Mart 28, 2026, 10:49:35 posle podne

Autor Tema: KAKVI SU NAM PUTEVI?  (Pročitano 2924 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

paperinos

• Gost
KAKVI SU NAM PUTEVI?
« poslato: Februar 12, 2008, 05:14:53 posle podne »
Evo sad dobih ideju da malo prodiskutujemo o ovim nasim dzadama.

To odavno vise nisu putevi.
Dakle rupa do rupe, krpez, blato kamencine korov, smece na sve strane, krivincine.
Znakovi ocerupani, prelazi preko pruge koji sluze kao lansirne rampe.
Talasi uzduzni i poprecni.

Vise ne govorim koliko ima do Subotice puta...nego koliko ima rupa.... ;D

Pa da ako je recimo procenat rupa 80% a procenat asfalta 20% sta je to drugo nego rupa.

Crven Ban

• Gost
Odg: KAKVI SU NAM PUTEVI?
« Odgovor #1 poslato: Februar 12, 2008, 07:12:31 posle podne »
Ni kod nas u okolini putevi nisu bolji. Zamisli da srede putr Va-B.Basta al bi se vozalo samo tako, da ne govorim tek put za Divcibare ni jedan nije dobar a tako bi se obarale masine. I tako mislim da nece biti bolje, zato polako momci nama rupe bas nisu simpaticne.

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #2 poslato: Februar 12, 2008, 07:18:39 posle podne »
Zamisli da srede putr Va-B.Basta al bi se vozalo samo tako

Eeeee a kad smo iz Valjeva promasili put do Loznice i otisli u B.Bastu ja sam  *130 i onog ko napravi put!!!
A da nisu bile rupe!!! Pa stigao bi je na vreme za pasulj!!! Ovako nas je pratila kisa i od VA do LO smo putovali skoro 4h.

A kad bi samo znali kakav je asvalt kod nas!?  *5

Eks4toN

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Februar 12, 2008, 07:30:55 posle podne »
Rupa do rupe, krpez, blato kamencine korov, smece na sve strane, krivincine.
Znakovi ocerupani, prelazi preko pruge koji sluze kao lansirne rampe.
Talasi uzduzni i poprecni.

Isto I Kod Nas :D

Mada Ima Negde I Dobrih Deonica ( Na Zaobilaznici ( Gde Ja Zivim ), Srebrno Jezero ( Novoizgradjeni Putevi ) ) ITD...

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #4 poslato: Februar 12, 2008, 07:36:20 posle podne »
Zamisli da srede putr Va-B.Basta al bi se vozalo samo tako

Eeeee a kad smo iz Valjeva promasili put do Loznice i otisli u B.Bastu ja sam  *130 i onog ko napravi put!!!
A da nisu bile rupe!!! Pa stigao bi je na vreme za pasulj!!! Ovako nas je pratila kisa i od VA do LO smo putovali skoro 4h.

A kad bi samo znali kakav je asvalt kod nas!?  *5

Kako se ono kaze, Vi za Pariz preko Male Krsne, salim se naravno. Ajde sto ste vi pogresili nego masa ljudi u Celijama na skretanju sa Ibarske za Va ne vidi putokaz nego ode do LJiga pa tek onda skrece i na daj im boze , amortizeri stradali vec do Mionice. E sad znam kako je Vama bilo kad u Valjevu nijednog valjanog putokaza nema. Zato je i postojao fazon "Da bog da ziveo u Valjevu"

paperinos

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Januar 06, 2009, 06:34:13 posle podne »
Danas  cujem od coveka da se vracao sa Divcibara pa je isao preko Valjeva.

Put je kaze klizav, nije isao brzo.... sva sreca.....i onda pred Valjevom drm uleteo je u neki krater na sred puta.

Odvalio je amortizer na autu, puklo neko rame , felna se raspala...policija dosla.....napisali neki zapisnik...

Odrao ga neki mehanicar za sanaciju kvara da se moze dovuci do Novog Sada,

Popravka kostala 500 evra....kad se  sad sabrao sa svim usputnim haracima i budalastinama koje je fasovao mogao je za tu lovu u Svajcarsku na skijanje.

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #6 poslato: Januar 06, 2009, 06:49:03 posle podne »
Ni kod nas u okolini putevi nisu bolji. Zamisli da srede putr Va-B.Basta al bi se vozalo samo tako, da ne govorim tek put za Divcibare ni jedan nije dobar a tako bi se obarale masine. I tako mislim da nece biti bolje, zato polako momci nama rupe bas nisu simpaticne.

nisam bio onamo već skoro dve godine,ali od Kaone do Divčibara,je tada put bio EXTRA,jes kratak,al toliko krivina nema ovde u vojvodini ukupno....

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #7 poslato: Januar 06, 2009, 08:45:48 posle podne »

nisam bio onamo već skoro dve godine,ali od Kaone do Divčibara,je tada put bio EXTRA,jes kratak,al toliko krivina nema ovde u vojvodini ukupno....

Jos uvek je ta deonica za voznju EXTRA! Malo uza ali dobar asfalt i krivinaaaaa  ;D  ;D  ;D
Mi brdjani( citaj Valjevci) smo navikli na nase puteve toliko da kada izadjemo gde Valjevo put ne odrzava svi nam putevi izgledaju kao magistrale! I siroki, i valjani!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Moto Laci

• Bajker Bez Granica
  • Stara Pazova
« Odgovor #8 poslato: Januar 06, 2009, 09:32:49 posle podne »
A sta mi tu mozemo''ko zna zastoje to dobro''.Bar se celicimo i nista nas nenoze iznenaditi.

Mr.Racer

• Gost
« Odgovor #9 poslato: Januar 06, 2009, 09:52:45 posle podne »
 >:( ??? :'( :icon_scratch:

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #10 poslato: Januar 06, 2009, 10:54:11 posle podne »
 Ipak se stvari krecu na bolje!
 Put za Sabac koji je bio katastrofa sredjen do bola,odnosno presvucen novim asfaltom po svim standardima!
 Takodje,sredjen i dobar deo puta od VA ka Ibarskoj magistrali!
 Sledeci je na redu,ne znam tacno,ili put ka Loznici ili prema Divcibarama  ;D
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #11 poslato: Januar 06, 2009, 10:59:22 posle podne »
Pa vama tamo sredjuju puteve a ovamo kod nas u vlaskoj republici izginusmo po rupama, ako te neobori ludak sa kolima onda padnes sam jer nisi promasio krater.

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #12 poslato: Januar 06, 2009, 11:01:18 posle podne »
a odrase nam kozu sa ovim registracijama.

Van mreže schmajser

• Moto Manijak
  • AfricaTwin , Hoerx Regina ,Triump 3SW, NSU 175 ,
« Odgovor #13 poslato: Januar 06, 2009, 11:10:15 posle podne »
Ja nisam siguran na koje puteve mislite,u radiusu od 50km oko Valjeva,znacajniji magistralni pravci i putevi,sem ka Loznici koji je teshki HC,su OK putevi.
Na Divchibare sam danas ishao,put je ochishcen uredno,suv shtavishe,mada padavina nije ni bilo preterano,.
Od Valjeva do Podbukova je put nov uradjen pre par meseci,a od Podbukova do Divchibara nikad nije ni bio losh,sem shto je nekad po vecim vrucinama klizav leti.
Drugi put od Valjeva do Divchibara,preko Robaja je takodje proshle godine 70% deonice uradjen nov.
POMPEZNI, KVANTI, CIVILNI, AERONAUTICKI MLADIC NUDI SVOJE USLUGE PRI TOM SIRECI OPTIMIZAM I ZDRAVOMENTALNO DOTICANJE SRECE U VAS ZIVOT.
NIJE SEKTA!

Uploaded with [URL=http:

Van mreže schmajser

• Moto Manijak
« Odgovor #14 poslato: Januar 06, 2009, 11:16:42 posle podne »
Chak i put Valjevo B.Bashta je u nekom razumnom stanju,jedina zamerka je shto zimi se loshe chisti i odrzava.
Meni su svi ovi putevi oko Valjeva ok.
E jedino mi nije jasno......zashto mi je zelja da sledeci motor koji kupim bude enduro  ;D >:D
POMPEZNI, KVANTI, CIVILNI, AERONAUTICKI MLADIC NUDI SVOJE USLUGE PRI TOM SIRECI OPTIMIZAM I ZDRAVOMENTALNO DOTICANJE SRECE U VAS ZIVOT.
NIJE SEKTA!

Uploaded with [URL=http:

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #15 poslato: Januar 07, 2009, 12:53:44 pre podne »
@schmajser
 Ja juce otisao na Divcibare, do Dracica put uradili, a onda do Podbukova katastrofa, asfaltirali 10metara pa onda pola km rupetine i tako sve jovo nanovo. Od Podbukova do Kaone sneg utabao rupe pa se i ne oseca puno ali na prolece ce biti katasrofa. Vratio sam se preko Krcmara. Od Krcmara do Bogdanovica brda opet katastrofa, ostale rupe vozio sam 30 na sat mada se vidi da su poceli da sredjuju ali malko su zakasnili pa ih uhvatio sneg ali kad srede bice super. Posto sam u Februaru prosle godine pisao post u ovoj temi moram priznati sredili su put prema Ibarskoj magistrali i prema Sabcu su napravili pistu. Moram ih pohvaliti stavili su putokaze svuda po Valjevu pa je sada mnogo lakse se snaci ako nemate navigaciju.

Van mreže schmajser

• Moto Manijak
« Odgovor #16 poslato: Januar 07, 2009, 02:45:55 pre podne »
ok ok....prihvatam da je i tako....i naravno poshtujem.....
recimo da je moja tolerantntnost veca ....pa sam bez problema vozio i nisam osecao takve neravnine,rupe,zakrpe....a postiji i momenat da sam otishao i vratio se po mraku.
Svakako pamtim da je put uradjen skroz nov do pochetka Bachevaca josh letos.
Zvuchi suludo,ali igrom sluchaja,secam se da smo drugar Sheki i ja,sutradan nakon njegovog povratka iz Umaga otishli u voznju da vidimo dokle je stigao novi ,,asfalt,, i frapirani da su stigli josh tada do kraja Brangovica i pochetka Bachevacaza manje od sedam dana rada. ;)

e sad,sa trideset na sat bash pretera,u to teshko da poverujem  ;D
bez ljutnje za shalu
NIJE SEKTA!

Uploaded with [URL=http:

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #17 poslato: Januar 07, 2009, 01:31:59 posle podne »
Pa da vozis vana i skaces ko krompiric po vreci, i ti bi vozio 30 na sat ;D ;D ;D. Salim se, malo sam karikirao, da bi ljudi ipak znali kako je a da se ne iznenade. Mi ovde smo navikli na svasta, pa kad vidim put za Sabac ja pomislim da su pistu napravili.