobili prostor u sponzorstvo već moramo da platimo i to poprilično. Pozdravljam te brate i vidimo se.
Ako si pogubio telefone 064/ 1234-064 Bubi, 063/ 372-448 Ivta, 063/ 335-770 Toma, 065/ 5231-631 Cole....

Van mreže EXTREM

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #46 poslato: Mart 05, 2010, 11:37:42 posle podne »
Brate Ivto mislite i na nas prodavce sa oprememom.
Jer ce nas biti dosta sigurno...Da kada dodjemo( kako ko dolazi)
ima red -jedan do drugoga.Da odvojis mesto za to da se zna.
Ako se secas kod Svete nas je bilo 15-20( pa ti zato apelujem)
Bilo bi dobro da se dogovorite,jel uzimate lovu( i tacno da se zna) ili dajemo
za igre nagrade u robi.Ako bude kao zurka na kraju sezone od prosle godine, bice haossssss.
Samo napred , sve vas pozdravljamo Jasna i ja. *79 *74
I zelim da nam bude *315 ,da nam treba taj tamo hlad.
Brate mislim da sa nama nisi nikada imao probleme.Pozdrav BUBI

Van mreže Shomy Bgd

• Vozac
  • *
« Odgovor #47 poslato: Mart 06, 2010, 12:39:00 pre podne »
Bubi
Ni govora, nije taj smer.
Vec da se na vreme prica,nemoj ni da pomislis da je u nekom drugom smislu.
Ja i Ivta se dobro razumemo jer je upravo napisao to sto zelim da cujem.
Tebe nisam za to zvao jer je Ivta sekretar.
Ali ja znam da hoces da me pozdravis pa i ja tebe ovom prilikom pozzzzz i sve tvoje.
Zato ne volim ovu vrstu komunikacije( dopisivanje), cest vidim da je sve ok
ali se ljudi ne razumeju.Ja sam ti Bubi ovde od skoro,citam vasa dopisivanja medjusobna
i vidim da pozitivno pisete o istim stvarima  cesto govorite o istom ali ima nesporazuma bas zato sto uzivo ne pricamo, i onda se prepucavate. A i vidi se iz moje podrske da li ja imam sa vama problema *315 *79 *74
Vi spadate kao klub kod nas u  spisak prijatelja(nadam se i mi kod vas) , sto ti dobro znas 10% manje cene za clanove kluba.MA VOLEMO VAS *71

Van mreže Shomy Bgd

• Vozac
  • *
« Odgovor #48 poslato: Mart 06, 2010, 01:52:06 pre podne »
Ivto'
Hvala brate na iscrpnom izvestaju to sam hteo da cujem.
Ja znam ko je'' EXTREM ''sa vama 6-7 smo bas pobratimi,ali ovo pitam
zbog dosta razloga.Bude da dodjemo na skup pa ne znaju gde da stanemo(a nas bude nekada puno),pa dodje noc -ej a sta vama treba struja,pa koliko je vati sijalica?( mada ja imam stedljivex 20w), pa kako je to mizerno.A svi znaju da traze pare pa cak i da preteruju.A NI MALO *74
Svi znaju da smo i mi uglavnom motordzije, retko ko od nas ne vozi motor,da je tu da uzme paru
i bez kuci.Ovo pitanje cu postavljati svim klubovima gde cu ici,' jos nikoga ne prozivam,
Cak i mojim licnim prijateljima, predsednicima klubova kao sto ste mi vi.
Nikako ne spadam u one koji ce dati mizeran poklon za igre ili ne dati razumnu sumu para.
Cak smatram da ako i mi negde dobro prodjemo, da od srca treba da damo, ja zaista mislim tako.
Jer koliko puta sam dao na kraju skupa sprej za lanac klubu preko placanja  za prostor-ali tamo
gde solidno prodjem.A niste jedini prijateljski klub kome dajemo 10% popusta u sezoni.Pa ako sam ja prijatelj nekome, valjda i taj treba meni da bude.A ti se verovatno secas kad smo pricali i za zurku
vasu da nas ima malo ali da od srca hocemo da kolko toliko da pomognemo klubu zbog zakupa,i tako je i bilo brate.
(SAMO DA MI SE OPET BUBI NE NADJE PROZVAN HEHEHEH).
Ali ovo sto kazem''razumna para'', ja kada dodjem do vas od Bgd-a nemam velikih troskova,pa ako se dobro
prodje nije problem.Ali ima gde peglamo i do 300km pa i vise(tamo nazad).Pa nekad pada kisa ,i nama je to shit kao i organizatorima, ali ne trebamo mi da vas cupamo onda pa da nas derete( figurativno ne EXTREM).Pa i kad je lepo nije uvek sefte.Lepa prilika da vas zamolim da u MAS-u malo pricate i o nama jer smo i mi vasa braca.Od prosle godine je pocelo prepucavanje ko ce vise da nam uzme od M.K.A svi znamo da vise narod nema bas viska para.Prosle god. dodjosmo na jedan skup rekoh ne prozivam,pece Sunce, nigde nikog,pocese ljudi da dolaze, nesto krenulo sitno sa prodajom kroz sat pljusak izlomi one nase tendice,mi se pakuj sklanjaj robu da ne upropastimo,kad matori poslase klince za harac.Dajte 2000 hiljade,pa cekajte nista ne pazarismo braco jel vidite sta je uradila oluja smanjite bar na 1000.Ma ne znamo mi tako kazu mora iz kluba.Tad sam popi....(da ne pricam da su nam vec na vratima trazili da odma damo pare, a i mi nekad zadnju kintu damo za robu pa platimo na kraju dana, doduse to je samo tamo bilo)ja klub ne spominjem jer imam velikog brata i bikera od njih(mozda se predsednik pronadje sam,evo Raja mi je licno rekao da ove god. nece ici gde deru, a priznajte da smo mi prodavci deo ovoga nasega folka i da nas nema da bi i skupovi bili osiromaseni,jer ako nemamo nikakve podrske necemo sve izdrzati.
Matori oprosti ovo i nije vasa briga ali sam morao malo da se izjadam,videcemo uglavnom mislim da me razumes, ima tu jos dosta stvari.Trebao sam prosle god. za ''MOTO MAGAZIN''da pisem o skupovima.
Koliko ljudi je bilo, kakvi su standardi, cene, program, kakva jedobrodoslica?To ce biti dobra rubrika jer
ce i ljudi moci da glasaju za skupove , pa cemo da vidimo ko je pravi domacin od klubova, i onda ce ljudi dobro da biraju gde ce ici.Nadam se da cu stici to ove god..Veliki pozzzzzzzzzzz
p.s.
Hvala Rendiju(rubrika kako organizovati skupove)

Van mreže Shomy Bgd

• Vozac
  • *
« Odgovor #49 poslato: Mart 06, 2010, 02:01:37 pre podne »
Kako je bilo na zurci u Srpskoj Krajini?

Van mreže Shomy Bgd

• Vozac
  • *
« Odgovor #50 poslato: Mart 07, 2010, 06:39:53 posle podne »
Moram sebe da ispravim u  ovom delu;''SVI ZNAJU DA TRAZE PARE''
Ima klubova koji nas bas  *74 i ne naplate nista.ili damo za igrice, nezavisno od toga da li su
''stari i poznati klubovi'' ili ''mladi i nepoznati mk.''.Pa bi neko kazao da im trebamo jer
im trebamo zbog promocije i guzve.Od tih velikih klubova koji nam nisu naplatili(nije reklama,jer je istina)
je ''LA MOTO''( i ima ih jos velikih i malih).Sto po meni nije takodje ok jer mi ne bezimo od placanja ili sponzorisanja igrica u robi.Ali  kod nas je''pamti pa vrati''braci na popustima.
Izvinjavam se za reci neistine. *114

• Ultimate Biker
« Odgovor #51 poslato: Mart 07, 2010, 07:50:20 posle podne »
Vidi Šomi brate, pretvori se tema u naplatiti ili ne prodavcima opreme, a to najmanje želim na mestu gde reklamiramo skup. Ne razumem baš sve delove tvog posta i ne znam da li prebacuješ nešto za popuste koje daješ ili je neko iz EXTREMa već koristio te popuste pa sad ne treba da naplatimo tebi. Imaš naše brojeve i dogovorićemo se lako nemoj da sumnjaš u to brate, a ja ću da proverim ko je i kakve popuste iz našeg kluba već koristio kod tebe pa će mo onda dogovoriti kako će mo. Nezvanično ti kažem da raspravljamo oko 1.000 ili 2.000 dinara po mestu za prodavce, pa sad ako je i to skupo onda brate .... Najbolje je da predjemo na PP brate ili telefonom da se čujemo

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #52 poslato: Mart 07, 2010, 08:54:09 posle podne »
koliko ce ima ti hladnog piva?za nas.
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

• Ultimate Biker
« Odgovor #53 poslato: Mart 07, 2010, 09:01:51 posle podne »
koliko ce ima ti hladnog piva?za nas.

U neograničenim količinama kume i to hladnog kao led ;)

Van mreže Arpad

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #54 poslato: Mart 07, 2010, 11:01:31 posle podne »
Zajebala me kumče.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #55 poslato: Mart 08, 2010, 01:02:54 pre podne »
 Ma ja nebih nikad dosao kod vas...ali nemam gde  ;)...

Sala , braco , sa srecom i vidimo se....

Van mreže Shomy Bgd

• Vozac
  • *
« Odgovor #56 poslato: Mart 08, 2010, 01:59:02 pre podne »
Vidi Šomi brate, pretvori se tema u naplatiti ili ne prodavcima opreme, a to najmanje želim na mestu gde reklamiramo skup. Ne razumem baš sve delove tvog posta i ne znam da li prebacuješ nešto za popuste koje daješ ili je neko iz EXTREMa već koristio te popuste pa sad ne treba da naplatimo tebi. Imaš naše brojeve i dogovorićemo se lako nemoj da sumnjaš u to brate, a ja ću da proverim ko je i kakve popuste iz našeg kluba već koristio kod tebe pa će mo onda dogovoriti kako će mo. Nezvanično ti kažem da raspravljamo oko 1.000 ili 2.000 dinara po mestu za prodavce, pa sad ako je i to skupo onda brate .... Najbolje je da predjemo na PP brate ili telefonom da se čujemo
ok idem na pp,a nije bitno da li je neko koristio popust ili nije,ja dajem popust vama 10% i jos nekim MK nevezano za placanje mesta,to je moja volja bez ikakve nadoknade

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #57 poslato: Mart 08, 2010, 02:29:33 posle podne »
Ja već tradicionalno dolazim na prvi sezonski skup u Smederevo, ovaj put će mi biti posebno zadovoljstvo jer znam koliko se MK Extrem trudi da ovogodišnji skup svima ostane u najboljem sećanju a to se može videti kroz brojne sadržaje i dešavanja koja najavljuju i sa kolikom predanošću su pristupili organizaciji moto skupa... Pozdrav braćo vidimo se...  :)

• Ultimate Biker
« Odgovor #58 poslato: Mart 10, 2010, 02:07:56 pre podne »
Hajdemo mali refreš
Denis će ubaciti  i ukomponovati sve to na zvaničom plakatu

Petak:
Doček bajkera (simpatične domaćice) i smeštaj u kamp (ko želi da kampuje) uz domaću rakiju, pogaču, poklončić i večeru (oko 19h) riblja čorba u neograničenim količinama.
Muzika: Smederevska grupa "Embargo", Obrenovac-" Azzardo bend", "FAR"-BG (NIš)
Pivo hladno (jelen), točeno, limenke po volji, i druženje do jutra

Subota
Doček bajkera i smeštaj u kamp uz domaću rakiju(ili sokić) i pogaču uz prigodan poklončić
Besplatni ručak za bajkere od 13h
Pre i posle ručka igre u kampu razne.... Ove godine nevidjene na našim skupovima, trka čudnim biciklom, fudbal sa ženskim fudbalskim timom fk "JERINA", navlačenje konpca, obaranje ruke, bacanje bureta,radilice, guranje bureta motorom, spora vožnja po kubikaži...., igre iznenadjenja
Defile ulicama grada oko 16h
Nakon defilea, nastavak igara i dodela zahvalnica i specijalnih poklona by EXTREM, predsednicima ili predstavnicima klubova.
Ove godine svirka kreće od 19h (eventualno 19i30h)
Azzardo bend, FAR, kao grupa večeri Najda i Gale (Smak i kerber), posle njih smederevski bendovi peglaju do jutra, koncert prekidaju samo striptizete u trenutku kad vam se pridrema ili se od grmljavine motora ne čuje Busterovo ozvučenje i ako on tvrdi da je to nemoguće :D.

Nedelja:
Ujutro (ili već u podne) za sve koji su prenoćili, kafa, sok i pecivo za lagani doručak i sretan put.

Tehničke informacije:

Svi ulasci u grad biće specifično obeleženi crvenom farbom na asfaltu sa znakom EXTREMa i strelicom (putokazom) kuda se treba kretati do mesta gde se održava skup
Na skupu će imati kompletan alat za prvu pomoć oko lakših popravka motora, što se kaže "za ne daj Bože", ovaj podatak nije potpun ako ne kažem da se uz alat podrazumevaju i 3-4 majstora koji "umeju" da poprave sve kvarove
Kompresor za naduvavanje guma će biti instaliran kod samog ulaska u kamp, gde će te moći da proverite pritisak u gumama ili eventualo dopumpate gumu do vulkanizera.
Za svo vreme održavanja skupa, vulkanizer Veljko je dežuran ZA BESPLATNO KRPLJENJE guma svim posetiocima, što podrazumeva i balansiranje nakon krpljenja, u slučaju defekta.
Nemamo puno rezervnih delova i guma ali snaći ćemo se za prvu pomoć kako bi ste mogli da stignete do kuće
Obezbedjen je dovoljan broj toaleta (uk 7 sa restoranom) i struja i osvetljenje svih delova kampa
Drva za vatricu ispred šatora u izobilju, a obezbedjeni su i protiv požarni aparati za nedaj Bože...
Voda za piće i higijensku upotrebu obezbedjena na dve spoljne česme, na mestu za kampovanje i centru dešavanja.
Ko želi da prenoći u motelu ili hotelu informacije slede:
Hotel restoran ''Car''  - Hotel sadrži 43 soba i apartmana (24 dvokrevetne sobe sa odvojenim ležajima, 16 soba sa francuskim ležajevima i 3 apartmana), tel. 026/229 760
Hotel SNOOPY - 29 ležajeva, Kovinski put b.b. tel: 065/578 578 9
Motel Jerina - 16 dvokrevetnih soba sa singl ležajem i 16 soba sa francuskim ležajem, tel. 026/722 254 e-mail: info@moteljerina.com
Motel "Na Raskršću"  - 16 ležajeva, 2/3 i 5/2, tel. 026/ 663 666, 645 990
Pansion ''Zlatnik'' - 23 ležaja: 6/1, 1/2 i 5/3, tel. 026/651 411, mob.063/210 327
Apartmani ''Stasea'' – 026/670 064, mob. 062/404 974
''Jatagan'' – 20 ležajeva: 5/2, 2 sobe sa francuskim ležajem i 3 apartmana za dve osobe, tel.026/731 294, mob.063/883 3826
''Kraljev Dvor'' – 30 ležajeva: 2/3, 8/2 i 4 sobe sa francuskim ležajem, tel. 026/651223
Luks group – 3 aparmana: 1/2 i 2/1 tel.026/640 -570
Prenociste "Kruna"  - Jablanicka 1, 25 ležajeva u kompletno opremljenim apartmanima,  tel +381 65/22 88 200 +381 26/612 200
Prenoćište "MIR"  - Ante Protića 21, 6 apartmana, 3/3 i 3/2, ; tel: 026/228 820; 063/80 24 771; 063/80 24 775 (foto)
Prenoćište "KONAK" - (4 zvezdice)  apartman sa 4 ležaja, 026/615-801, 064/479-2-489
Hotel "Grad", Kovin - 23 sobe (1/1,1/2,1/3) i tri (3) apartmana sa ukupno 70 ležajeva, tel: 013/742-180, 013/744-784, 013/744-785, e-mail: hotelgrad@bisinter.net
U okviru kluba imamo besplatan smeštaj za oko 15 do 20 ljudi, prijavite se na vreme kako bi se dobro organizovali i racionalno popunili kapacitete
Verovatno sam nešto zaboravio ali ima još vremena dopunićemo  ;)
Ne moram da kažem da će kompletno članstvo biti na raspolaganju od četvrtka do nedelje ili ponedeljka odnosno, dokle god budete naši gosti, za svaki vid usluge i pomoći stojimo vam na rapolaganju u duhu DOBROG DOMAĆINA

D O B R O D O Š L I

« Poslednja izmena: Mart 10, 2010, 12:52:50 posle podne od strane Ivta »

Van mreže MK MUŽLJA

• Dobar Vozac
  • **
    • http://www.motoklubmuzlja.com
« Odgovor #59 poslato: Mart 10, 2010, 07:32:43 pre podne »
Auuuuu, nabiše visoke standarde ovi Extremi! Za pohvalu!!!