Mart 29, 2026, 09:05:19 posle podne

Anketa

Da li ste pusac???

Nisam pusac
Zapalim ponekad
Pola pakle dnevno
Pakla dnevno
Vise od jedne pakle dnevno
Uspesno ostavio pusenje

Autor Tema: Pusenje je stetno po zdravlje!!!  (Pročitano 8246 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Pusenje je stetno po zdravlje!!!
« Odgovor #40 poslato: Jun 30, 2010, 09:29:38 posle podne »
Smetaju izduvni gasovi u automobilu, iz motora u garaži, jebeni strani agresori su nas rokali sa osiromašenim jebenim uranijom, otvorile su se usrane ozonske rupe i poremetila se klima više kiše i hladnog vremena nikada nije bilo poslednjih 100 godina usred leta (ako čika Rendi i čika Mika pamte  :D), zagadjeno je voće i povrće od raznih pesticida i herbicida, dve trećine kluba me kritikuje da ne umem da vozim u grupnoj vožnji jer odlepim kad vidim krivinu i lupim po gasu, al pušim i pušiću i neću da brojim ni cigarete ni pakle dokle god mogu i imam pola kržljavih pluća.
Eto  ;D

Van mreže Malisha

• Profi Vozac
  • **
    • MK Valjevo
« Odgovor #41 poslato: Jun 30, 2010, 10:10:32 posle podne »
Smetaju izduvni gasovi u automobilu, iz motora u garaži, jebeni strani agresori su nas rokali sa osiromašenim jebenim uranijom, otvorile su se usrane ozonske rupe i poremetila se klima više kiše i hladnog vremena nikada nije bilo poslednjih 100 godina usred leta (ako čika Rendi i čika Mika pamte  :D), zagadjeno je voće i povrće od raznih pesticida i herbicida, dve trećine kluba me kritikuje da ne umem da vozim u grupnoj vožnji jer odlepim kad vidim krivinu i lupim po gasu, al pušim i pušiću i neću da brojim ni cigarete ni pakle dokle god mogu i imam pola kržljavih pluća.
Eto  ;D
Sve je to brate zbog krivine,samo opusteno....
Necu bre zdrav da umrem pa da mi bude zaoooooooo >:D >:D >:D
Kawasaki VN 800

• Ultimate Biker
« Odgovor #42 poslato: Jul 01, 2010, 11:25:45 pre podne »
pa nije bre Mališa stalno neke zabrane i nevalja ovo ne valja ono, kritike,packe.....
dokle taj stra ;D ;D ;D

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #43 poslato: Jul 01, 2010, 12:42:29 posle podne »
VALJEVSKA PODVALA

zec

• Gost
« Odgovor #44 poslato: Jul 01, 2010, 08:30:12 posle podne »
Ne smeta meni sto ljudi puse i sto se mene tice treba da uzivaju u svojoj slobodi, ali mi smeta kad zauzimaju mesto u domu zdravlja, bolnici i slicnim mestima, jer su oboleli zbog uzivanja u svojoj slobodi. Smeta mi kad mene truju duvanskim dimom u javnim objektima. Sta rade u svojoj kuci je njihova stvar, ali na javnom mestu ugrozavaju druge. Drzava dobije 1 dinar na porezu i potrosi 1,5 dinar na lecenje pusaca. Ne isplati se, zato i jesu tako velike kampanje za zabranu pusenja.
To je samo moje misljenje.

Van mreže kbosko67

• Suvozac
  • *
« Odgovor #45 poslato: Jul 02, 2010, 12:02:12 pre podne »
Ne smeta meni sto ljudi puse i sto se mene tice treba da uzivaju u svojoj slobodi, ali mi smeta kad zauzimaju mesto u domu zdravlja, bolnici i slicnim mestima, jer su oboleli zbog uzivanja u svojoj slobodi. Smeta mi kad mene truju duvanskim dimom u javnim objektima. Sta rade u svojoj kuci je njihova stvar, ali na javnom mestu ugrozavaju druge. Drzava dobije 1 dinar na porezu i potrosi 1,5 dinar na lecenje pusaca. Ne isplati se, zato i jesu tako velike kampanje za zabranu pusenja.
To je samo moje misljenje.
Nemam nista protiv tvog misljenja,ali moram ti reci da poznajem dosta ljudi koji nisu nikada zapalili cigaretu ali i dalje zauzimaju mesto u bolnicama.Licno ja sam im odvajao 20 god,za zdarvstvo pa je vreme doslo da se nesto i meni vrati makar kroz lekove.A sto se tice zabrane pusenja to je druga prica,ako si gledao utisak nedelje bilo bi ti malo jasnije ko stoji iza svega toga.

Van mreže Fantom69

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #46 poslato: Jul 02, 2010, 07:56:58 pre podne »
Ej zainteresovan sam. Nisam gledao utisak nedelje, i mogucnost objasnjenja "ko stoji iza toga". Imas li neke dodatne informacije ili smernice da se upoznam sa temom (bandom)...
Inace ovo sto pisete o danasnjim cigaretama, koka koli... Siguran sam da je tako. Lose je, i namerno se to radi.

I ujedno da postavim pitanje svima!
Zna li neko gde, kako i od koga moze da se nabavi duvan (na kilo) za motanje?
Znate ono, kao devedesetih, pijace, dajte mi kilu ovog duvana i pola kile onog (pa mesas...) :)
« Poslednja izmena: Jul 02, 2010, 12:02:43 posle podne od strane Fantom69 »

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #47 poslato: Jul 02, 2010, 12:17:40 posle podne »
Drzava dobije 15 din od poreza , a na lecenje potrosi 0,75 din.

Stetno jeste...da me neko tera da gutam dim - sigurno ne bih !

Malo mi smeta ta hajka na pusace. Sve je u redu, ali preterase.

Jedna kutija dnevno - vec 25 godinica...
Moj otac jednu i po kutiju dnevno - vec 55 godina...

Svi se radjamo i svi umiremo - neko od duvana, neko od brzine, neko od dosade...

Smatram to licnim izborom, a zabrane nisu dobre. Nek u zatvorenom prostoru naprave posebne odeljke za pusace i nepusace. Otvoreni prostor je nesto drugo.

Vise stete napravi jedan gradski bus nego 1.000.000 cigareta...i vozi i dalje...
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

• Ultimate Biker
« Odgovor #48 poslato: Jul 02, 2010, 01:00:21 posle podne »
Još ako BUS ima Rabin ili FAPčetov motor.... joj divote, masovno uništenje :D :D :D :D

Van mreže kbosko67

• Suvozac
  • *
« Odgovor #49 poslato: Jul 02, 2010, 01:38:07 posle podne »
Ej zainteresovan sam. Nisam gledao utisak nedelje, i mogucnost objasnjenja "ko stoji iza toga". Imas li neke dodatne informacije ili smernice da se upoznam sa temom (bandom)...
Inace ovo sto pisete o danasnjim cigaretama, koka koli... Siguran sam da je tako. Lose je, i namerno se to radi.

I ujedno da postavim pitanje svima!
Zna li neko gde, kako i od koga moze da se nabavi duvan (na kilo) za motanje?
Znate ono, kao devedesetih, pijace, dajte mi kilu ovog duvana i pola kile onog (pa mesas...) :)
Kampanje finansiraju narko klanovi bar tako kaze ona teta sto je bila u emisiji.Da bi probali legalizovati lake droge kao u Holandiji.E sad da ga JBM nisam vise pametan ali da su novim zakonom ugrozena i moja praava JESU bar po meni  ;) ;).