Mart 29, 2026, 10:45:41 posle podne

Autor Tema: Da li neko zna sta se dogadjalo na zurci u NS( GREMIUM)?  (Pročitano 38391 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
Odg: Da li neko zna sta se dogadjalo na zurci u NS( GREMIUM)?
« Odgovor #80 poslato: Jun 10, 2010, 10:21:00 pre podne »
skroz zanimljiiva tema :)

imaju momci dobru logiku oko ne naplate... a to dodje neko i hoce udje unutra a prethodno nije hteo da isposutje taj isti klub i politiku ne naplacivanja ...
1.c. pa pustish ga unutra... i on i ispadnu seljaci i svi ih tako gledaju i svi ih posle opljuju na svim mestima :) .. to ti je ono ... pametniji popusta :)
i onda kad se tim likovima bude smejalo 500 ljudi sami ce odu :) ...

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #81 poslato: Jun 10, 2010, 10:22:53 pre podne »

@ Wolverine - Druze, vec smo ovo pricali, istina na drugom forumu. Opet cu te zamoliti da se uzdrzis od nekreativne rasprave koja vodi ka konfliktnim postovima. Ja vozim boldorku iz 84 koju sam sam prepravio, nema para od stranaca, nema motora niti ce iko od Gremiuma Srbija ikada biti potkupljen. Ni ono za devojke ne stoji, na zalost.

Onda smo nasli resenje,,( nema para, nema riba, NEMA NISTA,,)  skines boje gremiuma i obuces nekog naseg kluba,,, jer ovako nije dobro, nije lepo ,,, znas sta mislim,, i to dobro.. ;) ;) ;)

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #82 poslato: Jun 10, 2010, 10:43:14 pre podne »
ja sad ne kapiram, sto tebi smeta sto covek nosi boje tog kluba?
pa nije to ``strani klub``, clanovi su domaci, ljudi ovde zive itd... :)
sto nebi koristili benificije pripadanja vecoj grupi ?

Van mreže Black 7 Srbija

• Suvozac
  • *
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #83 poslato: Jun 10, 2010, 10:45:48 pre podne »
@serbduck - ja sam pojasnio svoju izjavu koja je vezana za generalnu situaciju u zemlji, bez obzira na to sto je na masovom forumu.

@fantom69 - 1C, Podrzavamo veci broj akcija ali za sada recima (jbg. jos smo novi), masov protest u potpunosti, na zalost nismo bili posto smo svi bili na svadbi jednog od brace iz kluba, planiramo svasta ali i sam znas da je jedno planirati i pricati a drugo ciniti, tako da cim budemo imali spreman projekat i celokupnu akciju svakako cemo javiti, do tada cemo podrzati sve akcije koje budemo mogli i smatrali da treba.
U sustini nam je prvi prioritet vezano za boljitak motociklista u Srbiji u potpunosti podudaran sa razlogom Mas-ovog protesta i gledacemo da kako god uzmognemo pomognemo nastavak i prosirenje te akcije (makar i samo prisustvom iduci put), dalje smo orijentisani na bezbednost motociklista u saobracaju i podizanje kulture voznje u Srbiji. Ne mogu ti na zalost reci ista konkretnije posto nista konkretno jos uvek nismo zavrsili.

@Wolverine - Nista od toga druze, znas sta mislim... i to dobro.

@DebeliZmaj - pozdrav

Van mreže Fantom69

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #84 poslato: Jun 10, 2010, 11:25:35 pre podne »
@Black 7 Srbija :
1.c. = Pametno.
Veoma mudra i prosperitetna politika... Kako vreme bude prolazilo imacete sve vise i vise clanova jer sa nosenjem vase boje bajkeri nece placati ulaze na sve vise i vise moto skupova kako vreme bude prolazilo...
DebeliZmaj je opisao zasto i nacin na koji ce se to manifestovati a posledica toga ce biti ovo sto sam ja napisao.
Drugi klubovi ako zele da ostanu u trendu ce morati da preispituju dosadasnje nacine organizovanja (naplacivanje...)
Mudro i prosperiteno, nema sta...
A da se razmislja o tome i slicnim pristupima dokazuje i ova tema:
http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?topic=5297.0

Iz licnog ugla posmatranja (psiholosko-socioloskog). Ako se budu drzali toga, uspeh im je neminovan. I drugi bi mogli da uce od njih... Oni donose promenu pristupa... No profit...
Ljudima ce se to svideti... Naravno, ponavljam, ako se budu drzali toga sto govore...  ;)
« Poslednja izmena: Jun 10, 2010, 11:53:39 pre podne od strane Fantom69 »

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #85 poslato: Jun 10, 2010, 12:37:31 posle podne »
8) pa kad vidish da je neko doshao samo da bi pravio frku ti mu se lepo sklonish ...
niti on ispada baja niti si ti ispao cava ... ti si ispao ......r a on ispao glup ...
i to ljudi vide i primete... i samo ih cooliraju i malo po malo prestace im stizu
pozivi za druzenja itd.. :) .. tako je svugde ne samo vezano za skupove :)

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #86 poslato: Jun 10, 2010, 12:41:01 posle podne »
ja sad ne kapiram, sto tebi smeta sto covek nosi boje tog kluba?
pa nije to ``strani klub``, clanovi su domaci, ljudi ovde zive itd... :)
sto nebi koristili benificije pripadanja vecoj grupi ?
Ne razumem ni ja tvoje pitanje, znas kako to izgleda kao kad bi sad na Vladi SRBIJE visila americka zastava. Tako i oni izgledaju u tim obelezjima. Sto se mene tici mogu da se mazu i govnima po glavi, meni ne smeta. Skupove obavezno posecujem sa sinom koji ima 9god, nebih vole da na nekom skupu gde ja budem prisutan sa klincem i ekipom dodje do nekog ne zeljenog incidenta, kojih je u okruzenju od strane istih prisutan, a isto tako mislim da i drugi ljudi koji dolaze sa decom isto razmisljaju kao i ja, Jer evidentno je da, bar u okruzenju, nisu dobronanerni. Jer ne mogu oni da propisuju vec propisana pravika.

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #87 poslato: Jun 10, 2010, 12:48:25 posle podne »
ne ... ja to gledam kao da strana kooperacija zeli ovde da ostvari
svoju kancelariju i da proba da neke svoje vrednosti primeni i ovde
a pritom mozda donese i neka pozitivna iskustva ...

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #88 poslato: Jun 10, 2010, 12:53:44 posle podne »
ne ... ja to gledam kao da strana kooperacija zeli ovde da ostvari
svoju kancelariju i da proba da neke svoje vrednosti primeni i ovde
a pritom mozda donese i neka pozitivna iskustva ...

Da i ja sam mislio da je tako ali dosada nisam nigde procitao za njih reci hvale , samo kudjenje i zaljenje...    potrzi po netu pa procitaj,,, pa zato mislim da je PREVENCIJA jedini lek za njih...

Van mreže činčin

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #89 poslato: Jun 10, 2010, 01:12:26 posle podne »
posto .dugo nisam .učestvovao.pa da i ja kazem par .pametni.?ko su ti stranci.i kakvi strani klubovi.ispostave .gde izlaze i skim se druze .video sam dosta slika .i sam sam se najezijo .kakvi su to bajkeri .

moj tata je bijo partizan .i ucestvovao je .u narodnoj ,oslobodilackoj borbi .protiv stranih okupatora -od 1941.pa svi znamo dokle ali se borijo protiv.švaba i dobacih izdajnika.zalosno ali istinito.a ja kao njegov sin .sam naucijo da volim svoje i da postujem .a svako ko mi dodje u goste .uvek dobro dosao .ja u mojoj basti orem i kosim i ove godine radim 20jutara zemlje .pa dali ja sad treba da to dam nekome da me nauci kako se to radi .zelim svim bajkerima ovu tesku godinu da se bar malo provozaju.i lepo druze a kome to neodgovara .neka ide dalje .hvala .moram ici do njive .pa pozdrav do drugog javljana.klubovima i moto asocijaciji moram da predlozim mada sam .cuo na seoskom cosku .a zove se prdin.cosak da sve samo prate i sve je po kontrolom .uvek sam .sa vama
činčin

zodiac

• Gost
« Odgovor #90 poslato: Jun 10, 2010, 01:56:40 posle podne »
@Zodiac - svrha je udruzivanje u nesto vece.

Moram priznati, ocekivao sam nesto vise od nemustog politickog odgovora, pa sad, eto, moram da nastavim da zapitkujem, ako ne zameras. Dakle, tvrdis da  ni ti, ni ostali clanovi Gremiuma iz Srbije nemaju ama bas nikakvu korist od clanstva. Sa druge strane, kazes da je svrha udruzivanja 'u nesto vece'. Opet pitam, zasto se udruzujete u to nesto vece, ako od toga necete imati nikakve koristi, uz neminovnu cinjenicu da ce vas clanovi domacih klubova uvek gledati sa podozrenjem, i to sa dobrim razlogom.

Tvoj stav o domacim klubovima je, kako vidim, krajnje problematican, da ne kazem da omalovazavas ljude ovde, smetaju ti mali i seoski klubovi, smeta ti sto klubova ima mnogo, i tako dalje. Sto se mene tice, veci mi je prijatelj i brat seoski bajker koji je clan malog srpskog kluba od par clanova, nego sto ce ikada biti ijedan zastupnik stranih boja, makar vas bilo na hiljade. Ne znam kakav je stav mog kluba po ovom pitanju, niti sta o tome misli MAS, moj je stav da ovde niste dobrodosli.

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #91 poslato: Jun 10, 2010, 02:22:06 posle podne »
Da i ja sam mislio da je tako ali dosada nisam nigde procitao za njih reci hvale , samo kudjenje i zaljenje...    potrzi po netu pa procitaj,,, pa zato mislim da je PREVENCIJA jedini lek za njih...

hm... ne znam sta da ti kazem :)

Van mreže prpa_zr

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #92 poslato: Jun 10, 2010, 02:26:15 posle podne »
Ako ništa drugo, bar su teme na forumima u vezi gremiuma zanimljive za čitanje.. ni hronika u novinama nije privukla ovakvu pažnju..

pratim dalje
...

joksa

• Gost
« Odgovor #93 poslato: Jun 10, 2010, 05:08:37 posle podne »
@ Crna 7
Odgovori su ti ipak dvosmisleni. Al ajde, jos jedno pitanje, direktno da direktnije ne moze biti. Ocekujem i takav odgovor.

Elem, nisam clan ni jednog kluba, al sam kao i ti(bar se tako deklarises) pristalica ideje ukrupnjavanja moto scene Srbije. Kako MAS vidim kao najvecu organizaciju, a probajkersku i casnu, logika je vrlo jednostavna...svi pod jednu zastavu...zastavu MAS-a.

Pitanje, dal svoj klub vidis u MAS-u?
1.DA
2.NE

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #94 poslato: Jun 10, 2010, 07:15:16 posle podne »
Jokso ne mešaj babe i žabe
Stav MASa je da NE PODRŽAVA STRANE OPCIJE !
Znači preformuliši pitanje.

Vukašin je vrlo neiskren i njegove reči ovde ne vrede ama baš ništa, pošto pretpostavljam da ljudi iz gremiuma prate ovo, bolje da pošalju nekog kompetentnijeg da odgovara.
Vukašine prijatelju, za tvoju informaciju :
Bila su 2 člana gremiuma u Smederevu, pokušali da udju preko bočne kapije da ne plate i  nisu uspeli, ne zbog novca nego zbog principa. Nemoj da sumnjaš u moje reči nego preispitaj članstvo i ovako vas u Srbiji ima vrlo malo, čak šta više jedan osrednji klub-seljački kako ti reče, ima više članova nego vi.
Pozdrav i više ne komentarišem tvoje postove jer vidim da su uvijeni u "foliju" i vrlo neiskreni.

joksa

• Gost
« Odgovor #95 poslato: Jun 10, 2010, 07:38:08 posle podne »
Jbg...nisam znao. Onda pitanje ne vredi.

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #96 poslato: Jun 10, 2010, 10:18:52 posle podne »
Kako smatram bespotrebno da ponovo smišljam odgovor Crnoj sedmici, citiraću svoje postove, sa dr. foruma upućene Vukašinu!

U ovo, savremeno doba gde vlada otuđenost, samoživost dobro dođe neko 'live' udruženje a ne samo virtuelno! Ljudi, pojedinci su po malo zaplašeni i normalno je da traže bilo koji razlog da bi se družili tj. pronašli razumevanje. Takva psiho-higijena je potrebna našem narodu, koji sve više, prihvatajući nove modalitete sa zapada, postaje autodestruktivan!
Bajkeri, koji su u većem broju i hedonisti sa svojom psihologijom slobodnog života, daju drugima primer da nije sve izgubljeno, da čovek ne mora ako ne želi, da luta sam i da je druženje, samo po sebi mentalna higijena koja doprinosi zdravijem psihičkom životu!
Šta ne bi trebali da radimo...To je da ne komplikujemo previše, da razmislimo je su li nam potrebni neki, novi vidovi zajednica ili su nam dovoljni stari, dobrim delom uhodani moto-klubovi, skupovi, žurke itd!?!
Ako želimo neke promene a onda, da bar na trenutak zastanemo i razmislimo, kakve su to promene, šta nam donose i kuda nas vode!
Shvatimo da smo ipak (ili bi morali biti), odgovorni ljudi i da svojim (ne)odgovornim primerom utičemo na druge!

Na vašem oficijelnom sajtu, fotke a i izrečene militantne ideje su, sve samo ne ono što nam ti predstavljaš uvijeno u poklon papir!!

Kakav je to debilizam....
militiralne fotke, borba, braniti od nečega, braća po oružiju...auuu ala ste zastranili!?!

Od koga bre da nas branite, od čega...možete nas samo spasiti od tih vaših suludih ideja i tripova!
Branite nas od Hels/a a njih ni od korova na našem putu a oni nas brane od vas, čašice zalutalih. Od moto-puteva pravite vojne poligone, od druženja pravite skupove nekakvih podrški, od motora pravite oružije...
U psihologiji je poznat taj trip, usađivanje lažne odgovornosti, obaveze i krivice. Nismo tražili, niti nam treba vaša odbrana, niti znamo od čega...Vi naši spasioci, majko moja, spasite nas od vas samih!!
Mi, koji znamo šta je pravi rat i pravo oružije, ne želimo vaše iluzorne igrice...čuj, skidanje nekome prsluka...ma deco ni nos još niste naučili brisati a nas če te zavesti tim glupostima. Niste pronašli sebe u ovom životu pa vam je dosadno, ne znate šta če te sa sobom, pa nas ste našli...
Sednite na te vaše makine i provozajte se malo, uživajte, putujte i videčete da granice ne postoje, neprijatelji su izmišljeni.

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #97 poslato: Jun 10, 2010, 10:57:05 posle podne »
Ma ebes sve ovo.Neka su.Necu da idem na njihove skupove i eto...U drugom smislu se ne osecam ugrozenim.
SUPER TEŠKA DOŽIVOTNO :)
MIXED MARTIAL ARTS.....GENERACIJA 1972.

http://picasaweb.google.com/112617047077522863095/MEMENTOMORI?authkey=Gv1sRgCPrTzu7Z0NPC8wE#

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #98 poslato: Jun 10, 2010, 11:59:12 posle podne »
Pratimo temu! Pre ne MNOGO godina je bila PRELAEPA prica i druzenje,na zalost sad se mi MEDJUSOBNO glodjemo. >:( Jedna izreka lepo kaze NEDAJ BOZE DA SE SRBI sloze!
« Poslednja izmena: Jun 11, 2010, 12:54:26 pre podne od strane Sveta SD »

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #99 poslato: Jun 11, 2010, 12:33:42 pre podne »
A i SMEDEREVCI  ;)