Dobar dan svima. Evo ja sam se uclanio na forum, pa ukoliko imate pitanja vezana za Gremium Srbija a vi slobodno pitajte. U skladu sa time da odgovorim na neka ovde vec postavljena:
"Neverovatna stvar ali istinita, ako hoćeš da se slikaš sa bilo kojim čepterom-odnosno sa članova nekog čeptera, moraš da skineš svoje boje i da staneš u red (naravno,oni ne skidaju svoje boje na žurkama i skupovima u Srbiji)" - Ljudi ovo nema veze sa zivotom pogledajte slike po facebookovima i sa skupova na kojima smo bili,
"a da jos su javno na fejsu rekli ...u fazonu da su u ratu sa nekim drugim klubom...
AJ PA DA IM POVERUJEM ONDA DA SU KRAJNJE DOBRONAMERNI ..." - Mi nismo u ratu ni sa kim, istina je da se ne slazemo sa politikom Hells Angelsa i da smo protiv njihovog ulaska u Srbiju, ali to je to.
"dal je tebi normalno da tebi neki supak meraklija iz svabije pravi reda u kuci ( a koliko sam skontala to je njihova prica)" - Gremium Srbija vode ljudi iz Srbije, niko drugi.
"isti taj klub odredjuje svim moto klubovima koliku ce cenu staviti za ulaz moto skupa...odredjuju im kretanje itd...navodno nisu agresivni (koliko sam cula )"; "Baš me zanima na šta se svodi toliki autoritet da mogu drugima da određuju cene ulaznica na skupovima i sl." - MC Gremium Srbija, istina, ne placa ulaz na moto skupove niti naplacuje ulaz na skupove i zurke koje organizuje. To je stav kluba za koji mislimo da je dobar. Ne vidim kako bilo kome moze bilo ko odrediti kretanje.
"Prvo zurku je pravio mk Sveti Ilija iz Grocke juce je bio deda iz Grocke kod mene u Smederevu i to mi rekao.Takodje iz njegovog kluba je izaslo samo 3 clana i preslo u gremijume a ostali i ne razmisljaju da predju u gremijume. Neko je tesko zloupotrebio internet da se reklamira i kaze da su to napravili gremijumi i moji clanovi zbog toga nisu otisli na tu zurku a sa Grocanima imamo izuzetno dobre odnose kao klubovi." - Ne, zurku u klubu Trskara u Grockoj jeste pravio MC Gremium Srbija, Sveti Ilija iz Grocke je prijateljski klub i pored toga sto su bili na zurci pomogli su oko iste.
Eto par odgovora, za ostalo sto vas zanima slobodno pitajte.
Puno pozdrava svima,
Vukasin