Kako smatram bespotrebno da ponovo smišljam odgovor Crnoj sedmici, citiraću svoje postove, sa dr. foruma upućene Vukašinu!
U ovo, savremeno doba gde vlada otuđenost, samoživost dobro dođe neko 'live' udruženje a ne samo virtuelno! Ljudi, pojedinci su po malo zaplašeni i normalno je da traže bilo koji razlog da bi se družili tj. pronašli razumevanje. Takva psiho-higijena je potrebna našem narodu, koji sve više, prihvatajući nove modalitete sa zapada, postaje autodestruktivan!
Bajkeri, koji su u većem broju i hedonisti sa svojom psihologijom slobodnog života, daju drugima primer da nije sve izgubljeno, da čovek ne mora ako ne želi, da luta sam i da je druženje, samo po sebi mentalna higijena koja doprinosi zdravijem psihičkom životu!
Šta ne bi trebali da radimo...To je da ne komplikujemo previše, da razmislimo je su li nam potrebni neki, novi vidovi zajednica ili su nam dovoljni stari, dobrim delom uhodani moto-klubovi, skupovi, žurke itd!?!
Ako želimo neke promene a onda, da bar na trenutak zastanemo i razmislimo, kakve su to promene, šta nam donose i kuda nas vode!
Shvatimo da smo ipak (ili bi morali biti), odgovorni ljudi i da svojim (ne)odgovornim primerom utičemo na druge!
Na vašem oficijelnom sajtu, fotke a i izrečene militantne ideje su, sve samo ne ono što nam ti predstavljaš uvijeno u poklon papir!!
Kakav je to debilizam....
militiralne fotke, borba, braniti od nečega, braća po oružiju...auuu ala ste zastranili!?!
Od koga bre da nas branite, od čega...možete nas samo spasiti od tih vaših suludih ideja i tripova!
Branite nas od Hels/a a njih ni od korova na našem putu a oni nas brane od vas, čašice zalutalih. Od moto-puteva pravite vojne poligone, od druženja pravite skupove nekakvih podrški, od motora pravite oružije...
U psihologiji je poznat taj trip, usađivanje lažne odgovornosti, obaveze i krivice. Nismo tražili, niti nam treba vaša odbrana, niti znamo od čega...Vi naši spasioci, majko moja, spasite nas od vas samih!!
Mi, koji znamo šta je pravi rat i pravo oružije, ne želimo vaše iluzorne igrice...čuj, skidanje nekome prsluka...ma deco ni nos još niste naučili brisati a nas če te zavesti tim glupostima. Niste pronašli sebe u ovom životu pa vam je dosadno, ne znate šta če te sa sobom, pa nas ste našli...
Sednite na te vaše makine i provozajte se malo, uživajte, putujte i videčete da granice ne postoje, neprijatelji su izmišljeni.