Mart 29, 2026, 08:54:23 posle podne

Autor Tema: Da li neko zna sta se dogadjalo na zurci u NS( GREMIUM)?  (Pročitano 38368 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Shomy Bgd

• Vozac
  • *
  • Pol: Muškarac
Da li neko zna sta se dogadjalo na zurci u NS( GREMIUM)?
« poslato: Mart 09, 2010, 03:03:29 pre podne »
 ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
Odg: Da li neko zna sta se dogadjalo na zurci u NS( GREMIUM)?
« Odgovor #1 poslato: Mart 09, 2010, 10:09:12 pre podne »

Šta se desilo? 

Van mreže Shomy Bgd

• Vozac
  • *
« Odgovor #2 poslato: Mart 09, 2010, 01:03:22 posle podne »

Šta se desilo? 
Ma ne znam ni ja ,mi smo bili u Barosevcu, zato i pitam.Udjose u Srbiju
pa me interesuje sve.Znamo odakle su ali dosta ne znamo.
Chepteri su u Grockoj,Staroj Pazovi i Novom Sadu.
Bilo bi dobro da  neko od njih (nasa braca koja su usla)predstavi klub.

Van mreže Shomy Bgd

• Vozac
  • *
« Odgovor #3 poslato: Mart 09, 2010, 04:43:12 posle podne »
Evo novosti o njima.Zoljica mi sada rece da zenske ne primaju u klub.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #4 poslato: Mart 09, 2010, 07:43:08 posle podne »
Evo novosti o njima.Zoljica mi sada rece da zenske ne primaju u klub.

Kao ni ostali MC klubovi  ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Shomy Bgd

• Vozac
  • *
« Odgovor #5 poslato: Mart 09, 2010, 09:05:01 posle podne »
Vudu
Koji ostali? Jel to '' ostali '' znaci da i kod nas lepsi pol nije clan ni jednog
naseg kluba?
Ja sam mislio da ove nase sestre sto nose boje klubova da su clanovi.

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #6 poslato: Mart 09, 2010, 11:30:09 posle podne »
Prijatelju ,iscitaj malo teme unazad,ako ne, raspitaj se gde ima zurka u subotu pa cemo tamo lepo da sednemo i  ja  cu ti sve natanane objasnim.Ako se zapricamo tu su devojke da nas vrate

Van mreže Shomy Bgd

• Vozac
  • *
« Odgovor #7 poslato: Mart 09, 2010, 11:56:40 posle podne »
Vazi matori.
Jbt ovde je frka pisati cini mi se.(postoje tabu teme)

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #8 poslato: Mart 10, 2010, 12:05:40 pre podne »
 Ma nema tabu tema,nego je to do sada sada vise puta apsolvirano !!!
 U pravim MC klubovima clanovi ne mogu biti zene i policajci !!!
 Prve,jer se smatra da nisu sposobne odbarniti boje kluba,a drugi jer po prirodi posla moraju kaznjavati "bracu" bajkere !
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Shomy Bgd

• Vozac
  • *
« Odgovor #9 poslato: Mart 10, 2010, 12:17:08 pre podne »
Nisam mislio  ''tabu''za deo o clanovima kluba.
Nego mislim za ''GREMIUM''.Neka edukacija ,ali evo Raja se javio uzivo da
mi objasni. Hvala Vudu.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #10 poslato: Mart 10, 2010, 12:29:30 pre podne »
Nešto gledam slike na  fejsu pa mi nije jasno.... Aj sad kad je već otvorena tema....
Neverovatna stvar ali istinita, ako hoćeš da se slikaš sa bilo kojim čepterom-odnosno sa članova nekog čeptera, moraš da skineš svoje boje i da staneš u red (naravno,oni ne skidaju svoje boje na žurkama i skupovima u Srbiji).... Zanimljiva situacija je da se pojedinci dive i ponose time, čak i face nisu uobičajne na tim slikama-već se nekako osećaju važnim i bitnim u trenucima "andjeoskog" zagrljaja.... Majko Srbijo, dokle će da gajiš sinove koji će dupe da daju za par stotina evra ili par gajbi piva (točenog)... 8)

Van mreže Shomy Bgd

• Vozac
  • *
« Odgovor #11 poslato: Mart 10, 2010, 12:48:45 pre podne »
Ivto
Takve stvari mene interesuju pa ti hvala.,sto smo od tebe opet
nesto saznali( za slikanje).Mislim dao tome treba otvoreno da  govorimo.
Ne zato sto je otvorena tema,ljudi malo znaju.
S tim da ne krene u vredjanje.

Zverka

• Gost
« Odgovor #12 poslato: Mart 10, 2010, 09:01:40 pre podne »
oko gremiuma ...
lm...u pazovu su dosli ... preko momka koji ne vozi uopste ...( moj  bivsi drug ) koga sam napljuvala  najstrasnije
LM
na nekoj  njihovoj zurci  je bilo dobijanje prsluka sa bojama... na koje su ponosni (dupelizci )
prica je  kako navodno niko od njih nije ugasio ili ti napustio svoj klub ( iako im boje  vise nisu na ledjima -od njihovog kluba)
navodno gremium je  (pricam ono sto sam cula od ljudi koji su usli u tu pricu -a mnogo ih je )
dakle gremium je  eliko bratstvo koje sklapa sve moto klubove...velika pomoc na putu svima ne samo njihovim clanovima...isti ljudi koji su mi pricali o njima su pljuvali po MAS-u pa kazu da to sto mas nije radio kako treba radi gremium ...ili BLACK 7 ako se ne varam...
na moje  zesce negodovanje popusih po nosu ni kriva ni duzna...no ...
prica sa strane (iz bosne ili hrvatske ako se ne varam ) je sl...
isti taj  klub odredjuje svim moto klubovima koliku ce cenu staviti za ulaz moto skupa...odredjuju im kretanje itd...navodno nisu agresivni (koliko sam cula ) al opet svaki chapter U SRBIJI PO MOM MISLJENJU NIJE DOBRODOSAO ...dok se ostali busaju u grudi noseci njihove boje ...ja polagano spremam utokicu pa da vidimo ko ce meni smeti da govori gde smem gde ne...
NADAM SE DA SU BAR NEKE INFORMACIJE...slika ima gomilu ...na fejsu i gomilu poznatih nam likova se kune u DOBRONAMERNOST cele te ekipe...a ja  ISKRENO CISTO SUMLJAM ...
ljubi vas ZVERKA

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #13 poslato: Mart 10, 2010, 11:08:38 pre podne »
navodno gremium je  (pricam ono sto sam cula od ljudi koji su usli u tu pricu -a mnogo ih je )
dakle gremium je  eliko bratstvo koje sklapa sve moto klubove...velika pomoc na putu svima ne samo njihovim clanovima...isti ljudi koji su mi pricali o njima su pljuvali po MAS-u pa kazu da to sto mas nije radio kako treba radi gremium ...ili BLACK 7 ako se ne varam...

Zveri šta je zanačilo ovo, "popusih po nosu" jel te neko na neki način maltretirao ili se nešto drugo dogodilo? 

Zverka

• Gost
« Odgovor #14 poslato: Mart 10, 2010, 11:31:46 pre podne »

Zveri šta je zanačilo ovo, "popusih po nosu" jel te neko na neki način maltretirao ili se nešto drugo dogodilo? 

ma nee neee napljuvali me ko da nemam pojma o cemu pricam...
ZVERKU niko nesme da maltretira ... svi znaju da nemam dlake  na jeziku ...
bila  je  recenica cit : " tek sad vidim koji si covek ...napokon nesto pozitivno ulazi u srbiju a ti serendas" ITD

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #15 poslato: Mart 10, 2010, 11:55:05 pre podne »

OK... ja sam pomislio na fizičko maltretiranje, a to što je njima slađe tuđe g...o od domaće pite samo govori koliko malo poštuju tradiciju i autentičnost našeg podneblja... ja mislim kada bi se oni pitali naš glavni grad bi se zvao Njujork a država USA, i onda još de se prekrste u nekog Jonathana Jona Weina pa da se osećaju ko svoj na svome...
Ali zar nije puno jednostavnije da ako već žele takav imidž i podržavaju te strane klubove i način nijhovog delovanja da jednostavno odu kod njih i tamo budu to što iskonski žele a nas ovde ostave da budemo ovakvi kakvi jesmo u dobru i u zlu... 

Zverka

• Gost
« Odgovor #16 poslato: Mart 10, 2010, 01:25:49 posle podne »

. ja mislim kada bi se oni pitali naš glavni grad bi se zvao Njujork a država USA, i onda još de se prekrste u nekog Jonathana Jona Weina pa da se osećaju ko svoj na svome...

sta da ti kazem jedan tavav ih je  i uvukao  ovde ...
al  aj  sto bi rekla da je  neko NA KOGA BI SUMLJALA...jok ... em decko ne vozi ..em nema pojma sta se sve kod nas desava... jos na kraju on sav ponosan iznosi njihove boje ....
"AAAALO RODJACI "
a da jos  su  javno na fejsu rekli ...u fazonu da su u ratu sa nekim drugim klubom...
AJ  PA DA IM POVERUJEM ONDA DA SU KRAJNJE DOBRONAMERNI ...

Van mreže mario.gromovi

• Suvozac
  • *
    • MK Gromovi
« Odgovor #17 poslato: Mart 10, 2010, 04:07:46 posle podne »
Dosta likova znam iz pomenute price i neki su mnogo dobri momci... Nemojte im zameriti ako su se malo primili ali vreme ce da pokaze. Nisam za Gremijume ali isto tako nemam ni nista protiv njih. Ako su oni to odlucili to je njihova stvar a ne nasa!

Van mreže RoaD GunneR

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #18 poslato: Mart 10, 2010, 11:08:56 posle podne »
Dosta likova znam iz pomenute price i neki su mnogo dobri momci... Nemojte im zameriti ako su se malo primili ali vreme ce da pokaze. Nisam za Gremijume ali isto tako nemam ni nista protiv njih. Ako su oni to odlucili to je njihova stvar a ne nasa!
Potpuno se slazem sa ovim,

Mala digresija na strano g...o i domaca pita, ocigledno postoji problem sa domacom pitom, cim je nekom bolje  ono strano nego domaca pita.
Nekome mozda vise odgovara nacin uredjenja i unutrasnjih odnosa u suport klubovima nego u domacim klubovima, nekom je to osvezenje od stereotipa da sada svaka mesna zajednica ima po dva moto kluba koji broje 4 clana i ....

Ti suport klubovi svoja pravila slepo postuju, a ne kao neki domaci klubovi, npr. neki clanovi (jednog domaceg kluba) nose boje samo na motoskupovima jer im tamo odgovara da imaju obelezja i pripadnost grupi tu ih to ispunjava, u gradu i solo voznji nikad nisu stavili boje (misle valjda da su veci mangupi ili sminkeri bez boja).
Pa onda primer domaceg MC kluba, clan policajac pa clanovi MC kluba zene i....
Cemu onda MC u nazivu kluba ako nije takvo uredjenje sto nemoze da stoji MK srpski brate da se zna da je moto klub, bio sam osnivac jednog kliuba i podpredsednik, (izasao sam iz kluba zbog licnih razloga), elem kada smo osnivali klub vecina je htela da bude MC a ne MK iako nije imala pojma o razlikama.
Poenta moje price je kod nas moto klub i biti clan moto kluba postala moda kao nekad sto je bilo moderno nositi zvoncare, ne kazem da su svi takvi ali vecina domacih kluboa su nastali kao neko pomodarstvo, nekim ljudima tako nesto smeta i okrecu se ka nekim uredjenim klubovima kao sto su suport i... ja licno nemam nista ni protiv pomodarskih klubova ni provtiv suport klubova, najvaznija stvar je da se ljudi druze.
 Sto se para, zarada i ostalog tice tu je uvek isao zakon jacega, ako ispadne da su svatovi jaci od sela onda ne znam cemu svrha asocijacija.

PS Kada smo osnovali klub ovde u Novom Sadu svi koji su imali motor su hteli da budu clanovi, kontam da i postar sa sluzbenim apencem je hteo da bude nas clan i pored toga sto ima vec dosta klubova svi bi kod nas, pa jebiga nove stvari privlace ljude jer su im zanimljive i ne znaju nista o njima.

Zverka

• Gost
« Odgovor #19 poslato: Mart 11, 2010, 01:22:46 pre podne »
gle Road... MOZDA jesi  u gomili stvari u prevu ...i sve sto si rekao je  na mestu ...ali ...
neposredno svi ti chapteri ( kako god ) ce imati uticaj  na mene ...tebe... itd...
ja  postujem svacije  BRATE ALI MOJE  NE DAM
pa realno razmisli ...dal je tebi normalno da tebi neki supak meraklija iz svabije pravi reda u kuci ( a koliko sam skontala  to je  njihova prica)
sto se nasih klubova tice ...ima RETKIH  koji postuju PRICU MOTO KLUBA...u totalu ...i to mi se izuzetno svidja...i skidam im svima kapu ...al bratac ...najgore je to sto ti ovake  neke ljude (dovlace na kucni prag da ti uvode diktaturu) u tvojoj  avliji ...
pa zar treba NASE LJUDE DA VODI  NEZNAM TI NI JA  KOJI  SERONJa...STA  NESPOSOBNI SMO
ne kontam
a najgore od svega toga... ( ako prate slepo...zasto su dali boje  coveku koji ni ne vozi )
MENI SMETA ... I TO MI STRASNO SMETA ...A JOS CE VISE DA MI SMETA AKO MI  SE NEKO OD ISTIH POJAVI SLUCAJNO NA PUTU ...

OPET KAZEM TUDJE POSTUJEM SVOJE  NEDAM!!!!!!!